If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
І Нищо не разбирам от тези продукти! Едва насмогвам с комп-грамотността, но знам че са на точния пазар и терена им е познат! Ако и идеите им са иновативни и пазарни - ТЕ СА СИ В ДЖАЗА ! А щом са опрели до нас , остава само и да не са се определили , като ЛИМИТИРАНИ !
Аз ще играя с този отбор , по скоро ще си купя карта за да гледам усърдно мачовете им !
С което не препоръчвам на други да го правят !!!
Отделих много време и ресурси да се консултирам с експерти по темата. Според хора, които разбират от IoT, Алтерко нямат никакъв шанс да предложат по-добри продукти от тези, които вече се предлагат от големите имена в бранша. Имат шанс само за малки, локани изпълнения, на неразвити пазари като нашия, но и това е под въпрос, имайки предвид по-добрите продукти на големите IoT играчи и престоящата през следващите няколко години експанзия на продуктите им от развитите към развиващите се пазари.
Някой погледна ли в проспекта какви са заплатите/бонусите на висшия мениджмънт? Интересно защо при такива приходи по личните им сметки, не са решили сами да си спонсорират IoT проектите. Може би защото те самите не са убедени в успеха на продуктите си и са склонни да преглътнат по-малка печалба (заради емитираните нови акции), но не са склонни да поемат риска сами да си спонсорират начинанията.
Това сме го чели отдавна. Така и не е ясно кое е планирано за средата на септември - публичното публикуване на проспекта, началната дата за пускане на оферти за IPO-то, нещо друго може би???
Доста несериозно е IT компания да иска да стане публично дружество, а да има такова затъмнение около проспекта...
Щом предполагаш, че на мен ми плащат, за да хейтя, да питам и аз нещо - а на теб кой ти плати да си направиш регистрация в този форум и да пишеш само положителни неща за св. св. Алтерко проспектомъченик?
Тук можем да започнем да залагаме с какво най-голямо закъснение може да се пусне един проспект при положение, че фирмата, стояща зад проспекта, иска да стане публична.
Аз залагам, че проспектът няма да се появи в близките 2 седмици.
Това сме го чели отдавна. Така и не е ясно кое е планирано за средата на септември - публичното публикуване на проспекта, началната дата за пускане на оферти за IPO-то, нещо друго може би???
Доста несериозно е IT компания да иска да стане публично дружество, а да има такова затъмнение около проспекта...
Коментар