За по - голям интерес и сигурност да се запише по - голям % от емисията е нормално да се пусне с отстъпка. Напълно вероятно цената няма да върне до 3, а правата да се продават за сериозни пари. Пазарът е дал оценка на акцията. Нито по - голямата цена вдига при РДУ цената, нито по - малката ще я свали и ще ощети акционерите. Важни са резултатите и перспективите пред компанията, а тя се доказва последните години.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Около пазарните??? 25% надолу му викаш около пазарните - какво ли мислят тези, дето са си купили на 4 кинта+Не е хубаво да слагаме розовите очила само защото имаме от дадена акция, поне аз се старая да го правя, доколкото ми е възможност в собствената ми субективност. Ако това беше нормална борса и имаше къси, без изобщо да коментирам колко добра е тази акция и какъв потенциал има (не разбирам нищо от бизнеса им, както неведнъж съм заявявал) аз бих скъсил тази акция на секундата - няма къси, затова само си лялям и аз да си правя вятър на устата или май беше на клавиатурата
! Нарочно споменавам банката, защото ако това увеличение на Алтерко не приемаш за нормално, то това при банката е безобразие и напълно неприемливо !
Last edited by Zdravko; 27.01.2020, 12:37.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Няма нищо по нормално от това, увеличение на капитала да се прави на цени около пазарните.Не е хубаво да слагаме розовите очила само защото имаме от дадена акция, поне аз се старая да го правя, доколкото ми е възможност в собствената ми субективност. Ако това беше нормална борса и имаше къси, без изобщо да коментирам колко добра е тази акция и какъв потенциал има (не разбирам нищо от бизнеса им, както неведнъж съм заявявал) аз бих скъсил тази акция на секундата - няма къси, затова само си лялям и аз да си правя вятър на устата или май беше на клавиатурата
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГруйче, брат ти си с прекалено големи очаквания за пазара и изгодните цени за ИПО..Сравнено с минали ипо цената е добра за мен..Да не бъдем толкова лакоми..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение.....Алтерко ,Фиб , Доверие...Какво ли ще измислят Доверие..
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Не че нещо, ама как рещи, че параметрите са добри за настоящите акционери, като при текуща цена 4 кинта, за която си личеше, че има търсене, ти определят цена на увеличение 3 кинта? При това ти казват, че ще пуснат 3 милки акции, ма ще са доволни да се продадат и 1 милка? Аз особен повод за радост не виждам, освен правата да се търгуват по 20 стинки!?!?! Този филм сме го гледали вече при еВаната - как се съсипва хубава акция заради алчността на мажото непременно да лапне свеж кеш. Нямам тук, както отбелязах, вероятността да си купя е минимална, но дано тази акция да е следващият Епъл - казвам го без ирония!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа Здравко, много са добри параметрите..Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Или няма за какво да се похвалят или не искат да се излагат като фибанкъсъ с техните цифри, които може да са истина ама може и да не са. Малко ме изненадаха, честно казано. Очаквах да обявят резултаите за 2020, да изчкат Телелинк /колкото и да се в един бизнес, все пак може да е бенчмарк/ и тогава да пуснат новината за емисионната. И още една грешка отчитам - очаквах 4 лева емисионна.
Поредната акция ,която няма да мине 3 лв в следващите шест месеца.....
Правите класации ама не слагате маркета и мажо.....Алтерко ,Фиб , Доверие...
Всички купили трябва да извадят тези пари от джоба а като гледам оборотите ,нема кеш за блокиране 3 -5 месеца докато върви увеличението ,така че за мен 2,60-2,80 е добра цена ....през пролетта...
Какво ли ще измислят Доверие..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение:Можело и по надолу от текущите нива -БРАВО! Успехът е гарантиран!
Алтерко АД-София
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета18:18
Уведомление относно увеличението на капитала на Алтерко АД и неговите параметри
Прикачени файлове:Решение на СД за увеличението на капитала и неговите параметрите
Уведомление относно параметрите на увеличение на капитала
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Или няма за какво да се похвалят или не искат да се излагат като фибанкъсъ с техните цифри, които може да са истина ама може и да не са. Малко ме изненадаха, честно казано. Очаквах да обявят резултаите за 2020, да изчкат Телелинк /колкото и да се в един бизнес, все пак може да е бенчмарк/ и тогава да пуснат новината за емисионната. И още една грешка отчитам - очаквах 4 лева емисионна.
За мен поне има и втори прочет на 3,00, а именно второ ИПО,- за сега сме 313!
Да видим с колко ще се качим?
Коментар
Коментар