Първоначално изпратено от KiRoFF
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеАз също бих искал да чуя какво имат да кажат по тези въпроси, особено втория.
Dimitrov announced that post IPO all key managers who are also shareholders will
sign a 3-year lock up agreement." by Elana
Коментар
-
http://www.investor.bg/novini-i-anal...striia-226530/
След Нова година производителят ще предложи устройства за проследяване на коли и велосипеди с нова технология за зареждане на база вибрациите при движение
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеАз понеже няма да мога да присъствам на уебконференцията, исках само да задам три въпроса:
- Защо ИПО вместо да вземат венчър капитал финансиране? Все пак става въпрос за $1.5м! Защо не искат първо да минат през дю дилиджънс-а на инвеститори, които разбират и биха оценили технологиите произвеждани от фирмата?
- Защо няма лок ъп период за двамата главни акционери? Какво би ги спряло да продадат след листинга?
- Дават продажби от над 38млн. лв за догодина (над 7млн. лв повече от 2016). Колко от тези 7млн. лв биха се реализирали без набирането на тези 2.5-3.0млн. лв от ИПО-то?Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Аз понеже няма да мога да присъствам на уебконференцията, исках само да задам три въпроса:
- Защо ИПО вместо да вземат венчър капитал финансиране? Все пак става въпрос за $1.5м! Защо не искат първо да минат през дю дилиджънс-а на инвеститори, които разбират и биха оценили технологиите произвеждани от фирмата?
- Защо няма лок ъп период за двамата главни акционери? Какво би ги спряло да продадат след листинга?
- Дават продажби от над 38млн. лв за догодина (над 7млн. лв повече от 2016). Колко от тези 7млн. лв биха се реализирали без набирането на тези 2.5-3.0млн. лв от ИПО-то?
Коментар
-
Алтерко кани инвеститорите на уеб конференция седмица преди края на подписката
http://www.investor.bg/novini-i-anal...iskata-226165/
Онлайн конференцията на 13 октомври ще завърши с отговор на въпроси, които предварително може да се изпращат на адрес broker@karoll.bg .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Carl Johnson Разгледай мнениеТова със САП ми изглежда като доста положителна новина за компаниите, занимаващи се с ИоТ. Знам за SAP, че когато инвестират в даден бизнес, инвестират главно чрез придобивания. И в статията се казва, че „Инвестицията на SAP в IoT бизнеса включва придобиване на стартъпа Plat.One“
А SAP са доста големи, за да се задоволят само с един стартъп и ще им се наложи да се оглеждат и за още придобивания на компании занимаващи се с IoT. Последните години са наляли милярди в придобивания на компани занимаващи се с Cloud.
Тук нищо чудно след някоя година да гледаме втора серия на филма Telerik – Progress.
Не е препоръка за покупка!
Всеки да си прави изводите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение
А SAP са доста големи, за да се задоволят само с един стартъп и ще им се наложи да се оглеждат и за още придобивания на компании занимаващи се с IoT. Последните години са наляли милярди в придобивания на компани занимаващи се с Cloud.
Тук нищо чудно след някоя година да гледаме втора серия на филма Telerik – Progress.
Не е препоръка за покупка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеТук имам някакво неприятно чувство за провал ... Дано да греша разбира се ...
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=Fbyjv9AV0nA
Цялата презентация в Хилтън, 1 час и 9 минути
все едно сте били там
Поздрави
Коментар
Коментар