Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеПочти 20К оборот на XETRA! Вярващите вземат от ръцете на невярващите. Броя го за акумулация
Акумулацията става на етапи,по малко бройки в много дълъг период от време.Тук имаме голям обем след най-ниско затваряне от 8 месеца насам и отделно слизане под 200 дневна МА.Каква акумулация какви 5 лева
Да не беше и ти на последното събиране на инвеститори в Шменти груп
Last edited by X_Y; 04.11.2024, 13:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Както вас ви изненада мечката ли?
Извън майтапа - Така се случва и се движи чарта - връх хоризонтал, връх хоризонтал.... Процеса на намечване при постоянно растящ фундамент, говори само за едно - като се достигне критичния брой пообъркани мечета, клонът се чупи, те горките пак остават изненадани, че входът пак е станал тесен. Това е по въпросите за изненадите
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеКакво се обърка?
...но дочувам, че група младежи искат да те бият за продънените акаунти покрай мечите ти прогнози за Шелли и бичите за Агрия ... така чувам
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Как да ме изненада , като съм записвал на увеличението на 3-4лв, но тогава четричките още нищо не ви показваха
- 1 like
Коментар
-
В Германия лискат яко през очите,2500 акции още преди обед,тук ги следват.
Нов месец,нови дъмпове,а БФБ масовика блее
3-те офис служителя на Монтенега и те се покриха.
п.с За протокола,октомври завърши с най-ниско месечно затваряне от 8 месеца насам !!! съответно цената не била толкова ниска от 8 месеца насам,докато Монтенега и форумните шутове обещаваха 200,пък и нагоре лв Какво се обърка?Last edited by danetha; 01.11.2024, 13:38.
Коментар
-
Казах го доста по-рано, но явно ти е слаба паметта
Трябваше да сложиш 2 хилки, за да ти ги прибера
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеКак да ме изненада , като съм записвал на увеличението на 3-4лв, но тогава четричките още нищо не ви показваха
Бил записал разбираш ли гения.И го казва след 100 години и кой знае за какъв обем говорим и колко е продал досега,но бил записал А преди ти да научиш какво е пари,камо ли акции,ние какво сме правили?Last edited by danetha; 01.11.2024, 08:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Как да ме изненада , като съм записвал на увеличението на 3-4лв, но тогава четричките още нищо не ви показваха
Коментар
-
Както вас ви изненада мечката ли?Last edited by tony1975; 31.10.2024, 23:31.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМомчета докато палите свещ на мечката, да не ви изненадат биците
Коментар
Коментар