Първоначално изпратено от EquityPrivate
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Аз понеже няма да мога да присъствам на уебконференцията, исках само да задам три въпроса:
- Защо ИПО вместо да вземат венчър капитал финансиране? Все пак става въпрос за $1.5м! Защо не искат първо да минат през дю дилиджънс-а на инвеститори, които разбират и биха оценили технологиите произвеждани от фирмата?
- Защо няма лок ъп период за двамата главни акционери? Какво би ги спряло да продадат след листинга?
- Дават продажби от над 38млн. лв за догодина (над 7млн. лв повече от 2016). Колко от тези 7млн. лв биха се реализирали без набирането на тези 2.5-3.0млн. лв от ИПО-то?
Коментар
-
Алтерко кани инвеститорите на уеб конференция седмица преди края на подписката
http://www.investor.bg/novini-i-anal...iskata-226165/
Онлайн конференцията на 13 октомври ще завърши с отговор на въпроси, които предварително може да се изпращат на адрес broker@karoll.bg .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Carl Johnson Разгледай мнениеТова със САП ми изглежда като доста положителна новина за компаниите, занимаващи се с ИоТ. Знам за SAP, че когато инвестират в даден бизнес, инвестират главно чрез придобивания. И в статията се казва, че „Инвестицията на SAP в IoT бизнеса включва придобиване на стартъпа Plat.One“
А SAP са доста големи, за да се задоволят само с един стартъп и ще им се наложи да се оглеждат и за още придобивания на компании занимаващи се с IoT. Последните години са наляли милярди в придобивания на компани занимаващи се с Cloud.
Тук нищо чудно след някоя година да гледаме втора серия на филма Telerik – Progress.
Не е препоръка за покупка!
Всеки да си прави изводите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение
А SAP са доста големи, за да се задоволят само с един стартъп и ще им се наложи да се оглеждат и за още придобивания на компании занимаващи се с IoT. Последните години са наляли милярди в придобивания на компани занимаващи се с Cloud.
Тук нищо чудно след някоя година да гледаме втора серия на филма Telerik – Progress.
Не е препоръка за покупка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеТук имам някакво неприятно чувство за провал ... Дано да греша разбира се ...
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=Fbyjv9AV0nA
Цялата презентация в Хилтън, 1 час и 9 минути
все едно сте били там
Поздрави
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=Fbyjv9AV0nA
Цялата презентация в Хилтън, 1 час и 9 минути
все едно сте били там
Поздрави
Коментар
-
І Нищо не разбирам от тези продукти! Едва насмогвам с комп-грамотността, но знам че са на точния пазар и терена им е познат! Ако и идеите им са иновативни и пазарни - ТЕ СА СИ В ДЖАЗА ! А щом са опрели до нас , остава само и да не са се определили , като ЛИМИТИРАНИ !
Аз ще играя с този отбор , по скоро ще си купя карта за да гледам усърдно мачовете им !
С което не препоръчвам на други да го правят !!!
Коментар
Коментар