Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеCoronavirus Killer?
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДругари, беше ми приятно във вашата компания, но вече съм аут. Желая ви успех!
п.п. За Алтерко явно на теб съм помагал да излезеш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Не навсякъде. Нали купих 1% от Тодоров Както каза Гордън Геков "Трябва да имаме кеш за да играем с големите момчета" .... Вече писах, че престутурирам. Това с Тодоров беше за ташак.... макар, че накрая на сесията купуваха вече на 5 стинки
успех и дано в края на годината си мерим дву и трицифрените проценти печалба, а не двуцифрени почти навсякъде проценти загубаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Бенджи, ти навсякъде ли продаде бре? Стана апокалиптик При фибанкасъту продаде преди мен и позна, тук съм сигурен, че ще познаеш, макар че аз нямам артии тук, обаче други експозиции имаш ли (май само химче и някоя и друга екзотична, дето не се брои ), или седна върху кеша и чакаш по-ниското?Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДругари, беше ми приятно във вашата компания, но вече съм аут. Желая ви успех!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Тя цената като пада, не пада ли и капитала?Life won't wait for you.
Коментар
-
Увеличението на капитала а н не намалението на цената
Коментар
-
Увеличението на капитала а н не намалението на цената
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
К'во увеличение -- в мометна има повсеместно намаление, така да се каже.Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНещо се бавят с увеличението, тия другари.....
Коментар
Коментар