Първоначално изпратено от Harry Kane
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеКорона вируса май ще изиграе лоша шега и тук. Дори и само 1 от частите при асемблирането да е от Китай и да се чака за нея поради затворените заводи там и идва забавяне на доставките и продажбите с доста...
Коментар
-
Корона вируса май ще изиграе лоша шега и тук. Дори и само 1 от частите при асемблирането да е от Китай и да се чака за нея поради затворените заводи там и идва забавяне на доставките и продажбите с доста...
Last edited by tony1975; 16.02.2020, 11:46.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСпоко. Ще видим. Тоя месец ще е много решаващ по много позици и за много хора и техните стратегии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение800 евро кв. м. след няколко години ще бъде 500 лв кв. метър....тези промишлени сгради... и съседа ще ги черпят докогато могат да държат....
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМонти съсед ти продава един път в живота
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТук имотче ще купувате с увеличението на 3 лв.....
Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
Новаците на бфб, Още се учат. За мен са зайците, друго обяснение не виждам
Първия или печели или губи.......ама копувачите какво печелят...
Или заспали или от ИП по надеждите.....крепят..
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеГледам, че паникьорите от сутринта вече съжаляватhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 1 like
Коментар
-
За по - голям интерес и сигурност да се запише по - голям % от емисията е нормално да се пусне с отстъпка. Напълно вероятно цената няма да върне до 3, а правата да се продават за сериозни пари. Пазарът е дал оценка на акцията. Нито по - голямата цена вдига при РДУ цената, нито по - малката ще я свали и ще ощети акционерите. Важни са резултатите и перспективите пред компанията, а тя се доказва последните години.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Около пазарните??? 25% надолу му викаш около пазарните - какво ли мислят тези, дето са си купили на 4 кинта+ Не е хубаво да слагаме розовите очила само защото имаме от дадена акция, поне аз се старая да го правя, доколкото ми е възможност в собствената ми субективност. Ако това беше нормална борса и имаше къси, без изобщо да коментирам колко добра е тази акция и какъв потенциал има (не разбирам нищо от бизнеса им, както неведнъж съм заявявал) аз бих скъсил тази акция на секундата - няма къси, затова само си лялям и аз да си правя вятър на устата или май беше на клавиатуратаLast edited by Zdravko; 27.01.2020, 13:37.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Няма нищо по нормално от това, увеличение на капитала да се прави на цени около пазарните.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар