If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хаха аз днес се замерих за сефте в живота ми - 97, пушка съм
Супер, но и Какво съвпадение - днес и алтеркото - пушка,
Колко е готино, да констатираш растеж на портфейля, когато борсата все още стагнира..
(пу пу, да не урочасам)
Берти тя и килата ли мери, ще я върна,- нямаше теглилка в презента, не ща да ме плаши , а насърчава!
Поръчах две за да си ги менкаме и сверяваме, иначе не им вярвам много, но се надъм да дават контролна насока.
Гледам от два дена и в Кауфланда рекламират подобни на почти третинка от наща цена, но сантимента си проговори...
Берти тя и килата ли мери, ще я върна,- нямаше теглилка в презента, не ща да ме плаши , а насърчава!
Поръчах две за да си ги менкаме и сверяваме, иначе не им вярвам много, но се надъм да дават контролна насока.
Гледам от два дена и в Кауфланда рекламират подобни на почти третинка от наща цена, но сантимента
си проговори...
Днес си поръчах два бр. оксиметри през сина ми, да видим кога ще ги получим, а и качественна ли е стоката
спонсориране и далавера да става!
Не казвай че ще ги държиш и двата на различни пръсти на ръката . Народа се е луднал да поръчва и много дървета изядоха. повечето показват че си на ония свят. Здрав човек сатурация 50 . Дано излязат читави животинки.
На 2ра страница - недопустимо!
Дивидент получен, сега нека видим ключовия м.Ноември... хората като се позаседят у дома и се огледат - тутакси решат да модернизират дома си. Дано и 2020 е така!
п.п. гледам, че някой си пазарува без да чака черния петък
"Няколко компании имат много ниска доходност, а в случая с технологичната "Алтерко" дивидентът е по-скоро реверанс към инвеститорите. Фокусът на компанията е насочен към развитието й и тя ще разчита на растежа, а не на високата доходност; 34% поскъпване от началото на годината е силен аргумент в тази посока."
Коментар