Монти, може и да познаеш..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа Здравко, много са добри параметрите..Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Или няма за какво да се похвалят или не искат да се излагат като фибанкъсъ с техните цифри, които може да са истина ама може и да не са. Малко ме изненадаха, честно казано. Очаквах да обявят резултаите за 2020, да изчкат Телелинк /колкото и да се в един бизнес, все пак може да е бенчмарк/ и тогава да пуснат новината за емисионната. И още една грешка отчитам - очаквах 4 лева емисионна.
Поредната акция ,която няма да мине 3 лв в следващите шест месеца.....
Правите класации ама не слагате маркета и мажо.....Алтерко ,Фиб , Доверие...
Всички купили трябва да извадят тези пари от джоба а като гледам оборотите ,нема кеш за блокиране 3 -5 месеца докато върви увеличението ,така че за мен 2,60-2,80 е добра цена ....през пролетта...
Какво ли ще измислят Доверие..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение:Можело и по надолу от текущите нива -БРАВО! Успехът е гарантиран!
Алтерко АД-София
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета18:18
Уведомление относно увеличението на капитала на Алтерко АД и неговите параметри
Прикачени файлове: Решение на СД за увеличението на капитала и неговите параметрите Уведомление относно параметрите на увеличение на капитала
- 2 Харесвания
Коментар
-
Или няма за какво да се похвалят или не искат да се излагат като фибанкъсъ с техните цифри, които може да са истина ама може и да не са. Малко ме изненадаха, честно казано. Очаквах да обявят резултаите за 2020, да изчкат Телелинк /колкото и да се в един бизнес, все пак може да е бенчмарк/ и тогава да пуснат новината за емисионната. И още една грешка отчитам - очаквах 4 лева емисионна.
За мен поне има и втори прочет на 3,00, а именно второ ИПО,- за сега сме 313!
Да видим с колко ще се качим?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Щом не са се похвалили, дали продажбите са били много добри За разлика от родните журналисти, за които новина е само лошата новина, за родните ДВИ-та новина е само положителната новина. В тоя ред на мисли много ме кефи терминът "Отрицателна доходност"
Успех на държащите тук - не познавам компанията и говоря по принципLife won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗа след черния петък ме интересуват продажбите. Като цяло вървят ли в темпо или това е само фойерверк.
Успех на държащите тук - не познавам компанията и говоря по принципNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Добре де защо толкова се надявате на този черен петък като тогава предвид промоциите и отстъпките, добавената стойност е най ниска?Не мисля че ще е нещо кой знае какво.Life won't wait for you.
Коментар
-
За черния петък обявиха рекордни продажби. За Коледа и НГ нищо не казаха, затова ще ми е интересен отчета.Ако кажат нещо и за потенциалната продажба на азиятския бизнес още по-добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнениеДоколкото следя новините и мога да анализирам новите приоритети за дружеството, намалява интереса към обслужване на телекомуникациите в Азия и други региони ( с ниска добавена стойност) за сметка на приложения за хората (часовничета и следящи приложения за деца и др.), които може би са обещаващи поради повишението на качеството на живот на младите хора в големите градове. ИМАМ малко акции, ИЗОБЩО не е препоръка.Life won't wait for you.
Коментар
-
Доколкото следя новините и мога да анализирам новите приоритети за дружеството, намалява интереса към обслужване на телекомуникациите в Азия и други региони ( с ниска добавена стойност) за сметка на приложения за хората (часовничета и следящи приложения за деца и др.), които може би са обещаващи поради повишението на качеството на живот на младите хора в големите градове. ИМАМ малко акции, ИЗОБЩО не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеА за мен в важен отчета. Дали ще запиша новите или ще продам старите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнение
Малко ми напомня на увеличението на капитала на Елана Агро Кредит!Last edited by tony1975; 25.01.2020, 05:36.
- 1 like
Коментар
Коментар