Първоначално изпратено от top
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Да бе, и аз имам. Просто се чудех нормално ли е толкова за комисионни?
В сумата са включени и старите задължения,- а всичко това е описано в проспекта,-това имах предвид за "чукча"!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеhamoraphis, нека да се съсредоточим на важните неща. IPO беше на 1,46 а днес е 5,20 и перспективите са по-блестящи от всякога. Като добавим два дивидента и цената на правата на служебният аукцион картинката става още по-хубава. Аз също бих искал хората да ми работят без пари, но трябва да има за всички. Аз вярвам, че за акционерите тепърва ще има много и не виждам да смисъл да се фокусирам върху дреболии.
Коментар
-
hamoraphis, нека да се съсредоточим на важните неща. IPO беше на 1,46 а днес е 5,20 и перспективите са по-блестящи от всякога. Като добавим два дивидента и цената на правата на служебният аукцион картинката става още по-хубава. Аз също бих искал хората да ми работят без пари, но трябва да има за всички. Аз вярвам, че за акционерите тепърва ще има много и не виждам да смисъл да се фокусирам върху дреболии.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Добре е да се върнеш малко назад и прочетеш по подробно целите и разпределението на увеличението на капитала.
То включва и стари неразплатени задълженияот преди листването на компанията на БФБ!-
hamorphis- чукча?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Половин милион комисионни? Това в реда на нещата ли е. Набирам 9 милиона и давам половин за комисионни?
Добре е да се върнеш малко назад и прочетеш по подробно целите и разпределението на увеличението на капитала.
То включва и стари неразплатени задълженияот преди листването на компанията на БФБ!-
hamorphis- чукча?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Че какво да му се коментира.. Няма изненади. Записването е успешно на 100%, парите са преведени, продължаваме напред
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Че какво да му се коментира.. Няма изненади. Записването е успешно на 100%, парите са преведени, продължаваме напред
Между другото, математиката за една незаписана акция малко ми се губи. Ако на някой не му достигат X права, за да запише цял брой акции, на някой друг не би трябвало да му достигат Y права, за да запише и той цял брой акции, където X + Y = 5. Т.е. би трябвало незаписаните акции да са поне 2. За да са получи така, че да има една незаписана акция, тогава човекът е можел да я запише, но е избрал да не го прави.
Като се наспя ще прегледам математиката пак. Може и да бъркам нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнениеНикой ли няма да коментира новото съобщение на Алтерко от преди вече почти един час? Или май сега всички гледат резултатите от САЩ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
в текущата пандемия анализирайте потенциалът на това..
https://mykifamily.com/myki-pulse-oximeter
при адекватна дистрибуция и европейски произход плюс съпорт... резултатите ще са яхуу за който не може да си представи прикачам..
Last edited by bertram; 31.10.2020, 08:11.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИнтересно тримесечие ще е :
„Наблюдаваме повече клиенти от всякога да пазаруват рано подаръците си за празниците, което е един от признаците, че това ще бъде безпрецедентен празничен сезон“, коментира в комюнике главният изпълнителен директор на Amazon Джеф Безос."
Коментар
Коментар