If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Една лъжа нарочно като я повтаряш 100 пъти няма да стане истина
Само за последните 3 месеца имам 9 сделки в Шменти.И мога да го докажа.
А ти можеш ли да докажеш твърденията си ?
Формулата ти значи е, - рев рееевв дано някой се смили да се изпусне,;... баси стратега си
А едно време как обираше по тънката "съпротива" на "флагмана" , ей мЪнипуланчооо
Ба си резила си!
пп. за последните 3 месеца,-вземе се скрий да те нема!!!-
И моля те, не се хвали с нацелването на "върха" на 28, щото сега сме на 70 . Правиш ли разлика? А пари правиш ли? Или за теб е важно да си "познал", нищо че е било временно.
Колега, то нацелването няма как да не дойде като пускаш апокалиптична прогноза през 30 мин. Все някой ден ще познае... дано не е така до лето 2045та, че горко ни. Хахахах
След като видяхме,че "Агресивен шаран" купува СЛЕД пробив на 200 МА и 200 ЕМА, и още по-лошото,не знае за това,видяхме и още един негов "гениален" ход .Той толкова е зле момчето,че не знам изобщо защо му обръщам някакво внимание
Бла Бла Бла....
.p.s. И много бъркаш.Аз единствен предвидих на 28лв върха,когато всички чакаха 50
Минчо, първо нищо не си предвидил и второ тези които са чакали 50 са видели вече 70. Не се излагай. А само за страх говориш. Страх те тресе яко. дръж памперса да не се излузи. От страх продаде и от страх още не си купил. Ей откъде ви пуснаха, нямат капацитет да ви държат по здравните заведения
Чакаш 300 лв, живееш си живота,не влизаш по 50 пъти на ден във форума от двата си ника и си готов.Ти си супер лесен !
Не разбирам защо е тази паника и постоянно циврене обаче ?
.........
p.s. И много бъркаш.Аз единствен предвидих на 28лв върха,когато всички чакаха 50
Шараненко тогава пак купуваше на чупения тренд и не го знаеше
И после единствен и дъното казах18 лв,когато дълги месеци говорех да се купува
Сега пък казвам точно обратното,предстои катастрофа тук.Много сериозна
Дай да видим и един твои стар анализ,да разберем имаш ли изобщо експертизата да дискутураш даже с такъв като мен? Или освен хейт от злоба,паника,яд и страх,при теб друго няма
Уф... не знам. Идва края на света (пардон, на шилето). Защо - не знам. Уж корелации с нвидия, туй-онуй, продажбите и печалбата нагоре с двуцифрени проценти, ама ще пада яко - така разправят оракулите. Елхите така вещаят... Счупи се корелацията с другия гаражен ребрандировач. Логика му викат на туй нещо, така е.
Умните продадоха още преди години, а най-умните разправят колко са прости останалите. Той този апокалипсис идва вече много пъти - първо на 20 лева, после на 30, 40... 50. Изобщо, на този край не му се вижда края. А аз все чакам да купя евтинко, пък то шилето все нагоре. Много гадно. Ма нищо де - аз чакам на 10 лева да купя. Даже и толкова са му много, разправят, ама аз съм ларж.
Това ли ти е примера за колапсирала графика
Ако не си гадател или ясновидец, моля не коментирай факсовете в главата си. Тя графиката си върви и компанията си върви и живота си върви. Само работната седмица ще свърши днес
КОГАТО колапсира пише.Явно нямаш и средно образование или от паника ти е замрежен погледа.Може и от някакви напитки да е,кой знае.Напълно съвпада с профила ти
По-добре се орентирай към гледане на обучителни видеа за инвестриране.
Помисли и над долното....докато все още има време. https://i.imgur.com/3ytJLPm.jpg
Това ли ти е примера за колапсирала графика
Ако не си гадател или ясновидец, моля не коментирай факсовете в главата си. Тя графиката си върви и компанията си върви и живота си върви. Само работната седмица ще свърши днес
И аз съм гледал филма Армагедон с Брус Уилис, но явно ти не си го догледал. Спокойно, накрая всички са щастливи, усмихнати, богати и както на БФБ за сделките са освободени от данъци.
Този филм е фантастика.А и при американските филми винаги има хепи енд.
По-добре се орентирай към гледане на обучителни видеа за инвестриране.
Помисли и над долното....докато все още има време.
И аз съм гледал филма Армагедон с Брус Уилис, но явно ти не си го догледал. Спокойно, накрая всички са щастливи, усмихнати, богати и както на БФБ за сделките са освободени от данъци .
Един пост хем пълен с "интелект",хем с "контест" и няма никакъв спам,
в който гугтката,който УЖ ме беше сложил в игнора,се описва сам и за пореден път демострира колко е паниран
Защо толкова много те е страх? ти няма да изкараш тази година,ако продължаваш така.
Просто ти е бедна фантазията какво те чака
Един слънчев ден няма да имаш време за реакция при голямото изсипване.После няма да ти се продава,ще чакаш нагоре ,а то все няма да идва....и не само това,но ще пада дни.... седмици ... месеци.
Повторение на 2009,а може и по-зле.
А ти стискаш през цялото време.Представи си го
И аз съм гледал филма Армагедон с Брус Уилис, но явно ти не си го догледал. Спокойно, накрая всички са щастливи, усмихнати, богати и както на БФБ за сделките са освободени от данъци .
Да се върнем по темата .Гугутката понеже и той отскоро почна да се занимава с ТА ,нека хвърли едно оченце на тези мечи дивергенции ,по известни и катомечи к** капани.
Та мечките са тук и чакат сигнал за да почнат на апат тлъсти бичета.
Същата работа като 30-така.Всеки впорил очи в 50лв и последва шоково потапяне до 13 и това без къси продажби !
Коментар