Груец...дабъл за тебе, дабъл....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Както казваше B.Graham - тапи, тапи ....
Груев ни донесе тапи. Сега само едни 100 хилки вложение ще оправят положението.
Те па тука поне бързо минават кинтите, може и за денLast edited by zlatna treska; 15.04.2021, 11:13.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеГледам яко бълнувате всички. Групичката около дддд, който дава сигналите и останалите като Тонката и Батя, които купуват на база "вътрешна инфо"
Те затова няма как да има нито къси, нито дълги, защото всичко е нагласено. Тип ХВАР.
Само вие групичката ще си ги купувате, държите и накрая ще се избиете, кой да е пръв на изхода - за там инфо няма да има :-)
И ще продължим да бълнуваме.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОхо, здравейте, сектанти, знам, бях обещал да не пиша тук до края на месеца, но ето ви новина - специално заради вас се жертвах и преди малко купих "невероятното" количество от 15 билета за пиесата Халтурко. Така вече съм част от секатата и мога да си лафя с вас, нали? Правя го само и единствено на ползу роду - така или иначе 4Д ще ми ги възстанови тези кинти след година, под формата на елитна огнена вода от мъгливия Албиом като продажбите на крушки и релета не достигнат 70 милки, така че, както се казва - от вас за вас
А да, чакай, че забравих - тъй като вече имам горе-долу толкова акции (цели 15), колкото половината викачи тук (с все съпругите, любовниците, третите братовчеди и т.н.), то ще споделя и вижданията си - очаквам билетите ми за пиесата Халтурко да достигнат първа позиция от инвестициите ми на БФБ, без да добавям нови - оптимист ли съм, а. Но само защото ще продам Спиди и ЧЕЗ електро на търговите, а и Неохим едва ли ще го държа безкрайно дълго време. така че ъъъъъъп 120 кинта след сплит на сплита и децата ми станаха мЕлионери - Халтурко е новият биткойн и т.н. Удрииии!
Моля без несъстоятелни изказвания от голтаци, дето не могат да си позволят отделените от мен "невероятни" 200 кинта (3 месеца ги спестявам от закуски и си мечтая за тази сделка) - тук сме само елитни инвеститориЪъъъъъп, ъъъъъъп, ъъъъъъп, гиди голтаци и хейтъри, ъъъъъъп
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОхо, здравейте, сектанти, знам, бях обещал да не пиша тук до края на месеца, но ето ви новина - специално заради вас се жертвах и преди малко купих "невероятното" количество от 15 билета за пиесата Халтурко. Така вече съм част от секатата и мога да си лафя с вас, нали? Правя го само и единствено на ползу роду - така или иначе 4Д ще ми ги възстанови тези кинти след година, под формата на елитна огнена вода от мъгливия Албиом като продажбите на крушки и релета не достигнат 70 милки, така че, както се казва - от вас за вас
А да, чакай, че забравих - тъй като вече имам горе-долу толкова акции (цели 15), колкото половината викачи тук (с все съпругите, любовниците, третите братовчеди и т.н.), то ще споделя и вижданията си - очаквам билетите ми за пиесата Халтурко да достигнат първа позиция от инвестициите ми на БФБ, без да добавям нови - оптимист ли съм, а. Но само защото ще продам Спиди и ЧЕЗ електро на търговите, а и Неохим едва ли ще го държа безкрайно дълго време. така че ъъъъъъп 120 кинта след сплит на сплита и децата ми станаха мЕлионери - Халтурко е новият биткойн и т.н. Удрииии!
Моля без несъстоятелни изказвания от голтаци, дето не могат да си позволят отделените от мен "невероятни" 200 кинта (3 месеца ги спестявам от закуски и си мечтая за тази сделка) - тук сме само елитни инвеститориЪъъъъъп, ъъъъъъп, ъъъъъъп, гиди голтаци и хейтъри, ъъъъъъп
- 3 Харесвания
Коментар
-
Охо, здравейте, сектанти, знам, бях обещал да не пиша тук до края на месеца, но ето ви новина - специално заради вас се жертвах и преди малко купих "невероятното" количество от 15 билета за пиесата Халтурко. Така вече съм част от секатата и мога да си лафя с вас, нали? Правя го само и единствено на ползу роду - така или иначе 4Д ще ми ги възстанови тези кинти след година, под формата на елитна огнена вода от мъгливия Албиом като продажбите на крушки и релета не достигнат 70 милки, така че, както се казва - от вас за вас
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеГледам яко бълнувате всички. Групичката около дддд, който дава сигналите и останалите като Тонката и Батя, които купуват на база "вътрешна инфо"
Те затова няма как да има нито къси, нито дълги, защото всичко е нагласено. Тип ХВАР.
Само вие групичката ще си ги купувате, държите и накрая ще се избиете, кой да е пръв на изхода - за там инфо няма да има :-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Гледам яко бълнувате всички. Групичката около дддд, който дава сигналите и останалите като Тонката и Батя, които купуват на база "вътрешна инфо"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Споко, няма да купи.. За да оправдае големия си пропуск, е създал свой измислен свят в който всичко това е добре измислен сценарий на зъл гений, ние купилите сме глупаци които сме се хванали на въдицата, а само той е прозорлив, стои настрани и дава съвети, за да "спаси" максимално много хора..
Може би едва когато /ако/ има придобиване на Алтерко от голям стратегически инвеститор, ще купи, за да хване последните 10% ръст преди търговото, което ще е 6 месеца след това
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
Не. Хари не е имал и една акция в ЦД през живота си. Лошо ще стане, ако дупенцето с белезници купи. Тогава напускаме кораба. На към 16 лв.
Може би едва когато /ако/ има придобиване на Алтерко от голям стратегически инвеститор, ще купи, за да хване последните 10% ръст преди търговото, което ще е 6 месеца след това
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
Абсурд. Но дори да купи, няма как да събори ракетата.
Тук всички мечки ще се насерат
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
Абсурд. Но дори да купи, няма как да събори ракетата.
Тук всички мечки ще се насерат
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеДано Харито не купи, че това ще е края на летежа на ракетата.
Тук всички мечки ще се насератhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар