Първоначално изпратено от MrSi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
При каква постоянна печалба на година би задържал, а не продал компания с капитализация 170 млн.?Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ichi Разгледай мнение
Ако останат константни аз лично бих продал, защото няма как да имаш очаквания от този сектор да расте с 20-40% на година, а компанията да стои без ръст.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАко приемем, че 2020 година е била върха на тази компания като продажби и печалба, но тези резултати останат константни и за в бъдеще, каква би била справедливата цена според вас?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАко приемем, че 2020 година е била върха на тази компания като продажби и печалба, но тези резултати останат константни и за в бъдеще, каква би била справедливата цена според вас?
Лично мое мнение
- 1 like
Коментар
� -
Ако приемем, че 2020 година е била върха на тази компания като продажби и печалба, но тези резултати останат константни и за в бъдеще, каква би била справедливата цена според вас?Last edited by 15%; 10.03.2021, 20:49.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
При текущата цена и на мен ми изглежда като разминаване, но тук очевидно акционерите очакват повишаване на печалбите. Не съм от големите фенове, но записах на тази база, малък процент от портфейла си. Смятам, че продуктите им имат потенциал а дали точно Алтерко ще е големият печеливш е доста спорен въпрос за поне един милион долара
А тук специално ще стане най-интересно, когато Грую Груев лешперя се сети да купиНе е препоръка
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
добрее, но мисля, че и трите фирми добре се справят с бизнеса ... ама май има разминаване с пазарните оценки?Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Само да вметна, че то и освен ПИБ има и други банки, както и совен Епъл и други компани правят телефони, освен Агрия и други компании правят храна и т.н. Цар пазар решава, кои ще продават и кои не, кои ще са успешни и кои не. Успех!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеПреди време Bigbear направи една анкета. Припомняйте си я.
https://bigbearbg.blogspot.com/2019/01/blog-post.html
В този форум има хора, които мишат интересни и полезни неща и хора, които не го правят, а нападат, плюят и обиждат. За радост рано или късно те отиват в последната таблица ... тези никове май не пишат вече, макар че подозирам че същите хора пишат подобни работи, но с нови никове.
Е, аз не му вярва, нито на теб, камо ли на Батя.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеддддд успя да излъже хората, че има такова нещо като проектирана или сигурна растежност, и хората се хванаха на тази парадигма, че трябва да се купува изправарващо в цената, че растежността ще дойде след ръста на акцията, НО предстои да се види, че това няма как да се случи, защото все пак това не е Тесла, или Амазон или Хуауей, къде такива предположеиня може да се правят. Това е Лещеперко, каквато компания напиуше човек в Гъгъл с такива играчки излизат още десетки БГ компании, коит опродават подобна стока.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Преди време Bigbear направи една анкета. Припомняйте си я.
https://bigbearbg.blogspot.com/2019/01/blog-post.html
В този форум има хора, които мишат интересни и полезни неща и хора, които не го правят, а нападат, плюят и обиждат. За радост рано или късно те отиват в последната таблица ... тези никове май не пишат вече, макар че подозирам че същите хора пишат подобни работи, но с нови никове.
- 7 Харесвания
Коментар
� -
ддддд успя да излъже хората, че има такова нещо като проектирана или сигурна растежност, и хората се хванаха на тази парадигма, че трябва да се купува изправарващо в цената, че растежността ще дойде след ръста на акцията, НО предстои да се види, че това няма как да се случи, защото все пак това не е Тесла, или Амазон или Хуауей, къде такива предположеиня може да се правят. Това е Лещеперко, каквато компания напиуше човек в Гъгъл с такива играчки излизат още десетки БГ компании, коит опродават подобна стока.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Момче, ти въобще имаш ли връзка с реалността!?!?
Тезите които изказва колегата дддд в последствие се потвърждават с официални отчети на компаниите и се отразяват в официалните им котировки на БФБ - София! Котировки на които всеки може да купи и продаде!!
А какво се случва с твоите тези!? Видяхме много нагледно с единствената акция за която си агитирал - ПИБ. Пълне крах!!
Дано по малко хора са се вслушали в "компетентните" ти мнения и прогнози!
Иначе какво стана с растежността? Приходите в Лева бележат ръст който е много пъти под ръста на цената на акцията.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Нито го знам, нито ме интересува. Знам само представянето му във форума, а то е манипулиране на мнениета и лъжи.
Ако е на такова, да не се занимава постоянно и да коментира постовете ми. Да приеме, че има и други мнения, и че не всички във форуам са овци, които да му вярват на лъжите за растежност, както е в тази тема и останалите в другите теми.
Тезите които изказва колегата дддд в последствие се потвърждават с официални отчети на компаниите и се отразяват в официалните им котировки на БФБ - София! Котировки на които всеки може да купи и продаде!!
А какво се случва с твоите тези!? Видяхме много нагледно с единствената акция за която си агитирал - ПИБ. Пълне крах!!
Дано по малко хора са се вслушали в "компетентните" ти мнения и прогнози!
- 3 Харесвания
Коментар
�
Коментар