Първоначално изпратено от zlatna treska
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Щом нещо не събужда интерес, а напротив отблъска, значи не е пазарно. Щом като го чуеш и ти става глупави или абсурдно, значи не е логично. Сега ще видиш, че с влизането на ТСБ заедно с Лещерко и с СГЩ оборота на Софикс ще падне и ще замре съвзем. това значи, че не е пазарно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не знам, само число за расмисъл . Единият сегмент имал ръст 91% а като цяло продажбита са с доста скромен ръст. Излиза, че има седменти прододажбите които са със спад? ТОВА ЛИ Е РАСТЕЖНАТА КОМПАНИЯ? Ами ако тези които са биле с ръст 90% тази година се окажат със спад?
Сегмент home aytomation - то е смешно, да се говори за автоматизация, това е home tormoz. Никой нормален няма да повотори аокм си е купил веднъж. Както аз като купих фитнес гривна никога няма да повтора, защото повечето от тези т.н. смарт уреди са си чист глупост, купуваш и не повтаряш. Та как така смятата ръст, като както расте така и спадат продажбите?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеАз твърдя, че ръста на чистата печалба за 21г спрямо 20г тук ще бъде по-малка от инфлацията
Сегмент home aytomation - то е смешно, да се говори за автоматизация, това е home tormoz. Никой нормален няма да повотори аокм си е купил веднъж. Както аз като купих фитнес гривна никога няма да повтора, защото повечето от тези т.н. смарт уреди са си чист глупост, купуваш и не повтаряш. Та как така смятата ръст, като както расте така и спадат продажбите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ichi Разгледай мнение
Ок, отказвам си .. имаш повече енергия от мен! Успехи!
Момчето сравнява Тесла с Р/Е 2 000 и Алтерко с Р/Е 12, какво повече да си говорим.. Един на милиони!
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНова регистрация и пак ще троли. Нещо друго ли очакваш..?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ichi Разгледай мнениеА, ако се случи точно обратното?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Сега ще видиш, че с влизането на ТСБ заедно с Лещерко и с СГЩ оборота на Софикс ще падне и ще замре съвзем. това значи, че не е пазарно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Хари какво би било пазарно и логично. Една машина за пукакнки, която можеш реално да видиш и да пипнеш?
Ако е така ела във Варна и ще видиш Дядката с пукакнките какъв алъш вериш прави, това означава ли, че е пазарно и логично?
Коментар
-
Вече Софиск не е това което беше. Вече е нещо като БГТР30, индекс който никой не гледа и всеки знае, че там всичко е пълнеж без нищо пазарно или логично.
Ако е така ела във Варна и ще видиш Дядката с пукакнките какъв алъш вериш прави, това означава ли, че е пазарно и логично?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеА какво е да платиш 5 лева за акция, която струва на пазара 1,70-1,80? Колко години напред е?
Ти преди да си купиш на 5 си налял два пъти за спасявания и тя акцията си е като твоя, кво са още няколко млн.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеА какво е да платиш 5 лева за акция, която струва на пазара 1,70-1,80? Колко години напред е?мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар