IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение

Харчо, спадат ти на тебе артишките във фиб.
    няма как да спаднат.. Но както съм го казвал и миналата годината. Пенсионните докато не ги продаат до нула, и да си ВЗЕМАТ ГОЛЕМИТЕ ЗАГУБИ ОТ ИНВЕСТИЦИИТЕ СИ В ПИБ, няма да се спрат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Щом нещо не събужда интерес, а напротив отблъска, значи не е пазарно. Щом като го чуеш и ти става глупави или абсурдно, значи не е логично. Сега ще видиш, че с влизането на ТСБ заедно с Лещерко и с СГЩ оборота на Софикс ще падне и ще замре съвзем. това значи, че не е пазарно.
      Изкарай фиб от софикс и ще се отпуши оборота

Коментар

Не знам, само число за расмисъл . Единият сегмент имал ръст 91% а като цяло продажбита са с доста скромен ръст. Излиза, че има седменти прододажбите които са със спад? ТОВА ЛИ Е РАСТЕЖНАТА КОМПАНИЯ? Ами ако тези които са биле с ръст 90% тази година се окажат със спад?
        Сегмент home aytomation - то е смешно, да се говори за автоматизация, това е home tormoz. Никой нормален няма да повотори аокм си е купил веднъж. Както аз като купих фитнес гривна никога няма да повтора, защото повечето от тези т.н. смарт уреди са си чист глупост, купуваш и не повтаряш. Та как така смятата ръст, като както расте така и спадат продажбите?
        Харчо, спадат ти на тебе артишките във фиб.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
          Аз твърдя, че ръста на чистата печалба за 21г спрямо 20г тук ще бъде по-малка от инфлацията
          Не знам, само число за расмисъл . Единият сегмент имал ръст 91% а като цяло продажбита са с доста скромен ръст. Излиза, че има седменти прододажбите които са със спад? ТОВА ЛИ Е РАСТЕЖНАТА КОМПАНИЯ? Ами ако тези които са биле с ръст 90% тази година се окажат със спад?
          Сегмент home aytomation - то е смешно, да се говори за автоматизация, това е home tormoz. Никой нормален няма да повотори аокм си е купил веднъж. Както аз като купих фитнес гривна никога няма да повтора, защото повечето от тези т.н. смарт уреди са си чист глупост, купуваш и не повтаряш. Та как така смятата ръст, като както расте така и спадат продажбите?

Коментар

• тук само може добро или нищо

Коментар

• Аз твърдя, че ръста на чистата печалба за 21г спрямо 20г тук ще бъде по-малка от инфлацията

Коментар

• Първоначално изпратено от Ichi Разгледай мнение

Ок, отказвам си .. имаш повече енергия от мен! Успехи!
                Рано или късно всички стигаме до този извод!
                Момчето сравнява Тесла с Р/Е 2 000 и Алтерко с Р/Е 12, какво повече да си говорим.. Един на милиони!

Коментар

• Харко, натиска артията.
                  Харко много мощен и много надъхан.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                    Нова регистрация и пак ще троли. Нещо друго ли очакваш..?
                    И нова регистрация си е успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Ichi Разгледай мнение
                      А, ако се случи точно обратното?
                      Нова регистрация и пак ще троли. Нещо друго ли очакваш..?

Коментар

Сега ще видиш, че с влизането на ТСБ заедно с Лещерко и с СГЩ оборота на Софикс ще падне и ще замре съвзем. това значи, че не е пазарно.
                        А, ако се случи точно обратното?

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение

Хари какво би било пазарно и логично. Една машина за пукакнки, която можеш реално да видиш и да пипнеш?
                          Ако е така ела във Варна и ще видиш Дядката с пукакнките какъв алъш вериш прави, това означава ли, че е пазарно и логично?
                          Щом нещо не събужда интерес, а напротив отблъска, значи не е пазарно. Щом като го чуеш и ти става глупави или абсурдно, значи не е логично. Сега ще видиш, че с влизането на ТСБ заедно с Лещерко и с СГЩ оборота на Софикс ще падне и ще замре съвзем. това значи, че не е пазарно.

Коментар

Вече Софиск не е това което беше. Вече е нещо като БГТР30, индекс който никой не гледа и всеки знае, че там всичко е пълнеж без нищо пазарно или логично.
                            Хари какво би било пазарно и логично. Една машина за пукакнки, която можеш реално да видиш и да пипнеш?
                            Ако е така ела във Варна и ще видиш Дядката с пукакнките какъв алъш вериш прави, това означава ли, че е пазарно и логично?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              А какво е да платиш 5 лева за акция, която струва на пазара 1,70-1,80? Колко години напред е?
                              Това не е сравнимо с примера...
                              Ти преди да си купиш на 5 си налял два пъти за спасявания и тя акцията си е като твоя, кво са още няколко млн.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                А какво е да платиш 5 лева за акция, която струва на пазара 1,70-1,80? Колко години напред е?
                                А можеше да е и 8 лв. ?!?
                                мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

Working...
                                X