Първоначално изпратено от Vola.X
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ichi Разгледай мнение
От известно време и 200 започнах да не ги харесвам ... или съм станал голям мечтател или всичко ми изглежда много евтино... Времето ще покаже
Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнениеНаправи ги над 200 и можем да си стиснем ръцете... Времето ще покаже
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Само ПОИ. Другите "умници" им беше скъпо да влязат на 3,65 и гледат ръста с празни ръце и влажен поглед
Споко, ще им продадем след още 150%Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнение
Разликата е, че в Алтерко няма особено много пенионни фондове мисля.
Споко, ще им продадем след още 150%
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
няма как да спаднат..
Но пък няма проблем - давай акъли
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеСъщото ще правят един ден и в Лещерко.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеЦял ден е във форума, държавата затова ли им наля пари, да тролят по читавите позиции ?
Life won't wait for you.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТой няма.На заплата е.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
Харчо, спадат ти на тебе артишките във фиб.
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
Харчо, спадат ти на тебе артишките във фиб.
Коментар
� -
Щом нещо не събужда интерес, а напротив отблъска, значи не е пазарно. Щом като го чуеш и ти става глупави или абсурдно, значи не е логично. Сега ще видиш, че с влизането на ТСБ заедно с Лещерко и с СГЩ оборота на Софикс ще падне и ще замре съвзем. това значи, че не е пазарно.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Не знам, само число за расмисъл . Единият сегмент имал ръст 91% а като цяло продажбита са с доста скромен ръст. Излиза, че има седменти прододажбите които са със спад? ТОВА ЛИ Е РАСТЕЖНАТА КОМПАНИЯ? Ами ако тези които са биле с ръст 90% тази година се окажат със спад?
Сегмент home aytomation - то е смешно, да се говори за автоматизация, това е home tormoz. Никой нормален няма да повотори аокм си е купил веднъж. Както аз като купих фитнес гривна никога няма да повтора, защото повечето от тези т.н. смарт уреди са си чист глупост, купуваш и не повтаряш. Та как така смятата ръст, като както расте така и спадат продажбите?
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеАз твърдя, че ръста на чистата печалба за 21г спрямо 20г тук ще бъде по-малка от инфлацията
Сегмент home aytomation - то е смешно, да се говори за автоматизация, това е home tormoz. Никой нормален няма да повотори аокм си е купил веднъж. Както аз като купих фитнес гривна никога няма да повтора, защото повечето от тези т.н. смарт уреди са си чист глупост, купуваш и не повтаряш. Та как така смятата ръст, като както расте така и спадат продажбите?
Коментар
�
Коментар