Ще къртим ли зъбкиииии на мециииии. Ъъъъъъъп .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Last edited by X_Y; 19.04.2021, 18:03.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеЗа Бога братя,....... какви ги вършите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Тук няма вече какво да се пише. Напълно безсмислено е. Всеки Петък гледаме как някой помпи цената. Няма как дружество с продажби 45 милиона да струва 250 милина, На бунаци ли ни правите?
https://finance.yahoo.com/quote/SPCE/financials?p=SPCE
Колко големи балъци има по този святтт!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение“От 2021 г. отчитаме голям интерес на потребителите от САЩ. Онлайн продажбите в страната започнаха да догонват тези в държавата в Европа с най-много продадени устройства - Германия. Очаква се голям растеж до края на годината”....те така!Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
“От 2021 г. отчитаме голям интерес на потребителите от САЩ. Онлайн продажбите в страната започнаха да догонват тези в държавата в Европа с най-много продадени устройства - Германия. Очаква се голям растеж до края на годината”....те така!Димитър Димитров, изпълнителен директор на Allterco, UpDate, 17.04.2021Last edited by tony1975; 18.04.2021, 08:15.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Тук няма вече какво да се пише. Напълно безсмислено е. Всеки Петък гледаме как някой помпи цената. Няма как дружество с продажби 45 милиона да струва 250 милина, На бунаци ли ни правите?
- 7 Харесвания
Коментар
-
Тук няма вече какво да се пише. Напълно безсмислено е. Всеки Петък гледаме как някой помпи цената. Няма как дружество с продажби 45 милиона да струва 250 милина, На бунаци ли ни правите?Last edited by Petar; 16.04.2021, 19:08.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Успокой се.
очаквай 14 лв. next week
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеХарко не е писал днес.
Груйката не може да го замести качествено.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Друго исках да кажа, но нейсе - дори и само заради басът има положително отношение към теб. Бъди здрав и успешен - а за тази позиция отдавна съм казал, че ще се носят легенди - от урва на урва, и от век на век.
П.С. И се разберете с Батя - и той твърди, че само за него говоря.
П.П.С. А тук виждаме теорията на професор Каро в действие - абсолютно чиста акция, тотално откъсната от какъвто и да е фундамент. Айде, че имам парти - нали е грип, та трябва и партита да правим - мъъъъъкаааа. Наздраве - догодина ще отворя твоето уиски точно за днешния празник - мисля, че съм ти избрал много добър повод, за да те споменем с добро
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеАз басове не съм предлагал. Приех твоето предложение за да не твърдиш, че не си стоя зад думите. Това, да се хващаш за басове, когато можеш да си купиш акции е комично. Втората причина да приема баса е, че поради липсата на къси ти нямаше как да застанеш зад думите си и да си загубиш парите. Да критикуваш хора купили акции за стотици хиляди че се скрили е пародийно и буди насмешка. Борсата не е мерене на пишки и блъскане в гърдите колко сме най.
Между другото не знам какви комплекси имаш от мен, че всяка втора дума ти е dddd, но след тази реклама, която ми правиш, ще ме превърнеш от скромен спекулант в легенда.
П.С. И се разберете с Батя - и той твърди, че само за него говоря.
П.П.С. А тук виждаме теорията на професор Каро в действие - абсолютно чиста акция, тотално откъсната от какъвто и да е фундамент. Айде, че имам парти - нали е грип, та трябва и партита да правим - мъъъъъкаааа. Наздраве - догодина ще отворя твоето уиски точно за днешния празник - мисля, че съм ти избрал много добър повод, за да те споменем с доброNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар