IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Зашо се излагате? За кого го правите това изкуствено помпене на мускули? И на дете и на баба от пазара кирков е ясно, че подобна оценка е смешна...защо пилеете пари на вятъра?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

В последните 12-18 месеца верно съм като цар Мидас - квото и да пипна, все кинти излизат. Ма тук съм дългосрочен и чакам 15-те ми акции да направят децата мЕлионери. Само Халтурко и тесни, ва, а хектърите дгд, тук сме само позитивни играчи
      Някой ден ще четеш постовете си и ще се срамуваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

В последните 12-18 месеца верно съм като цар Мидас - квото и да пипна, все кинти излизат. Ма тук съм дългосрочен и чакам 15-те ми акции да направят децата мЕлионери. Само Халтурко и тесни, ва, а хектърите дгд, тук сме само позитивни играчи
        Дано си кадемлия и за неох-а, на един бичи пазар всички се чувстват като Мидас, после и магаретата литват, после идват и фризьорките и бакшишите и мача свършва
        Last edited by Yori; 16.04.2021, 12:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
          Много мераклии тук, Груев теб са чакали явно, кадемлия си
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Тук мирише вече на виртуални дот-ком милионери надуващи виртуални дот-ком балони.
            Last edited by markov; 16.04.2021, 12:39.
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Много мераклии тук, Груев теб са чакали явно, кадемлия си. Не ми се мисли ако Хари купи 2-3 артии какво ще стане

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Грую така каза...Може да има предвид 120 евро на Франкфурт... де да знам....
                Поздрави на всички готЕни и позитивни хора - само няма да ме нервите, че ще си продам 15-те акции и ще срина пазара. Ъъъъъъп, ъъъъъъп 120 и всички хейтъри да се пръснат от злоба, да си останем само готините и позитивни хора
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                  А защо не 250.
                  Много ви е нисък таргета.
                  Грую така каза...Може да има предвид 120 евро на Франкфурт... де да знам....
                  Life won't wait for you.

Коментар

Гледам присъдиняването на Грую донесе късмет почти колкото моите постове за тапите....Зат'ва предлагам да се редуваме ... и така докато се изпълни прогнозата му за 120 лева....Некой против? .... Никой....Гласувано по сектантски.....
                    А защо не 250.
                    Много ви е нисък таргета.

Коментар

Гледам присъдиняването на Грую донесе късмет почти колкото моите постове за тапите....Зат'ва предлагам да се редуваме ... и така докато се изпълни прогнозата му за 120 лева....Некой против? .... Никой....Гласувано по сектантски.....
                      Приветствам таквизи предложения..

Коментар

• Гледам присъдиняването на Грую донесе късмет почти колкото моите постове за тапите....Зат'ва предлагам да се редуваме ... и така докато се изпълни прогнозата му за 120 лева....Некой против? .... Никой....Гласувано по сектантски.....
                        Life won't wait for you.

Коментар

• https://m.youtube.com/watch?v=WZ0d9obY2v8

специялен поздрав за Груеца и за всички акционери...наистина мисля че тук нещата се превърнаха в “мания”

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
                            Груйоо, не се хаби, много скоро ще спре да се говори за това недоразумение в Софикс, смятам че промените за 20 дружества няма да минат, по скоро трябва да се смалят до 8 или 13, и тогава такива недуразумения като СГШ, ТСБ и Лещерко да ги няма.
                            Хари, пак греда. Алтерко е първо във временната класация за индекса. На този етап за да отпадне трябва да намалят броят на участниците до половин компания.
                            Last edited by dddd; 16.04.2021, 10:47.

Коментар

• Груйоо, не се хаби, много скоро ще спре да се говори за това недоразумение в Софикс, смятам че промените за 20 дружества няма да минат, по скоро трябва да се смалят до 8 или 13, и тогава такива недуразумения като СГШ, ТСБ и Лещерко да ги няма.

Коментар

• Добро утро, поздрави на всички готЕни и позитивни форумци, които се усетиха като мен да инвестират колосалните 200 лева в ракетата Халтурко. Моля хора, които нямат никви кинти и само се облизват около най-хипер мега яката ракета, която светът някога е виждал, да не се обаждат - гиди хейтъри нйедни. Нямате и завиждате, а Ъъъъъъп 120 кинта на Халтурко!

П.С. За 4Д - в момента нямам акция, която да не е на печалба, а имам общо 4 - чез електро, спиди (и двете над 50%, при спиди 60%), неохим (5%) и разбира се, дъ рокет - 5% само за ден - ъъъъъъп 120 кинта, бий, хейтърите, дето нямат акции, бииииииииий.

П.П.С. Днес ще къртим ли зъбки на мечки, а, ще къртим ли здраво - Франкфурт на майната си зовеееее, а по почин от преди 35 години, печалбата за петилетката ще я изкараме за 5 месеца макс - всички купуват яко ребрандирани китайски релета и крушки. Бой бе, бой по тия мечки - ъъъъъъп 120 лева!

Коментар

Working...
                                X