Зашо се излагате? За кого го правите това изкуствено помпене на мускули? И на дете и на баба от пазара кирков е ясно, че подобна оценка е смешна...защо пилеете пари на вятъра?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
В последните 12-18 месеца верно съм като цар Мидас - квото и да пипна, все кинти излизат. Ма тук съм дългосрочен и чакам 15-те ми акции да направят децата мЕлионери. Само Халтурко и тесни, ва, а хектърите дгд, тук сме само позитивни играчи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
В последните 12-18 месеца верно съм като цар Мидас - квото и да пипна, все кинти излизат. Ма тук съм дългосрочен и чакам 15-те ми акции да направят децата мЕлионери. Само Халтурко и тесни, ва, а хектърите дгд, тук сме само позитивни играчиLast edited by Yori; 16.04.2021, 12:50.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеМного мераклии тук, Груев теб са чакали явно, кадемлия си
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеГрую така каза...Може да има предвид 120 евро на Франкфурт... де да знам....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеА защо не 250.
Много ви е нисък таргета.
Life won't wait for you.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеГледам присъдиняването на Грую донесе късмет почти колкото моите постове за тапите....Зат'ва предлагам да се редуваме ... и така докато се изпълни прогнозата му за 120 лева....Некой против? .... Никой....Гласувано по сектантски.....
Много ви е нисък таргета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеГледам присъдиняването на Грую донесе късмет почти колкото моите постове за тапите....Зат'ва предлагам да се редуваме ... и така докато се изпълни прогнозата му за 120 лева....Некой против? .... Никой....Гласувано по сектантски.....
Коментар
-
https://m.youtube.com/watch?v=WZ0d9obY2v8
специялен поздрав за Груеца и за всички акционери...наистина мисля че тук нещата се превърнаха в “мания”
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеГруйоо, не се хаби, много скоро ще спре да се говори за това недоразумение в Софикс, смятам че промените за 20 дружества няма да минат, по скоро трябва да се смалят до 8 или 13, и тогава такива недуразумения като СГШ, ТСБ и Лещерко да ги няма.Last edited by dddd; 16.04.2021, 10:47.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Добро утро, поздрави на всички готЕни и позитивни форумци, които се усетиха като мен да инвестират колосалните 200 лева в ракетата Халтурко. Моля хора, които нямат никви кинти и само се облизват около най-хипер мега яката ракета, която светът някога е виждал, да не се обаждат - гиди хейтъри нйедни. Нямате и завиждате, аЪъъъъъп 120 кинта на Халтурко!
П.С. За 4Д - в момента нямам акция, която да не е на печалба, а имам общо 4 - чез електро, спиди (и двете над 50%, при спиди 60%), неохим (5%) и разбира се, дъ рокет - 5% само за ден - ъъъъъъп 120 кинта, бий, хейтърите, дето нямат акции, бииииииииий.
П.П.С. Днес ще къртим ли зъбки на мечки, а, ще къртим ли здраво - Франкфурт на майната си зовеееее, а по почин от преди 35 години, печалбата за петилетката ще я изкараме за 5 месеца макс - всички купуват яко ребрандирани китайски релета и крушки. Бой бе, бой по тия мечки - ъъъъъъп 120 лева!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар