IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Тапи .... тапи all over the place ....
    Е що бе, не са тапи.. нека има предлагане и ликвидност, сделки.. Много съм доволен аз от развитието на позицията.. малко евтинка стои още, но карай, за никъде не бързаме.. нека имат възможност и закъснелите да се включат на по-изгодни нива

Коментар

• Тапи .... тапи all over the place ....
      Life won't wait for you.

Коментар

• Понеже тука стана дума за проблемите с морския транспорт и контейнерите, една статия по темата.

https://www.hillebrand.com/media/pub...tage-explained

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Беше позабравил това чувство, а?
          Явно не четеш, какво пиша.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
            Добре реших да се включа тук отново при корекцията на 9 лева. Наистина влезнах с по-малко бройки от предния път, но участието във възходящото движение е доста приятно.
            Беше позабравил това чувство, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Е хим са си най добри завинаги!
              Викаш, който не се подлъгал през тях, не знае какво е борса

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Тигре, какви ги твориш.. ще ревеш или ще танцуваш )
                Там, където съм заложил, се излита с танцова стъпка.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

И поздравление, че си махнал варн-тарикатите и си се доверил на книгата тук. Най-доброто място.
                  ps само от куртоазия го казвам тука - че не е препоръка
                  Е хим са си най добри завинаги!

Коментар

Добре реших да се включа тук отново при корекцията на 9 лева. Наистина влезнах с по-малко бройки от предния път, но участието във възходящото движение е доста приятно.
                    Тигре, какви ги твориш.. ще ревеш или ще танцуваш )

Коментар

Няма ли да мажеш ските, че голямото реване тепърва предстои? Или викаш сега джедайския меч свети ярко зелено?
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Добре реших да се включа тук отново при корекцията на 9 лева. Наистина влезнах с по-малко бройки от предния път, но участието във възходящото движение е доста приятно.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Напълно възможно, така или иначе всеки момент ще паднат.
                          каква я мислехме каква стана. Десятката приключи
                          Точна ми беше прогнозата, ама не се радвам толкова, колкото се надявам един най-добър приятел да е заредил.

Коментар

И поздравление, че си махнал варн-тарикатите и си се доверил на книгата тук. Най-доброто място.
                            ps само от куртоазия го казвам тука - че не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Тони е прав. 7400 бяха на затварвщ аукцион вчера
                              Май останаха 1000-2000 бр и десятката приключва
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Според мен бяха 10-тина хиляди без днешните покупки, но по-важното е /така или иначе днес или утре ще паднат/, че и след покупките от петък, интересът не стихва. Това ме изненадва и да си кажа честно продадох около 1/3 в петък с цел да си ги върна по-ниско. Все пак реализирах печалба, която почти ми покрива загубата от варненските тарикати.
                                Тони е прав. 7400 бяха на затварвщ аукцион вчера
                                Май останаха 1000-2000 бр и десятката приключва

Коментар

Working...
                                X