If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е що бе, не са тапи.. нека има предлагане и ликвидност, сделки.. Много съм доволен аз от развитието на позицията.. малко евтинка стои още, но карай, за никъде не бързаме.. нека имат възможност и закъснелите да се включат на по-изгодни нива
Добре реших да се включа тук отново при корекцията на 9 лева. Наистина влезнах с по-малко бройки от предния път, но участието във възходящото движение е доста приятно.
И поздравление, че си махнал варн-тарикатите и си се доверил на книгата тук. Най-доброто място.
ps само от куртоазия го казвам тука - че не е препоръка
Добре реших да се включа тук отново при корекцията на 9 лева. Наистина влезнах с по-малко бройки от предния път, но участието във възходящото движение е доста приятно.
Тигре, какви ги твориш.. ще ревеш или ще танцуваш )
Няма ли да мажеш ските, че голямото реване тепърва предстои? Или викаш сега джедайския меч свети ярко зелено?
Напълно възможно, така или иначе всеки момент ще паднат.
каква я мислехме каква стана. Десятката приключи
Точна ми беше прогнозата, ама не се радвам толкова, колкото се надявам един най-добър приятел да е заредил.
Напълно възможно, така или иначе всеки момент ще паднат.
И поздравление, че си махнал варн-тарикатите и си се доверил на книгата тук. Най-доброто място.
ps само от куртоазия го казвам тука - че не е препоръка
Според мен бяха 10-тина хиляди без днешните покупки, но по-важното е /така или иначе днес или утре ще паднат/, че и след покупките от петък, интересът не стихва. Това ме изненадва и да си кажа честно продадох около 1/3 в петък с цел да си ги върна по-ниско. Все пак реализирах печалба, която почти ми покрива загубата от варненските тарикати.
Тони е прав. 7400 бяха на затварвщ аукцион вчера
Май останаха 1000-2000 бр и десятката приключва
Коментар