If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Явно си бил бял мечок, но от катастрофата ти с айсберга си почервенял и пре(оср,л)грял до кафяво;- следи развитието- има и дати https://postimg.cc/Vr44TbWf
Инта, трябва да сложиш евро за мерна единица по ординатата
Точно след удара с айсберга сме (пръсването на Нвидия балона), а местната фауна 15 дена все още е в неведение и мисли, че кораб като Титаник е непотопяем
Явно си бил бял мечок, но от катастрофата ти с айсберга си почервенял и пре(оср,л)грял до кафяво;- следи развитието- има и дати https://postimg.cc/Vr44TbWf
Точно след удара с айсберга сме (пръсването на Нвидия балона), а местната фауна 15 дена все още е в неведение и мисли, че кораб като Титаник е непотопяем
Данетчо, какво предлагаш? Да продаваме всичко и да си пишем завещанията ли? Свикни с мисълта, че светът е едно несигурно място и военни конфликти (къде по-малки, къде по-големи) винаги има в някакъв момент. Иначе нито Израел, нито Иран са основен пазар на шилето. Ако си толкова убеден, че края идва - не си губи времето тук, ами инвестирай във фирми, дето правят бомбоубежища. Там е бъдещето , а Шели ще им бъде доставчик на интелигентното осветление (ей така, за да има за какво да живееш и да ти поддържа огъня).
SP500 ще пропадне под 5000,немския DAX пада,а пада ли почти няма акция в Германия която да е на +,балистични ракети фърчат, атомни заплахи,втори фронт ще отворят Иран-Израел,а тая набалончена шитня се държи.Леко съм изненадан донякъде,но си го обяснявам,че мнозинството акции се държи от едно голямо и свързани нему лица,които не са мислили,че тук е финала и не им се продава.
Ако е така,ще имаме доста зло и внезапно пропадане
SP500 ще пропадне под 5000,немския DAX пада,а пада ли почти няма акция в Германия която да е на +,балистични ракети фърчат, атомни заплахи,втори фронт ще отворят Иран-Израел,а тая набалончена шитня се държи.Леко съм изненадан донякъде,но си го обяснявам,че мнозинството акции се държи от едно голямо и свързани нему лица,които не са мислили,че тук е финала и не им се продава.
Ако е така,ще имаме доста зло и внезапно пропадане
А къде ве 700 акции оборот в Германия и +0.85% .Историята рядко помни такива масивни тръгвания. А на мен ми се струва ,че превъзбудата в някои по наплашени инвеститори е на доста високи нива.
Коментар