If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами такъв. По-топ сегмент не съществува. На Prime Standard с други 300 топ компании - редом с Daimler, BMW, Volkswagen, BASF, Adidas, Siemens, SAP, Bayer ... и много други.
Ко речи? Май не си наясно, че листването на Латерко е допуснато само по линия че вече е листвана на друга европейска борса Къде тръгна до немските компании хахахаха, както казах - латерковците даже и проспект нямат, щото не могат да минат с него. На Франкфуртската по-нисък сегмент не съществува. Затова и се смея тук с обемите и пърхането на "маркет-мейкъра" Гледан мач.
Кой топ сегмент ве, те тия са листвани даже без проспект
Ами такъв. По-топ сегмент не съществува. На Prime Standard с други 300 топ компании - редом с Daimler, BMW, Volkswagen, BASF, Adidas, Siemens, SAP, Bayer ... и много други.
Колко е красиво да виждаме български предприемачи създали бизнес от нищото за 5 години и стигнали до топ сегмента на Франкфуртската фондова борса. Страхотно е да виждаме как тези хора сбъдват своите мечти, а с това ни правят и нас част от този успех.
Поздрави за тази нова страница от развитието на компанията. Бъдете здрави! И напред и нагоре!
Кой топ сегмент ве, те тия са листвани даже без проспект
Инта, денем не ти се разбира нищо, обаче вечер, след ракиено време, акселерираш в геометрична прогресия. Кажи сега на кножовен български какво точно предлагаш, за да те разбера - за разлика от аватарите ти, които даже не те понасят, аз топки си имам и бас не отказвам, стига да е ясно формулиран и да го счета за изгоден. Давай, но утре, на свежа глава - сам знаеш защо
Ааа, нищо ми не е на главата, освен твоите циклостилни препечатки на препис-пледуарии,- тип литургии по финансови крашове свързани незнайно що с действия от пиеси на литературни колоси, имащи за цел да предпазят напреднали с 700%това печалба за година време,- нищо не значещи за теб изгубени душици в тия високи интоблаци. Първом залагам да спреш да ни отсрамваш от падението ни по тази позиция, като спънем магарето до ;-
-10, Август 22г. да ми прехвърлиш твоите 15-бройки;- щом цената прехвърли;- Ще ми ги дължиш,- над 33,40
или пък аз да ти донадя още 25(ще ти купя или прехвърля от моите-при спад под-15,00 , ако да е пукнала пушката
до тогава--10, Август 22г.!!!за последно действие с махагона,?
Туй беше майтапа на майтапите - значи никой не иска едни бързи 10% горница, а? Или сериозните немски инвеститори са купували по 3 и по 5 акции за да симулират ръст днес, то като се видят сделките, човек го напушва смях
Като гледам Ники Салама намесен , скоро вие ще правите групово гмуркане - а той пак ще ви прибере парите.
Нищо не схващаш, младеж.Затова си лаладжия на заплатка в инвестор.бг......
За оборот на бакалия Дневен. А милионите акции що никой ги не ще?
Розов, очаквам артията да стане шейсе кинта до Коледа, а ти налегай цвеклото, че не ти е мястото във форуми, за които не си достатъчно подготвен.
ДА си чел навремето, а не сега да се ровиш в калните ниви и да се заяждаш с хората.
Но това си е твой проблем, разбира се.
Колко е красиво да виждаме български предприемачи създали бизнес от нищото за 5 години и стигнали до топ сегмента на Франкфуртската фондова борса. Страхотно е да виждаме как тези хора сбъдват своите мечти, а с това ни правят и нас част от този успех.
Поздрави за тази нова страница от развитието на компанията. Бъдете здрави! И напред и нагоре!
Щото не се продават. Швабата може да намери купувач на милионите акции. И тогава ще правите групово самоубийство в стил Дейвид Кореш ....
Туй беше майтапа на майтапите - значи никой не иска едни бързи 10% горница, а? Или сериозните немски инвеститори са купували по 3 и по 5 акции за да симулират ръст днес, то като се видят сделките, човек го напушва смях
Като гледам Ники Салама намесен , скоро вие ще правите групово гмуркане - а той пак ще ви прибере парите.
Груйче, ти съвсем я зацикли!
Да спретнем едно басче паралелно? Юлско или августовско беше първото за Неохима(да не ровя)?
Август месец да ми прехвърлиш твоите 15-бройки;- или пък аз да ти донадя още 20 от моите-при последно действие с махагона,?
Ще ми ги дължиш,- над 33,40,/ а аз ще ти ги удвоя твоите под-15,00 , ако да е пукнала пушката до тогава!!!
Ще си свалиш входа/2, или пък ще ни облекчиш радостните моменти от твоите пледуарии!
Сделка или се запри, че ми присяда, от мен я имаш!!!
Инта, денем не ти се разбира нищо, обаче вечер, след ракиено време, акселерираш в геометрична прогресия. Кажи сега на кножовен български какво точно предлагаш, за да те разбера - за разлика от аватарите ти, които даже не те понасят, аз топки си имам и бас не отказвам, стига да е ясно формулиран и да го счета за изгоден. Давай, но утре, на свежа глава - сам знаеш защо
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Тцъ, тук са си, но под други никове - те са много, като в Матрицата - леко мултиплицирани Ето и прогноза - в края на годината цената ще е по-ниска от днешната, а за догодина си знаете - последно действие с махагона, 2 за 3 акции и приз за цялостна режисура на главния сценарист. Апропо, не помня когато Софарма и Еврохолд излязоха във Варшава (ок, не е Франкфурт), такива дитирамби и от Мариан, и от Капитал, но явно лобизмът е силен у нас, нищо че няма закон за него - телефоните си работят. Но пък може и да бъркам - то "просто се случи" - умните хора знаем, че никога нищо не се случва просто ей така, но пък много хора обичат да цитират дънинг и крюгер, без да ги разбират, с което само затвърждават теорията им.
Аз си чакам да стане мелионерче с 15-те акции и това - вервам безпрекословно на гусин Димитров и ако имах Фейсбук, щях да съм един от 35 000 последователи на "любимата марка" на всички немци по всички земни кълбета, които стват и лягат с алтерко и шели на уста. А всички знаем, че 35 000 у фейса за 80 000 000 Германия са повече от достатъчни, за да са подавящо мнозинство на "любимата марка" - журмалистика ли бе да го опишеш, и от от най-качествените медии у нас. Сега чакаме и статия в Блиц
Груйче, ти съвсем я зацикли!
Да спретнем едно басче паралелно? Юлско или августовско беше първото за Неохима(да не ровя)?
Август месец да ми прехвърлиш твоите 15-бройки;- или пък аз да ти донадя още 20 от моите-при последно действие с махагона,?
Ще ми ги дължиш,- над 33,40,/ а аз ще ти ги удвоя твоите под-15,00 , ако да е пукнала пушката до тогава!!!
Ще си свалиш входа/2, или пък ще ни облекчиш радостните моменти от твоите пледуарии!
Сделка или се запри, че ми присяда, от мен я имаш!!!
Днес беше хубав ден.Успех за българска компания.Дано и други да я последват...и във Франкфурт, и в Лондон, и в Ню Йорк.... Каква ще е цената...ще видим...А колкото до "по всичко българско и родно, плюя, храча и злобея".... и то е до време
Тцъ, тук са си, но под други никове - те са много, като в Матрицата - леко мултиплицирани Ето и прогноза - в края на годината цената ще е по-ниска от днешната, а за догодина си знаете - последно действие с махагона, 2 за 3 акции и приз за цялостна режисура на главния сценарист. Апропо, не помня когато Софарма и Еврохолд излязоха във Варшава (ок, не е Франкфурт), такива дитирамби и от Мариан, и от Капитал, но явно лобизмът е силен у нас, нищо че няма закон за него - телефоните си работят. Но пък може и да бъркам - то "просто се случи" - умните хора знаем, че никога нищо не се случва просто ей така, но пък много хора обичат да цитират дънинг и крюгер, без да ги разбират, с което само затвърждават теорията им.
Аз си чакам да стане мелионерче с 15-те акции и това - вервам безпрекословно на гусин Димитров и ако имах Фейсбук, щях да съм един от 35 000 последователи на "любимата марка" на всички немци по всички земни кълбета, които стват и лягат с алтерко и шели на уста. А всички знаем, че 35 000 у фейса за 80 000 000 Германия са повече от достатъчни, за да са подавящо мнозинство на "любимата марка" - журмалистика ли бе да го опишеш, и от от най-качествените медии у нас. Сега чакаме и статия в Блиц
Груйчо - не ти ли омръзна ?
Стана за посмешище бе човек!
На Хелоуйн децата взеха се правят на груйчовци!
Каква е тази матрица?. Излез от матрицата!
Една крачка извън матрицата - цяло чудо за човечеството!
Смийгъл, хем чакаш бърста от една година, хем се готвиш да ставаш мелеонерче с петнайсе артии!?!? Второто можеше и да се случи, но ти нямаш нито една артия.
Но това си е твой проблем, разбира се.
Коментар