Очаквания за само 2 милиарда капитализация и то в лева? Излагаме се - аз очаквам минимум 2 трилиона и то в евро, в краен случай в долари - че с какво сме по-зле от едни Епъл примерно? И те са почнали като гаражен ребрандировач (ок де, не са ребрандировач, ма ги правят в Китай), и ние сме така, даже Dimitar (Allterco) ни обеща да преместим реМбрандирането във Виетнам и да сме по-така хай и хипер-супер-дупер, а не да зависим от някакви си комунисти. Липсва ни само Бъфет за инвеститор, та в тоя ред на мисли, някой да свърже Dimitar (Allterco) (може и оня, дето си къса от залъка, да го направи) с Бг Бъфет - честния частник от беуграду - малко ще е ерзац Бъфет, ма нищо, така ще отворим очите и на онзи от Омаха. Он има гоуем опит с надуването на акции, а и адептите, дето му седят на коленце, са същите като тук, пък и с една и съща яхта имат връзка - перфектна синергия ще стане
Я ще си чекам с моите 15 акциЙ да станем мЕлионерче и твай. Силно оптимистично съм настроен към таз акция, само чакам да я листнем и на сингапурската ли беше, сунгурларската ли борса за джибри и после яко ъъъъъъъпппппп, удрииииии
Я ще си чекам с моите 15 акциЙ да станем мЕлионерче и твай. Силно оптимистично съм настроен към таз акция, само чакам да я листнем и на сингапурската ли беше, сунгурларската ли борса за джибри и после яко ъъъъъъъпппппп, удрииииии
Коментар