Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЗдравейте, инвеститори в Балонерко - как е, надувате ли балончето? Надувайте, надувайте, няма лошо - тук имаше и интелигентни играчи, като например БСЕ Трейдъра - да попитам как е П/форуърд ЕБИТДА и гледаме ли вече разни съотношения, или те окончателно изгубиха значение? Колкото до Франкфурт - дадох ви примера с Еврохолд и Софарма във Варшава - нищо, но от сърце.
Надувайте де, аз имам 15 акции и сикам да стана мелионерче с тях, така че всичко е супер
- 5 Харесвания
Коментар
-
Здравейте, инвеститори в Балонерко - как е, надувате ли балончето? Надувайте, надувайте, няма лошо - тук имаше и интелигентни играчи, като например БСЕ Трейдъра - да попитам как е П/форуърд ЕБИТДА и гледаме ли вече разни съотношения, или те окончателно изгубиха значение? Колкото до Франкфурт - дадох ви примера с Еврохолд и Софарма във Варшава - нищо, но от сърце.
Надувайте де, аз имам 15 акции и сикам да стана мелионерче с тях, така че всичко е суперNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
Потрива доволно ръце заедно с Гру преди големия бърст™
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнениекъде е Хари Кейн?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнениекъде е Хари Кейн?Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеДнес от яхтата е имало много телефонни обаждания ми се струва !Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеДнес от яхтата е имало много телефонни обаждания ми се струва !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Еми ето цената се срина до 22,40 ...
Тая мечка май много го изплаши...
- 1 like
Коментар
Коментар