IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
    Лошото на балоните е,че трябва да бъдат помпени НОНСТОП .При тях няма консолидация.Спре ли помпата ,амортисьорите подават и почват едни пукотевици ,едно нещо .Чертежа ясно показва ,че сме в последна фаза с най-голям ъгъл на "излитане"

Не е препоръка

https://tvc-invdn-com.investing.com/...4e64d3c8be.png

Петрунчо, ти нямаш пет стинки да се усмихнеш.
    И затова дрънкаш само глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Добро утро!
      Отваряме на 16,60 в немско
      Вие нищо не отваряте Вие лапате мухите, Ники Салама разиграва водевили с 5 акции - вие зяпайте курса и пускайте лиги само

Коментар

• Пипълс защо не се виждат bid/ask котировките тук, имате ли идея? Стига сме се джафкали, и държавата ни е на това дередже защото все чакаме месията. Сговорна дружина... И не тръгвайте да я довършвате с глупости. Виждаме компания на Франкфуртската борса и я плюем ли плюем, вместо да се радваме, че най накрая се е случили, и че вероятно влизаме в полезрението на големите. Да може да е имиджово, може да се цели продажба, но не е ли успеха и печалбата, към което всеки се стреми. Евала на тия хора, че за 5 години направиха компания от скрач и я докараха до тук. Плюещите акцията, ако бяха направили и те по една успешна компания сега може би щеше да имаме клъстер от БГ компании листнати едновременно(защо не) . А сега само се плюе.
        Значи утре в гаража започвам да преопаковам "ШНЕЛИ", хем е близо до дойчовците като произношение, хем е познато и на по-зрелите от нас от едно време като "тренирахме" трети клас с VHS-а пред телевизора кой се познал, познал. Но идеята е там, че какъвто и продукт да имаш трябва развойна дейност, трябва маркетинг и цялата верига от всичко необходимо да не останеш просто с контейнер чаркалъци и 19 кашона с кутийки за опаковане. Стискам палци на Алтерко и дано го последват много други успели и успяващи компании.

Коментар

• Лошото на балоните е,че трябва да бъдат помпени НОНСТОП .При тях няма консолидация.Спре ли помпата ,амортисьорите подават и почват едни пукотевици ,едно нещо .Чертежа ясно показва ,че сме в последна фаза ( 20 - 27) с най-голям ъгъл на "излитане"

Не е препоръка

https://tvc-invdn-com.investing.com/...4e64d3c8be.png

Last edited by petrg5s; 23.11.2021, 11:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Гледай, гледай, докато ние трупаме тлъсти и мазни печалби от ръста на акцията.
            Кво трупаш, кат не мож един арбитраж да си представиш

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

По-важно е на колко ще затвори Аз викам че ще е около 20
              Май няма да стане днес Нищо де, все някога ще стане

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Готово, разбрахме се. Колкото до "токсичността" ми - мисля, че съм го казвал и доказвал и преди - кажи ми го нормално и нямата да пиша в "твоята" тема, щом те дразни, както не пиша в много други теми. Все пак нали затова отделях от закуски толкова месеци, че да се сдобия със заветните 15 акции за към 180 лева май бяха тогава, за да имам моралното право да пиша в темата като собственик. Ето, ще се огранича - казал съм си мнението тук, ще драсна отново, като извадят резултатите на "любимата марка на Германия" за черния петък

КАЗВАЛ съм ти Го !!!
                Имаш "завидната" способност да не чуваш ответната страна, а какво остава и да И се доверяваш, в зоната на ФИНАНСИТЕ!
                Силните ти страни също съм отбелязвал и са видими дори за моето просто око! Отдай се на тях ,- и спирам защото мисля че с нищо не те превъзхождам, но ти ми отнемаш (не само на мен) от заряда с който отделям за да съм ти полезен,- не ставаш за спекулант. ! . ! . !

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Което даже е по- малко от оборота през същия ден на Алтерко на смешна борса като БФБ.
                  И това е в деня на листването. Не е препоръка !

Поздравления иначе за Алатерко за листването.Дай боже и други бг акции да ги последват.Но.... цената е изкуствено надута,балон е ,и предстои пукане.Нищо не се е променило.Лошото е ,че повечето хора няма да могат да излезнат на двуцифрена цена.Но така е по пазарите.
                  ...да не си новоизлюпен бек от последната години, та на бфб преди няколко години целият оборот за деня едва минаваше 100к, а в момента само тук има толкова за час търговия и само на бфб при това.
                  Last edited by RUBLA; 23.11.2021, 11:11. Причина: Спазвайте добрив тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Имаш баса!!!
                    Само спри с пророчествата, апокалипстични сцени и пиеси, дай по ведро ;- токсичен си по сто пъти на ден, а не остана време ...реално ти поисках билета с който стоиш по цял ден в темата!!!
                    Готово, разбрахме се. Колкото до "токсичността" ми - мисля, че съм го казвал и доказвал и преди - кажи ми го нормално и нямата да пиша в "твоята" тема, щом те дразни, както не пиша в много други теми. Все пак нали затова отделях от закуски толкова месеци, че да се сдобия със заветните 15 акции за към 180 лева май бяха тогава, за да имам моралното право да пиша в темата като собственик. Ето, ще се огранича - казал съм си мнението тук, ще драсна отново, като извадят резултатите на "любимата марка на Германия" за черния петък
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Пак трудно ти се разбира, но нейсе, казах ти да не пишеш вечер. Разбирам, че искаш бас - ок, няма проблем, макар че бас за цена на чиста акция е тото, но нека да е така, аз от басове не бягам. Значи, ако ти е кеф за бас на 200 кинта, за да ти нетирам другия - ръст на цената от 30% срещу спад на цената от 30%, считано от днешното затваряне на 27,40, като гледаме само БФБ. Или иначе казано - ако мине първо 35,60 лева до 10.08.2022 с поне 3000 бройки - ти печелиш, ако слезе първо под 19,20 до 10.08.2022 с поне 3000 бройки - аз печеля. Играем на 200 кинта или бутилка хубав алкохол по избор на печелившия в този диапазон.

Както ти казах, аз от бас не бягам, стига параметрите да са справедливи и ясно разписани. Съгласен ли си?
                      Имаш баса!!!
                      Само спри с пророчествата, апокалипстични сцени и пиеси, дай по ведро ;- токсичен си по сто пъти на ден, а не остана време ...реално ти поисках билета с който стоиш по цял ден в темата!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Ааа, нищо ми не е на главата, освен твоите циклостилни препечатки на препис-пледуарии,- тип литургии по финансови крашове свързани незнайно що с действия от пиеси на литературни колоси, имащи за цел да предпазят напреднали с 700%това печалба за година време,- нищо не значещи за теб изгубени душици в тия високи интоблаци. Първом залагам да спреш да ни отсрамваш от падението ни по тази позиция, като спънем магарето до ;-

-10, Август 22г. да ми прехвърлиш твоите 15-бройки;- щом цената прехвърли;- Ще ми ги дължиш,- над 33,40
                        или пък аз да ти донадя още 25 (ще ти купя или прехвърля от моите-при спад под-15,00 , ако да е пукнала пушката
                        до тогава--10, Август 22г.!!! за последно действие с махагона,?
                        Пак трудно ти се разбира, но нейсе, казах ти да не пишеш вечер. Разбирам, че искаш бас - ок, няма проблем, макар че бас за цена на чиста акция е тото, но нека да е така, аз от басове не бягам. Значи, ако ти е кеф за бас на 200 кинта, за да ти нетирам другия - ръст на цената от 30% срещу спад на цената от 30%, считано от днешното затваряне на 27,40, като гледаме само БФБ. Или иначе казано - ако мине първо 35,60 лева до 10.08.2022 с поне 3000 бройки - ти печелиш, ако слезе първо под 19,20 до 10.08.2022 с поне 3000 бройки - аз печеля. Играем на 200 кинта или бутилка хубав алкохол по избор на печелившия в този диапазон.

Както ти казах, аз от бас не бягам, стига параметрите да са справедливи и ясно разписани. Съгласен ли си?
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

Е ти хем се плашиш хем хвърляш масло в огъня. Отделно не разбирам как и защо "тъпия дойчо" отваря борсата си в 8 а нашата отваря в 10:10. Да зная, кафе машината, докато се съблекат, пък се наприказват в офиса или те са хоум офис по боксери пускат сървъра от леглото и се чешат. Трябва малко да се промени регламента на бфб ми се струва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Добро утро!

Коментар

• Добро утро!

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Ами такъв. По-топ сегмент не съществува. На Prime Standard с други 300 топ компании - редом с Daimler, BMW, Volkswagen, BASF, Adidas, Siemens, SAP, Bayer ... и много други.
                                BSE Trader, няма нужда да сравняваш Алтерко с тези компании за redcretin. Той най-вероятно не е чувал за повечето. Преди известно време и друг колега във форума, обичащ "да слави" Алтерко каза за SAP, че е някаква неизвестна компания. А сега пък иди му обясни, че дали има или няма проспект няма особено значение за сегмента, на който се листваш. Но в крайна сметка цар-пазар, за момента пазара му показва колко разбира от капиталови пазари.

Коментар

Working...
                                X