If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Груйче, ти съвсем я зацикли!
Да спретнем едно басче паралелно? Юлско или августовско беше първото за Неохима(да не ровя)?
Август месец да ми прехвърлиш твоите 15-бройки;- или пък аз да ти донадя още 20 от моите-при последно действие с махагона,?
Ще ми ги дължиш,- над 33,40,/ а аз ще ти ги удвоя твоите под-15,00 , ако да е пукнала пушката до тогава!!!
Ще си свалиш входа/2, или пък ще ни облекчиш радостните моменти от твоите пледуарии!
Сделка или се запри, че ми присяда, от мен я имаш!!!
Инта, денем не ти се разбира нищо, обаче вечер, след ракиено време, акселерираш в геометрична прогресия. Кажи сега на кножовен български какво точно предлагаш, за да те разбера - за разлика от аватарите ти, които даже не те понасят, аз топки си имам и бас не отказвам, стига да е ясно формулиран и да го счета за изгоден. Давай, но утре, на свежа глава - сам знаеш защо
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Тцъ, тук са си, но под други никове - те са много, като в Матрицата - леко мултиплицирани Ето и прогноза - в края на годината цената ще е по-ниска от днешната, а за догодина си знаете - последно действие с махагона, 2 за 3 акции и приз за цялостна режисура на главния сценарист. Апропо, не помня когато Софарма и Еврохолд излязоха във Варшава (ок, не е Франкфурт), такива дитирамби и от Мариан, и от Капитал, но явно лобизмът е силен у нас, нищо че няма закон за него - телефоните си работят. Но пък може и да бъркам - то "просто се случи" - умните хора знаем, че никога нищо не се случва просто ей така, но пък много хора обичат да цитират дънинг и крюгер, без да ги разбират, с което само затвърждават теорията им.
Аз си чакам да стане мелионерче с 15-те акции и това - вервам безпрекословно на гусин Димитров и ако имах Фейсбук, щях да съм един от 35 000 последователи на "любимата марка" на всички немци по всички земни кълбета, които стват и лягат с алтерко и шели на уста. А всички знаем, че 35 000 у фейса за 80 000 000 Германия са повече от достатъчни, за да са подавящо мнозинство на "любимата марка" - журмалистика ли бе да го опишеш, и от от най-качествените медии у нас. Сега чакаме и статия в Блиц
Груйче, ти съвсем я зацикли!
Да спретнем едно басче паралелно? Юлско или августовско беше първото за Неохима(да не ровя)?
Август месец да ми прехвърлиш твоите 15-бройки;- или пък аз да ти донадя още 20 от моите-при последно действие с махагона,?
Ще ми ги дължиш,- над 33,40,/ а аз ще ти ги удвоя твоите под-15,00 , ако да е пукнала пушката до тогава!!!
Ще си свалиш входа/2, или пък ще ни облекчиш радостните моменти от твоите пледуарии!
Сделка или се запри, че ми присяда, от мен я имаш!!!
Днес беше хубав ден.Успех за българска компания.Дано и други да я последват...и във Франкфурт, и в Лондон, и в Ню Йорк.... Каква ще е цената...ще видим...А колкото до "по всичко българско и родно, плюя, храча и злобея".... и то е до време
Тцъ, тук са си, но под други никове - те са много, като в Матрицата - леко мултиплицирани Ето и прогноза - в края на годината цената ще е по-ниска от днешната, а за догодина си знаете - последно действие с махагона, 2 за 3 акции и приз за цялостна режисура на главния сценарист. Апропо, не помня когато Софарма и Еврохолд излязоха във Варшава (ок, не е Франкфурт), такива дитирамби и от Мариан, и от Капитал, но явно лобизмът е силен у нас, нищо че няма закон за него - телефоните си работят. Но пък може и да бъркам - то "просто се случи" - умните хора знаем, че никога нищо не се случва просто ей така, но пък много хора обичат да цитират дънинг и крюгер, без да ги разбират, с което само затвърждават теорията им.
Аз си чакам да стане мелионерче с 15-те акции и това - вервам безпрекословно на гусин Димитров и ако имах Фейсбук, щях да съм един от 35 000 последователи на "любимата марка" на всички немци по всички земни кълбета, които стват и лягат с алтерко и шели на уста. А всички знаем, че 35 000 у фейса за 80 000 000 Германия са повече от достатъчни, за да са подавящо мнозинство на "любимата марка" - журмалистика ли бе да го опишеш, и от от най-качествените медии у нас. Сега чакаме и статия в Блиц
Груйчо - не ти ли омръзна ?
Стана за посмешище бе човек!
На Хелоуйн децата взеха се правят на груйчовци!
Каква е тази матрица?. Излез от матрицата!
Една крачка извън матрицата - цяло чудо за човечеството!
Смийгъл, хем чакаш бърста от една година, хем се готвиш да ставаш мелеонерче с петнайсе артии!?!? Второто можеше и да се случи, но ти нямаш нито една артия.
Но това си е твой проблем, разбира се.
Между другото, такива... като вас съм виждал много във форума през годините, ама аз съм още тук, а тях ги няма Приятна вечер!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Между другото, такива... като вас съм виждал много във форума през годините, ама аз съм още тук, а тях ги няма Приятна вечер!
Приятна вечер, младеж. . тук съм от 20 години, Знам ти мурафетите и на вси светии даже,
Иди да разпъваш акордеона и не се занимавай с виртуални интервенции в повече от едно изречение!
Разбрахме те достатъчно добре !
Значи най-важното нещо е дали съм продал, така ли? Не, не съм продал нищо. Сега легна ли ви сърце на място!?
Ми не, няма никакво значение дали си продал
Днес минаха над милион лева акции.
По над половин милион на бфб и над половин на Франкфурстска борса
мислиш ли че си някакъв фактор в търговията !?
Коментар