If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В рекламното интервю на Ники Мартинов очаквах да бъде попитан две основни за мен неща:
1. На какво се дължи постоянно забавящият се ръст на продажбите?
2. Колко голяма е зависимостта на дружеството от вноса от Китай и какви мерки са набелязани за преодоляването й?
Видимо водещият не е "в час" с БФБ, а пък интервюираният явно не желаеше да даде никаква съществена информация.
А ти доколко си "в час" колега?! Видно от долния ти въпрос за месечни данни..
За мен интервюто е супер. Все пак целта му не е била конкретно Алтерко! Ако търсиш повече инфо за компанията, можеш да звъннеш на ДВИ например! Или пък да му пишеш на мейла с добавени въпроси към ръководството. Убеден съм че ще ти отговорят.
В рекламното интервю на Ники Мартинов очаквах да бъде попитан две основни за мен неща:
1. На какво се дължи постоянно забавящият се ръст на продажбите?
2. Колко голяма е зависимостта на дружеството от вноса от Китай и какви мерки са набелязани за преодоляването й?
Видимо водещият не е "в час" с БФБ, а пък интервюираният явно не желаеше да даде никаква съществена информация.
Доста стабилно, ежедневно търсене в Германия напоследък! Може би хитрите немци изчакаха котировките да се наместят след първоначалната еуфория от листването, за да започнат да си пълнят на дънна и постепенно да качват цената, събирайки колкото могат повече бройки
Друго което убягва. Инвестор БГ беше българска компания, нищо осебено, НО В ТОЧНОТО ВРЕМЕ (за Б-я 2000 г.), НА ТОЧНОТО МЯСТО (БФБ - 2004 г. преди да дойдат чужденците), ТОЧНИТЕ ХОРА (2013 г. когато ги купуха), с доста доза късмет. НО не е така при Лещерко. Карат Китайско Карго от другият края на света, не е точният момент за такава стока, отделно в интервюто и двамата отбелязаха, че това е стока за т.н. жичкаджии (хора които си ремонтират тока сами в къщи, а това са много малко от хората имат такива наклонности или интереси - стока, която не е за масовият консуматор - за разлика от Инвестор, която беше за масата, за всеки по нещо!)
Не знам дали чухте, но вече музика не се чува, в първото им интервю все още имаше приятна музика и беше доста весело
Хари, колко хубаво беше някога с патката а? /хдпат-ката
Друго което убягва. Инвестор БГ беше българска компания, нищо осебено, НО В ТОЧНОТО ВРЕМЕ (за Б-я 2000 г.), НА ТОЧНОТО МЯСТО (БФБ - 2004 г. преди да дойдат чужденците), ТОЧНИТЕ ХОРА (2013 г. когато ги купуха), с доста доза късмет. НО не е така при Лещерко. Карат Китайско Карго от другият края на света, не е точният момент за такава стока, отделно в интервюто и двамата отбелязаха, че това е стока за т.н. жичкаджии (хора които си ремонтират тока сами в къщи, а това са много малко от хората имат такива наклонности или интереси - стока, която не е за масовият консуматор - за разлика от Инвестор, която беше за масата, за всеки по нещо!)
Не знам дали чухте, но вече музика не се чува, в първото им интервю все още имаше приятна музика и беше доста весело
Водещият е крайно неграмотен! "Водещият" на борсата Маню Моравенов ли беше! - еми провери бе чифут - крайно неуважение!
"Всяка компания може да се листе" - еми да - Смарт Органик се листна - 200 мил. маркет кап - МСП??? И какво е това интервю с доаена на капиталовия пазар???
Този човек ако не греша от 20 години не се занимава с капиталови пазари!!! Има сайт Igritr.com неуспял! После няколко пропаднали проекта и е яхнал сега едно дружество със скалъпен бизнес и мъгла....... И водещият и другия са Некомпетентни!!!! Дайте числа, прогнози, споменете рискове, ако може или бизнесът е толкова лъскав и няма такива неща???? мъгла....
Водещият очевидно не се вълнува нито от БФБ, нито Лещерко, нито БИЙН нито каквото и да било българско. Той си е продал и очевидно търси нещо по Америките. НО има да връща услуга на Гусин Маринов (за "фурора" на ИПОто 2004). А това е специалитетът на Гусин Марин - да прави борсови "фурори", да прави нови БЕЗСМИСЛЕНИ НЕЩА - като БИЙН например - с ЦЕЛ ЛИЧЕН ИНТЕРЕС! Това ясно пролича.
За мене това е срамното и абсурдното, КОГАТО НЯМАШ ОСНОВЕН ПАЗАР ДА ПРАВИШ НОВ БИЙН ПАЗАР. И двамата се сетиха, че там следват измамите, и според мен ПРЕБРОИХА ДНИТЕ НА БИЙН ПАЗАРА. На всички е ясно, че балонът е спукан.
Сорос беше казал, че ВСЕКИ МОЖЕ ДА НАПРАВИ БУМА, НО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ ЛАВИНАТА! Да направиш фуфор е нищо, а на борса като БФБ е много вредно и опасно! И ХИМ направиха фурор 2007 г. и МОСТА направи ФУРОР. и ЛЕЩЕРКО НАПРВИ ФУРОР.
Геният е този, който ще СПРЕ ФУРОРА ДА НЕ СЕ СЛУЧИ! да има разумно развитие, а не простотии като Софикси/Франкфурт и т.н. - това всеки го може
Коментар