IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

Как не те е срам да лъжеш така нагло! Искаш ли да ти намеря постинга, в който се хвалиш, че не си продал нищо и да видиш каква е била тогава цената? Айде спри да се правиш на голям играч и да мислиш нас за глупаци!
    Успокой се бе.
    Приеми, че доста неща не са ти ясни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Да, Свирачев. На 28 кинта продадох 50 процента от Алтерко. Добре, че бяхте ти и батьовото да ги купите на върха.
      Как не те е срам да лъжеш така нагло! Искаш ли да ти намеря постинга, в който се хвалиш, че не си продал нищо и да видиш каква е била тогава цената? Айде спри да се правиш на голям играч и да мислиш нас за глупаци!

Коментар

Ти затова ли продаде и то точно на дъното?
        Да, Свирачев. На 28 кинта продадох 50 процента от Алтерко. Добре, че бяхте ти и батьовото да ги купите на върха.

Коментар

• Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение

Подвел съм се по това, че на 2 декември са оповестили данни за черния петък, а на 11 януари - за последното тримесечие.
          Ако не заставаше всеки път с гърди на амбразурата когато някой напише нещо критично по твоите позиции, нямаше и да се излагаш. Като си толкова "в час", къде ме пращаш да търся месечни данни от ДВИ? Ако така се даваха данни, то всеки щеше да звъни във всяко дружество да получава всеки месец данни, а КФН щеше да налага постоянно глоби за неправомерно разкриване на информация.
          Месечни данни компанията никога не е обявявала. Няма такава практика! Камо ли пък ДВИ да ти дава такива.. ти чуваш ли се въобще!? Имаше две други въпросчета.. за тях ти казах да питаш ДВИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

А ти доколко си "в час" колега?! Видно от долния ти въпрос за месечни данни..
            За мен интервюто е супер. Все пак целта му не е била конкретно Алтерко! Ако търсиш повече инфо за компанията, можеш да звъннеш на ДВИ например! Или пък да му пишеш на мейла с добавени въпроси към ръководството. Убеден съм че ще ти отговорят.
            Подвел съм се по това, че на 2 декември са оповестили данни за черния петък, а на 11 януари - за последното тримесечие.
            Ако не заставаше всеки път с гърди на амбразурата когато някой напише нещо критично по твоите позиции, нямаше и да се излагаш. Като си толкова "в час", къде ме пращаш да търся месечни данни от ДВИ? Ако така се даваха данни, то всеки щеше да звъни във всяко дружество да получава всеки месец данни, а КФН щеше да налага постоянно глоби за неправомерно разкриване на информация.
            Last edited by LaCosta; 09.02.2022, 16:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Рибаря такива дребни цаци като теб ги е ловил,ловил ....още си бил в ...знаеш къде
              Така е Батя, много си назад с материала - не използваш технически анализ на БФБ.....

Коментар

Технологиите ги очаква почивка. За съжаление.
                Ти затова ли продаде и то точно на дъното?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Това рибарче май се оказа герой - еднодневка, каквито хиляди сме виждали да преминават през този форум
                  Рибаря такива дребни цаци като теб ги е ловил,ловил ....още си бил в ...знаеш къде

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
                    И ти затова ли смени кон за кокошка, а пардон - тегнологии за тор
                    Колега по всичко личи, че си в ролята на направилия грешен избор.
                    Спокойно, можеш да се коригираш.

Коментар

Технологиите ги очаква почивка. За съжаление.
                      И ти затова ли смени кон за кокошка, а пардон - тегнологии за тор
                      Нищо, все пак трябва да има кой да прави движението към макса

Коментар

• Технологиите ги очаква почивка. За съжаление.

Коментар

Елхата я отнесе реката
                          Зедно с коня в реката

Коментар

Елхата я отнесе реката
                            Това рибарче май се оказа герой - еднодневка, каквито хиляди сме виждали да преминават през този форум

Коментар

• Елхата я отнесе реката

Коментар

• Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение
                                В рекламното интервю на Ники Мартинов очаквах да бъде попитан две основни за мен неща:
                                1. На какво се дължи постоянно забавящият се ръст на продажбите?
                                2. Колко голяма е зависимостта на дружеството от вноса от Китай и какви мерки са набелязани за преодоляването й?

Видимо водещият не е "в час" с БФБ, а пък интервюираният явно не желаеше да даде никаква съществена информация.
                                А ти доколко си "в час" колега?! Видно от долния ти въпрос за месечни данни..
                                За мен интервюто е супер. Все пак целта му не е била конкретно Алтерко! Ако търсиш повече инфо за компанията, можеш да звъннеш на ДВИ например! Или пък да му пишеш на мейла с добавени въпроси към ръководството. Убеден съм че ще ти отговорят.

Коментар

Working...
                                X