IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Това не е добре. И Кретина изчезна. Бяха хубави контраиндикатори и солидна преграда пред мечи пазар.
    Не им е интересно вече тук. И това потвърждава мисълта ми, че тук предстои пауза.

Коментар

• Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение

Тогава от 2000 г.
      Приятел взе акции от компания за сървъри в щатите и в доткома - пълен спих. и фалитос.
      чааак след 4г. се върнах в търговия на бфб - 2004
      Last edited by Dio; 16.02.2022, 11:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение

От 2004, не от 2009
        Тогава от 2000 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Е, той много отдавна трябваше да се скрие.. такива провали преживя на БФБ последната година и половина, че чак на мен ми стана тъжно..
          Ти пък...излишно страдаш. Ще се появи, все едно нищо не е било. Дреме му..
          Достатъчно е обръгнал на адвокатски изпълнения, за да може да бъде пълно перде

Коментар

• Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
            Я да се преброим колко останахме от 2009г
            От 2004, не от 2009

Коментар

• Я да се преброим колко останахме от 2009г

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Е, той много отдавна трябваше да се скрие.. такива провали преживя на БФБ последната година и половина, че чак на мен ми стана тъжно..
                Това не е добре. И Кретина изчезна. Бяха хубави контраиндикатори и солидна преграда пред мечи пазар.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                  Нема го Груйката. Къде изчезна тоя чиляк.
                  Оооо, верно че пише с другия си ник.

Коментар

• Нема го Груйката. Къде изчезна тоя чиляк.
                    Оооо, верно че пише с другия си ник.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                      Нали имаше тук едно момче ,силно вярващо ,че някви брутални ралита предстояли?
                      Къде се изгуби ? да не би да е спрял, защото си мисли,че е контра индикатор ? Защото виждаме,че това не е достатъчно !

Трябва да каже,че предстои "Бруталния дъмп" .....и чак тогава тук можем да говорим за някакъв ръст

Много се разбърза за бруталния дъмп. Това да не ти е някоя куца хартия, в смисъл куца към перспектива, като атера със сигурен но дребен ръст колкото инфлацията. Такава бумага ако скочи 2 пъти и се казва уау, и ахо-ихо. Затова се бъркаш, че тук било скочило 5 пъти от 4те лв на последното увеличение. - свикнал си в сигурни но тежкоподвижни гемии да стоиш където такива ръстове никога не могат да се случат и правиш грешния извод, че и другаде не могат. Тук сме съвсем друго нещо.
                      Бруталния дъмп - като мине 130 лв ще го мислим
                      Last edited by precakanoto; 15.02.2022, 17:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                        Е днес България вече си има първия еднорог - Пейхоук. Фондове борещи се да им дадат 100млн долара за 10% от компанията. Честито на всички! Да си пожелаем да станат десет! Някой ден и Алтерко да се нареди до тях!

А иначе ще припомня един коментар на един форумец. Не трябва да се забравят такива думи и това, че винаги ще има хора готови да дръпнат всеки обратно в казана.

Първи успех на Илевън. Да идват следващите
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Е днес България вече си има първия еднорог - Пейхоук. Фондове борещи се да им дадат 100млн долара за 10% от компанията. Честито на всички! Да си пожелаем да станат десет! Някой ден и Алтерко да се нареди до тях!

А иначе ще припомня един коментар на един форумец. Не трябва да се забравят такива думи и това, че винаги ще има хора готови да дръпнат всеки обратно в казана.

Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                          И какво направиха Пейхоук за България, за човечеството? Нищо. Нула. Едни пари от джобовете на глупаците тук влязоха в частните джобчета на няколко човека. И опа капитализация 960 млн ли беше - на едно нищо зад тях, това е реалността, балон. Стискай палци, ама не забравяй и да снасяш за благото на ... тия няколко човека, глупак.

Коментар

• Нали имаше тук едно момче ,силно вярващо ,че някви брутални ралита предстояли?
                            Къде се изгуби ? да не би да е спрял, защото си мисли,че е контра индикатор ? Защото виждаме,че това не е достатъчно !

Трябва да каже,че предстои "Бруталния дъмп" .....и чак тогава тук можем да говорим за някакъв ръст

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко Разгледай мнение

Това е ясно.
                                Не ми е ясно, защо на сайта на немската борса, вчера пишеше П/Е 12.27?
                                По долу данните са в лева, както е и отчета за 2020, а ПЕ го смята спрямо цената в евро. Това е според мен.

Коментар

Working...
                                X