Първоначално изпратено от RInvestor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
Тогава от 2000 г.
чааак след 4г. се върнах в търговия на бфб - 2004Last edited by Dio; 16.02.2022, 11:53.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Е, той много отдавна трябваше да се скрие.. такива провали преживя на БФБ последната година и половина, че чак на мен ми стана тъжно..
Достатъчно е обръгнал на адвокатски изпълнения, за да може да бъде пълно перде
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнениеЯ да се преброим колко останахме от 2009г
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Е, той много отдавна трябваше да се скрие.. такива провали преживя на БФБ последната година и половина, че чак на мен ми стана тъжно..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеНема го Груйката. Къде изчезна тоя чиляк.
Оооо, верно че пише с другия си ник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеНали имаше тук едно момче ,силно вярващо ,че някви брутални ралита предстояли?
Къде се изгуби ? да не би да е спрял, защото си мисли,че е контра индикатор ? Защото виждаме,че това не е достатъчно !
Трябва да каже,че предстои "Бруталния дъмп" .....и чак тогава тук можем да говорим за някакъв ръст
Бруталния дъмп - като мине 130 лв ще го мислимLast edited by precakanoto; 15.02.2022, 17:12.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеЕ днес България вече си има първия еднорог - Пейхоук. Фондове борещи се да им дадат 100млн долара за 10% от компанията. Честито на всички! Да си пожелаем да станат десет! Някой ден и Алтерко да се нареди до тях!
А иначе ще припомня един коментар на един форумец. Не трябва да се забравят такива думи и това, че винаги ще има хора готови да дръпнат всеки обратно в казана.
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Е днес България вече си има първия еднорог - Пейхоук. Фондове борещи се да им дадат 100млн долара за 10% от компанията. Честито на всички! Да си пожелаем да станат десет! Някой ден и Алтерко да се нареди до тях!
А иначе ще припомня един коментар на един форумец. Не трябва да се забравят такива думи и това, че винаги ще има хора готови да дръпнат всеки обратно в казана.
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеИ какво направиха Пейхоук за България, за човечеството? Нищо. Нула. Едни пари от джобовете на глупаците тук влязоха в частните джобчета на няколко човека. И опа капитализация 960 млн ли беше - на едно нищо зад тях, това е реалността, балон. Стискай палци, ама не забравяй и да снасяш за благото на ... тия няколко човека, глупак.
- 12 Харесвания
Коментар
-
Нали имаше тук едно момче ,силно вярващо ,че някви брутални ралита предстояли?
Къде се изгуби ? да не би да е спрял, защото си мисли,че е контра индикатор ? Защото виждаме,че това не е достатъчно !
Трябва да каже,че предстои "Бруталния дъмп" .....и чак тогава тук можем да говорим за някакъв ръст
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко Разгледай мнение
Това е ясно.
Не ми е ясно, защо на сайта на немската борса, вчера пишеше П/Е 12.27?
Коментар
Коментар