IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Интересно,че след днешния +2.9% ,никое камилче не обажда ,че ще ходим на 200лв

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
      Нямам време за гирляндите и лампичките но общо взето идеята се разбира
      Не е препоръка

https://tvc-invdn-com.investing.com/...4584104673.png

Петрунке, тва некъв фетиш ли е.

Коментар

Нямам време за гирляндите и лампичките но общо взето идеята се разбира
        Не е препоръка
        Ти елхата достатъчно си я украсил, явно си звездата...

Коментар

• Това на графиката на мен ми прилича на РАКЕТА

Коментар

• Нямам време за гирляндите и лампичките но общо взето идеята се разбира
            Не е препоръка

https://tvc-invdn-com.investing.com/...4584104673.png

Last edited by petrg5s; 17.02.2022, 16:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
              Твърди го човека, който купи на 19, на 17.60 и на 17.50 и към момента е на + от покупката.
              Това го твърдиш само ти,без грам доказателства ,но браво.Ти си много голям играч ! Дай някви координати на лично да ти пратя някой лев да се почерпиш

Коментар

• Твърди го човека, който купи на 19, на 17.60 и на 17.50 и към момента е на + от покупката.

Коментар

То и "елха" на графиката няма да видим, но ти си чакай...
                  Кой го твърди това ?
                  Най- големия шаран,който купува след пробити 200 МА и 200 ЕМА и даже не знае ,че са пробити?

Или възможно най-заблудения трейдър , който купува точно след като 14 месечен бичи тренд бива счупен?
                  Last edited by petrg5s; 17.02.2022, 16:25.

Коментар

130 лв в близките няколко десетилетия няма да видим ! Но ако не ти е проблем чакането ,дръж
                    То и "елха" на графиката няма да видим, но ти си чакай...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                      Бруталния дъмп - като мине 130 лв ще го мислим
                      130 лв в близките няколко десетилетия няма да видим ! Но ако не ти е проблем чакането ,дръж

Коментар

• Продажбите си вървят

Коментар

Това си го написал на 11.01.2022.

Как си продал на 28 лева, след като след тази дата не е имало такава цена? Много се кефя като хващам форумци да лъжат
                          И 1% да ми е останал пак имам. Нали разбираш.

Коментар

• Това си го написал на 11.01.2022.

Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Свирачев, виждам, че нямаш артии на Алтерко, за разлика от мен и това ми доставя огромно удоволствие.
                            Посоката е яко нагоре, а ти ще гледаш ето така:
                            Това виждам, Свирачев.
                            Как си продал на 28 лева, след като след тази дата не е имало такава цена? Много се кефя като хващам форумци да лъжат
                            Last edited by Агресивен бик; 16.02.2022, 19:52.

Коментар

Ти вече си спокоен, след като ти взехме хартийките на дъното, нали? Уж сте големи разбирачи пък все на дъното продавате!
                              Прав си, че ми ги взе и то на 28 лв., но не си прав, че това е дъното.
                              Странен поглед имаш върху нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Не им е интересно вече тук. И това потвърждава мисълта ми, че тук предстои пауза.
                                Ти вече си спокоен, след като ти взехме хартийките на дъното, нали? Уж сте големи разбирачи пък все на дъното продавате!

Коментар

Working...
                                X