Моето мнение е че ликвидността КАТО ЦЯЛО трябва да бъде намалена на БФБ . Само тогава ще изритаме " държачите на много милионите хартии" и ще останат ИСТИНСКИТЕ инвеститори. .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Нека компанията работи добре, новия мениджъмнт да покаже резултати, а тя по-добрата оценка сама ще си дойде!
При много милионите хартии участват много пенсии. При ниско ликвидните обаче ги няма.
Виждаме им и успехите - по над 1% - 2-% са на минус, докато дребните участници правят стотици проценти профит
Че и такси събират наглите за дето ни губят парите.Last edited by MrSi; 06.08.2022, 14:21.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Т.е. предлагаш да направим манипулация, която да намали ликвидността на акцията, за да изпомпим изкуствено цената й!?
Аз гласувам ПРОТИВ!
Нека компанията работи добре, новия мениджъмнт да покаже резултати, а тя по-добрата оценка сама ще си дойде!
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Много акции тук при тази цена ми се струва. Ако ги свият малко с обратен сплит и стане по-малко ликвидна мисля че ще порасне с повече % от процента на свиване. Нямам, но тъй като си накупих от Импулс, вече съм заинтересован.
Аз гласувам ПРОТИВ!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЕй, няма мърдане тук!
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Алтерко АД: Първоначалното проучване на Montega Research оценява
акциитена дружествотокато“интелигентна”инвестиция с потенциал за ръст
от 56%
София / Мюнхен,2Август2022 г.-Анализаторите от Монтега започнаха отразяването наАлтерко
АД(код: A4L /ISIN: BG1100003166) ("Алтерко" / "Дружеството"), доставчик на IoT и продукти за
интелигентен дом, базиран в София, България. В първоначалния си доклад експертитев анализана
акции с малка и средна капитализация подчертаватдобрите досегашни резултатинаАлтеркои
високотокачество на приходите, които са намерилисъответноотражение в положителното
представяне на цената на акциите през последните две години, ис оглед наочакваниязапозитивни
новинии атрактивните перспективи за растеж,виждат добра възможност за "интелигентна"
инвестиция.
В тази връзка, анализаторът на Montega Тим Крузочаква среден годишен ръст наконсолидираните
приходина групата от над 30 % до 150 млн.лева (76.7 млн. евро)до финансовата 2024 г., дължащ
се на силната конкурентна позиция наАлтеркои на перспективите за растеж, произтичащи от все
по-интензивната търговска дейност и свързаното с неянарастванена пазарните дялове. След
значителното нарастване на структурните разходи през 2022 г. (особено в областта на продажбите
и маркетинга), експертите очакват EBIT да се увеличи до 37 млн.лева (19 млн. евро)до финансовата
2024 г. поради икономии от мащаба, което съответства на EBIT марж от 25%.
Въз основа на DCF модела Монтега вижда целева ценана акциятаот 28,00 лв.(14,31 евро).На база
наценовоторавнище от 17,95 лв.(9,18евро)в края на месец юли,това съответства на ценови
потенциал от 56 %.
Пълното проучване на немски език едостъпно на адрестук.Преводът на английски език ще бъде
наличен скоро
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеНа франктурт 1-2 дни седмично има по някоя сделка - днес вече 14.
Тонка, някакво инфо да излязло?
- 1 like
Коментар
Коментар