Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеЕксперта с голямото его....Питах теб и агресивния шаран дали имате идея къде се намира акцията.Очевадно нямате никаква. Стискате и квото стане
Иначе аз имам тук от миналия месец.Очаквам 20-40%
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеScottie -прав си ,но и Рибаря е прав. Докато Алтерко показа ценова слабост, това не пречеше да се повозим добре на Неохим и Агрия. И сега пак да се качим на влакчето на Димитров. Без угризения и бърза смяна на парадигмата - само така се върви бързо към добрите резултати
- 3 Харесвания
Коментар
-
Експерта с голямото его... жалко че си толкова наивен...бях писал че съм дялов инвеститор а не рибарче което се надхитря с 200 човека.... предпочитам да създавам ... каня те вкъщи да видиш че и компютър нямам!...а за рибарските ти игрички трудно ще ги правиш със7-8цифри в една позиция на бфб... играта е малко по различна... успех ти пожелавам от сърце и пробвай малко да се смириш!
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеаз съм дълъг тук от 1.90лв... лошо ли ми е.... “ немското” шоу тепърва предстой ... от мен помни.... гарнирано с геният на Митко!
Ако беше дълъг от 14-15 (март) по можеше да впечатлиш някои.
Това ,че си от 1.90,УЖ,говори зле за теб.След 600% рали не си изтеглил профит,което говори ,че си неадекватна риба.
То майсторството е да вземеш профит в точния момент и да вложиш парите в друг влак,а не да стискаш и да не знаеш къде се намираш
И в момента даже нямаш грам идея нито къде ще иде цената,нито нищо.Просто стискаш и блееш в монитора .Ако се качва се правим на мъже и големи "инвеститори",ако пада ,не пишем с месеци
Коментар
-
Агресивен шаран ,имаш ли даже и бегла представа защо се получи това движение и най-вече какво предстои ???
Начертай един текущ чертеж ,ако не те е страх,да ти видим идеята
Иначе се получава следното."Ловиш" дъна и си дълъг от ~24,артията пада няколко месеца, пълна тишина.На всеки 2,3% плюс обаче излизаш и уж голямата работа станала и ти си познал движението хаха . Не съм психиатър ,но това ако не е дебилско поведение,нз какво еLast edited by petrg5s; 11.08.2022, 06:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеИ елха няма
Коментар
Коментар