пфуу, сложиха похлупака ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Аз съм тук ,но не разбирам как 2 голтака,единия фалирал 2 акаунта,другия с малък акаунт, я има тук 2-3% позиция, обсъждат човек с над 50% доходност за само няколко месеца тук !!!!!!!
Отделно първия клоун,шестака, на 18лв каза,че отиваме на ново дъно.....кво ново дъно,тя цената се удвои,,,, и същия в момента злобно коментира човека,хем познал посоката ,хем и спечелил над 50% !
Направо се чудя къв е тоя форум.Парадоксален
https://i.imgur.com/gAVxRUE.png
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеСигурно е почнал работа във фабриката за елхи, че Коледа наближава
Отделно първия клоун,шестака, на 18лв каза,че отиваме на ново дъно.....кво ново дъно,тя цената се удвои,,,, и същия в момента злобно коментира човека,хем познал посоката ,хем и спечелил над 50% !
Направо се чудя къв е тоя форум.Парадоксален
https://i.imgur.com/gAVxRUE.png
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
Тъй като алчноста е голяма работа ,цената стигна до 161 фибо на последната корекция и сега похлупака е 37,5. Често съм наблюдавал как алчноста върви ръка за ръка със скубане на коси .
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Сигурно е почнал работа във фабриката за елхи, че Коледа наближава !
По скоро сбира мечоците с медеца...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
А къде е петърчо?
Че техните го търсят да го бият
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
Тъй като алчноста е голяма работа ,цената стигна до 161 фибо на последната корекция и сега похлупака е 37,5. Често съм наблюдавал как алчноста върви ръка за ръка със скубане на коси .
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеЯ и аз да ги изям тука-според мен 32,812 е тежък Времеви похлупак който ако изобщо бъде повдигнат би трябвало да хлопне бързо обратно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеИмаше слизане до 33.60 което е точно 38.2 корекция на последното възходящо движение и мога да го покажа на графика.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
+1 майстор си!
42лв кога, за ЧРД на Петърчо?
Че техните го търсят да го бият
- 7 Харесвания
Коментар
-
Днес единственото, което можеше да стане по-добре, бе дивидента от БФБ да се появи в сметката в началото на сесията (когато някоя плаха душа изсипа на бида в Германия), а не в обедните часове. Нищо и на малко по-високо пак се превърна в акции тук. Най-горещата акция на пазара се готви за заливане с първата от петте туби бензин, до края на Септември. Разбира се първата туба на 16-17-ти е най-важната да разпали добре огъня, ако тя разпали добре другите, ще повдигат пламъка високо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
42лв кога, за ЧРД на Петърчо?Last edited by tony1975; 14.08.2023, 19:48.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар