If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тъй като алчноста е голяма работа ,цената стигна до 161 фибо на последната корекция и сега похлупака е 37,5. Често съм наблюдавал как алчноста върви ръка за ръка със скубане на коси .
Да публикуват наодитирания пък да видим дали няма да качиш похлупака още нагоре?
Я и аз да ги изям тука-според мен 32,812 е тежък Времеви похлупак който ако изобщо бъде повдигнат би трябвало да хлопне бързо обратно
Тъй като алчноста е голяма работа ,цената стигна до 161 фибо на последната корекция и сега похлупака е 37,5. Често съм наблюдавал как алчноста върви ръка за ръка със скубане на коси .
Днес единственото, което можеше да стане по-добре, бе дивидента от БФБ да се появи в сметката в началото на сесията (когато някоя плаха душа изсипа на бида в Германия), а не в обедните часове. Нищо и на малко по-високо пак се превърна в акции тук. Най-горещата акция на пазара се готви за заливане с първата от петте туби бензин, до края на Септември. Разбира се първата туба на 16-17-ти е най-важната да разпали добре огъня, ако тя разпали добре другите, ще повдигат пламъка високо!
Страхотна новина Тонка, браво на компанията ! Сега ако успеят да влезнат и в другите големи вериги, и по специално в магазините за ремонти и електроника грешка няма да имат !
На оса казаха, че са ги пуснали пробно и в онлайн магазина на Home Depot
Коментар