Аман от грижещи се за чужди пари!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХаха напротив, прави те поредния хейтър - завистник налазил темата!
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеГрую поне си казва къде има акции а ти и Харко от село Осеня сте анимационни герои.....Хейтите навсякъде а нямате никъде.....
И за протокола,други акции на БФБ не ме интересуват,освен една.Няма да и казвам името,не е Алтерко,доста подценена е в момента с переспектива за 200-300%+ ако скъса синджира /разбирай техническите съпротиви/
Но засега не ми е показала искратаLast edited by petrg5s; 17.11.2021, 12:28.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеЗа протокола,аз също нямам акции тук,обаче не смятам ,че съм сгрешил не купувайки ! Нямам и планове да купувам/продавам на каквато и да е цена,когато и да е .Което ме прави доста обективен в случая
Life won't wait for you.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
...
За протокола,аз също нямам акции тук,обаче не смятам ,че съм сгрешил не купувайки ! Нямам и планове да купувам/продавам на каквато и да е цена,когато и да е .Което ме прави доста обективен в случая
- 2 Харесвания
Коментар
-
И това го казва човека,който го прави по 10 пъти на ден,всеки ден
И твой ли е този форум,за да казваш кой,кога и какво може да пише ??? Не. Така че, бягай да си играеш някъде
За протокола,аз също нямам акции тук,обаче не смятам ,че съм сгрешил не купувайки ! Нямам и планове да купувам/продавам на каквато и да е цена,когато и да е .Което ме прави доста обективен в случая
Аз спирам с този разговор понеже няма смисъл, а и оспамвам темата.
Успех!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНе ми е цел да се заяждам, но, като имаш мнение е достатъчно да го кажеш веднъж, а не да повтаря едно и също всеки ден. Нямам акции тук директно и към момента се вижда, че съм сбъркал с продажбата им.
И твой ли е този форум,за да казваш кой,кога и какво може да пише ??? Не. Така че, бягай да си играеш някъде
За протокола,аз също нямам акции тук,обаче не смятам ,че съм сгрешил не купувайки ! Нямам и планове да купувам/продавам на каквато и да е цена,когато и да е .Което ме прави доста обективен в случаяLast edited by petrg5s; 17.11.2021, 08:09.
Коментар
-
Ама защо си мислите,че цената може да ходи само нагоре ?
2000 артии днес,могат да струват 30 000 -40 000 лв по-малко следващата или по-следващата седмица.Помислете върху това .
И кой ще е поеме тая разлика ? Ми както винаги е ставало, балъците с няколко нули в главите
Не ми е цел да се заяждам, но, като имаш мнение е достатъчно да го кажеш веднъж, а не да повтаря едно и също всеки ден. Нямам акции тук директно и към момента се вижда, че съм сбъркал с продажбата им.
Успех на всички имащи!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеСъобразих набързо че ако цената рипне с едни 5кинт, тез мин. 2000артийки се превръщат в загуба от поне 10 000 лв, което е число вече с 5 цифри
2000 артии днес,могат да струват 30 000 -40 000 лв по-малко следващата или по-следващата седмица.Помислете върху това .
И кой ще я поеме тая разлика ? Ми както винаги е ставало, балъците с няколко нули в главитеLast edited by petrg5s; 17.11.2021, 07:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Прибързана констатация Греъме!!
Ок, сега спокойно и да се позовем на числата -
За да не става "една жена ми каза на женския пазар..."
Не следях търговията но мисълта ми беше такава:
Когато Батя каже число, то е точно поне 99% (батя следи и му имам доверие в числото)
Та забелязах че цената се разлюляла днес с 1лв и понеже батя е писал 2000 лв прецаквация на самосвалчика бързо реших че става дума за Мин. 2000 артийки (впрочем, за мен драгоценни )
Съобразих набързо че ако цената рипне с едни 5кинт, тез мин. 2000артийки се превръщат в загуба от поне 10 000 лв, което е число вече с 5 цифри
А защо най вероятно ще стане така е въпрос на друг пост, защото сегашния ще стане дълъг и тежък за четене по това времеУсетих се, че съм поприбързал
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
"Екселите сигурно са полудели"....ако трябва да перефразирам един класически филмПрибързана констатация Греъме!!
Ок, сега спокойно и да се позовем на числата -
За да не става "една жена ми каза на женския пазар..."
Не следях търговията но мисълта ми беше такава:
Когато Батя каже число, то е точно поне 99% (батя следи и му имам доверие в числото)
Та забелязах че цената се разлюляла днес с 1лв и понеже батя е писал 2000 лв прецаквация на самосвалчика бързо реших че става дума за Мин. 2000 артийки (впрочем, за мен драгоценни )
Съобразих набързо че ако цената рипне с едни 5кинт, тез мин. 2000артийки се превръщат в загуба от поне 10 000 лв, което е число вече с 5 цифри
А защо най вероятно ще стане така е въпрос на друг пост, защото сегашния ще стане дълъг и тежък за четене по това време
- 1 like
Коментар
-
Някой има ли информация какъв е данъчния статут на евентуални капиталови печалби, ако се реализират от търговия с акции на Алтерко в Германия? В съобщението пише Xetra 2, но такъв сегмент няма на Xetra, а данъчните признават изключване на данък само на регулирани пазари. На БФБ на пример, ако изтъргуваш Епъл дължиш данък, защото се търгува на MTF - нерегулиран пазар и има данъци, Въпросът е Алтерко в Германия облагаем ли е или освободен от капиталови печалби?
https://deutsche-boerse.com/dbg-en/o...segment-243266IM d best
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение.....А, да, и да е мега люта зима.
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от colline Разгледай мнениеНовият термостат клапан Shelly TRV вече е готов - според пост на Д. Димитров пускова дата е 1-ви декември, доставки към 15-ти декември. С голямо нетърпение се очаква това устройство от клиентите им в Европа - там има доста радиатори, които да станат СМАРТ .Поздравления за Алтерко - отново ще има сериозни поръчки в изцяло нов пазар...
Last edited by Yori; 16.11.2021, 22:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от colline Разгледай мнениеНовият термостат клапан Shelly TRV вече е готов - според пост на Д. Димитров пускова дата е 1-ви декември, доставки към 15-ти декември. С голямо нетърпение се очаква това устройство от клиентите им в Европа - там има доста радиатори, които да станат СМАРТ .Поздравления за Алтерко - отново ще има сериозни поръчки в изцяло нов пазар...
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар