IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• цената във Франкфурт падна под 50 дневна ЕМА, а това не се е случвало от май месец. А още по интересно е, че е на път да пробие и ниво на подкрепа
    Е тия не виждат ли потенциала, който виждат ''разбирачите'' от форума!?

Голяма графика

Last edited by Спекулант79; 19.10.2023, 20:58.

Коментар

• Днес е св.Иван Рилский-Чудотворец, а вие бързате закъде !?
      Чудесна и заслужена ваканция на хартишката до Димитровден! (Както сме забелязвали с Дядо Коледа (у) тогава започват да се залагат луканките, после започват да зреят съхнат и да придобиват стойност за Андреевден)
      Те така сочи чарта ))

Коментар

• Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
        ...На мнение съм обаче, че за момента няма основателна причина, въз основа на която да видим цена от 30лв или още повече 20лв!
        Душица мамина!
        Ми то на 28 имаше "разбирачи", които ни обясняваха, че няма да пада, ама отиде до 14

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Хм...,

И що не извадиш на 18лв десетките постове/чертежи кой ви казваше да купувате?
          Или на предишния връх 28лв десетките постове и чертежи да продавате
          Last edited by RUBLA; 19.10.2023, 15:58. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

И миналата година на 17-18лв вървяха аналогични разговори, какъв балон било тук.Тогава казах

Няма такова нещо и много добре си спомням.Единствения на 18 които ви казваше да купувате,бях аз.
            Та и сигурно 20 графики съм постнал.А за балон пък на 18 никой не е говорил.Това е лъжа !

Войните за които говорите, нима в последните 20 години няма войни някъде по света

Аве момче неуко.В Украйна се бият явно и не толкова, големите сили демокрации срещу автокрации .Къде си тръгнал като си толкова неориентиран.
            Конфликта пък в Газа също е по тази линия ,но там буквално може да тръгне и 3-та световна
            И ти бълнуваш 150% за някви китайски боклуци след като са направили 1300% вече.....

И за това от 47 до 42, никога не съм твърдял и няма да твърдя, че не може да има корекции в цената. На мнение съм обаче, че за момента няма основателна причина, въз основа на която да видим цена от 30лв или още повече 20лв!

След като даваш една прогноза и цената те удари с мокър парцал и даже може да не се върне на това ниво никога,мненията ти могат да се ползват като много добър контриндикатор ! Така че и 30 и 20 през 2024 са много вероятни !

Коментар

• Колега, много ви моля - върнете го това чукче на невролога от който сте го откраднали... вие сте без нито едно попадение, просто уникален случай

Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
              Last edited by tony1975; 19.10.2023, 13:48.

Коментар

• Хм...,

Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                Казал съм го още май месец....

Върха бе направен юни ,но като нива отиде 90 цента по нагоре,понеже е много силно ФОМО-то в Германия,а и Алтерко е Арабски кон,който бяга много бързо (най-бързия на БФБ ) но пистата му свърши и ще заоре в нивите

От днешна дата ако трябва да коментирам,може да видим и нов връх ,с максимално разтягане на локума под 16.80 евро което е АТН в Германия,но това ще е напълно паразитно и фалшиво движение

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Това показва само колко наивно глупави сте Нарочно не употребвам по-силни думи които напълно ще прилягат на ситуацията
                  Процеса е много добре познат и сме го наблюдавали в много балонизирани активи.Камилчета са толкова заслепени,че не виждат реалността .А тя е,две войни около нас в които е намесен целия свят и на прага на икономически колапс.Не на последно място 5.50% ФЕД лихви и лихви които ще са тук за много дълго време !!! Рекордна инверсия по кривите на доходност и рецесия в мотора на Европа !!

Но вие си бълнувайте и нови 1300%,все пак мечтите са безплатни

А и вашите прогнози нищо не струват.Все пак на 47 казахте 100лв,а в момента сме 42.....то до 47 може да не иде никога,там където дадохте прогнозата,вие 150% още бълнувате хахахаа
                  И миналата година на 17-18лв вървяха аналогични разговори, какъв балон било тук, някой обясняваше колко бил зле кеш-флоуа. Тогава казах, че още първото тримесечие ще са различни нещата и къде сме сега ... с над 30 млн по сметките. Войните за които говорите, нима в последните 20 години няма войни някъде по света (искате ли да Ви ги изброявам). Единственото различно е високите лихвени нива, за които съм споделял, как биха се отразили на компанията.

И за това от 47 до 42, никога не съм твърдял и няма да твърдя, че не може да има корекции в цената. На мнение съм обаче, че за момента няма основателна причина, въз основа на която да видим цена от 30лв или още повече 20лв!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
                    Те пък защото твоите прогнози нещо струват, особено и като не заставаш с никакви пари съвсем олекваш !

Аве момче,коментирай акция един път,не личностти

Това ,че не можеш да понасяш загубите ти в MSH,Атера и къде ли не още,не е наша вина.
                    Last edited by RUBLA; 19.10.2023, 12:28. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Това че не купува също е позиция. Ако очаква покачване би купил, за да спечели, нали така?

Коментар

Това показва само колко наивно глупави сте Нарочно не употребвам по-силни думи които напълно ще прилягат на ситуацията
                        Процеса е много добре познат и сме го наблюдавали в много балонизирани активи.Камилчета са толкова заслепени,че не виждат реалността .А тя е,две войни около нас в които е намесен целия свят и на прага на икономически колапс.Не на последно място 5.50% ФЕД лихви и лихви които ще са тук за много дълго време !!! Рекордна инверсия по кривите на доходност и рецесия в мотора на Европа !!

А и вашите прогнози нищо не струват.Все пак на 47 казахте 100лв,а в момента сме 42.....то до 47 може да не иде никога,там където дадохте прогнозата,вие 150% още бълнувате хахахаа
                        Те пък защото твоите прогнози нещо струват, особено и като не заставаш с никакви пари съвсем олекваш !

Коментар

Не мисля, че мнозинството от хората тук очакват нови 1300%, само 150% още..., а пък после ще го мислим!

Last edited by petrg5s; 19.10.2023, 11:56.

Коментар

Колега прав сте трудно ще намерим компания, която ще направи 1300% в следващите 3-4 години. Не мисля, че мнозинството от хората тук очакват нови 1300%, само 150% още..., а пък после ще го мислим!

... Само да Ви онагледя за 3г. са 1300% за 7г. са 2800% за 10г. най-ранните могат да достигнат към 6800%...
                            трябваше с големи цифри и червен цвят, на неговия език

Коментар

Тези който купиха са дребни балъци,по- добре виж кой им продаде и защо
                              И защо босовете продават лалета тук на тази никаква ликвидност ?

А по останалите ви крайно объркани сметки и фантазии ще кажа,че Шменти Груп АД е 1300% за 3г. и то по време на ФЕД лихви 5.50% !
                              И ще спра до тук.Който има глава на раменете ще си запази профита на живота,понеже няма да им друг такъв шанс близките 5-6г.
                              Колега прав сте трудно ще намерим компания, която ще направи 1300% в следващите 3-4 години. Не мисля, че мнозинството от хората тук очакват нови 1300%, само 150% още..., а пък после ще го мислим!

... Само да Ви онагледя за 3г. са 1300% за 7г. са 2800% за 10г. най-ранните могат да достигнат към 6800%...

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
                                Това е възможно, но само при някаква баснословна и продължителна рецесия през следващата година. Само, че никой не може да предвиди какво ще се случи, така че това са само празни приказки
                                Не е нужна рецесия, за да се пръсне един балон.
                                Last edited by petrg5s; 19.10.2023, 10:40.

Коментар

Working...
                                X