IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Борса, борса ама 15 лева са за средата на 2023 - ако човек гледа предпазливо на прогнозите им, чака да види къде ще се получи платото и прогнозите им се сбъдват. А както вече писах това са прогнози и далеч не е задължително да се сбъдват. В момента вече търгувате резултатите които ще излезат март догодина. Ако се окажат верни.

Но в крайна сметка всеки има право да бъде оптимист.
    А каква печалба виждаш за 2023
    Всеки има право да бъде и песимист

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Борса сме, знаеш, няма 100% сигурност, Като се казва Гаранция-Франция
      И без препоръка
      Пожелавам на всички ви, много профит, много готини емоции и борсови успехи и по другите ви позиции
      ( ps. да свършим малко и друга работа )
      Борса, борса ама 15 лева са за средата на 2023 - ако човек гледа предпазливо на прогнозите им, чака да види къде ще се получи платото и прогнозите им се сбъдват. А както вече писах това са прогнози и далеч не е задължително да се сбъдват. В момента вече търгувате резултатите които ще излезат март догодина. Ако се окажат верни.

Но в крайна сметка всеки има право да бъде оптимист.

Коментар

И без препоръка
        Пожелавам на всички ви, много профит, много готини емоции и борсови успехи и по другите ви позиции
        Тцъ, Гаранция - Франкфурт на майната си. Ъъъъъп, ъъъъъъп 120 лева
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Ок, а защо си мислиш че знаеш какъв ще е растежа след една година. Това че една компания си пуска прогнози за растеж, не значи че тези прогнози са правилни или че ще се сбъднат. Още повече след като си пуска акциите на цена в която е вкаран реално ръста само за изминалата година. Или пък просто управляващите са се прецакали и никой не им е казал че ако бяха изчакали една година щяха да вземат двойно.
          И без препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Груец нека те попитам така, има ли значение една компания какво произвежда, как продава и къде го продава за да реализира приходи и печалба ? И ние инвеститорите на борсите за какво сме тук, не е ли за да печелим ? Крушки ли са, релета ли са какво значение има ? Продават ли и печелят ли, правят го ! Преопаковчик били ! И такива да са, печелят ли те печелим и ние !
            парите не миришат, Здравко, знаеш кой го е казал, нали? Аз гледам устойчивост на бизнеса, а такава лиспва - очеизвадно е, че се прави всичко възможно (няма да се учудя и по някои пера от бюджета да се пипа с подставени лица) само и само да се продадат на някой западняк. Би било прекрасно, ако стане, ако не стане - картофчето остава за бг спекулантът и той ще яде големият бахур.

Абе ъъъъъп 120 лева и това е, удриии - моля хейтъри, които нямат акции тук, да не пишат, та да сме си само готЕните типове с яките инвестиции по 15 акции на калпак. Ъъъъъъъп
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Цената вече отразява в голяма степен ръст който още го няма. Но виждам че има оптимисти, готови вече да търгуват растеж за след 3 години.
              Бегай бе, скъсаняк и хейтър, няма да ми плюеш акцията - като нямаш акции, няма да се обаждаш. Ние сме бг амазон и скоро ще им направим едно враждебно изкупуване на онези шматки на безос (разбира се, през ексбезовица). Ъъъъъъп 120 лева, ше си расте само от растежа бре, ъъъъъъъп

Коментар

Ми не, търгуваме ръста 1г. напред. След 3 г. ще сме абсолютен фаворит в Софикс. Ти кога би инвестирал ако имаш такова виждане, сега веднага или тогава !? Аз например бих сега.

Ок, а защо си мислиш че знаеш какъв ще е растежа след една година. Това че една компания си пуска прогнози за растеж, не значи че тези прогнози са правилни или че ще се сбъднат. Още повече след като си пуска акциите на цена в която е вкаран реално ръста само за изминалата година. Или пък просто управляващите са се прецакали и никой не им е казал че ако бяха изчакали една година щяха да вземат двойно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ми хората продават, щото аз съм купил 15 акции, та затова и тая обороция - ъъъъъп 120 лева Баси тъпият конферентен разговор, дето го водя в момента, умрях от скука, ама работа, дейш, пусти грип, как прецаква нещата - халтурко нали имаха някакъв пречиствател и ала-бала - кво стана с него, щяха да избиват рибата? Имат ли продадени поне 100 бройки? Или само китайските крушки и релета се харчат? те за това иде реч, че инветситорите тук едва ли го помнят, то помни ли се всичко - ъъъъъп, 120 лева - https://www.investor.bg/novini/261/a...radini-313981/
                  Груец нека те попитам така, има ли значение една компания какво произвежда, как продава и къде го продава за да реализира приходи и печалба ? И ние инвеститорите на борсите за какво сме тук, не е ли за да печелим ? Крушки ли са, релета ли са какво значение има ? Продават ли и печелят ли, правят го ! Преопаковчик били ! И такива да са, печелят ли те печелим и ние !

Коментар

Цената вече отразява в голяма степен ръст който още го няма. Но виждам че има оптимисти, готови вече да търгуват растеж за след 3 години.
                    Ми не, не са 3. Търгуваме ръста 9мсеца. напред. Като за нормална борса Обикновено е толкова.
                    За 3 г. ще сме фаворит в Софикс. Ти кога би инвестирал ако имаш такова виждане, сега веднага или тогава!? Аз например бих сега.
                    Last edited by precakanoto; 15.04.2021, 16:03.

Коментар

15,60 14,30 13,50 13,00 12,70 12,20
                      Ей го моя график Преди няколко дена го смятах по нов алгоритъм, това горе са по-устойчивите като нива числа. Разстояние 5-6 месеца между двете крайни цифри разбира се има и други, това е само извадка, Много много скромна извадка, но нека да не стресираме много мечетата. И без това безидейно продават, влизат в капана и после наново купуват
                      ps. Табличката ми е е такава, че са подредени наобратно числата, а не ми се преправя
                      Айде, Хаирлия да е, за да не е препоръка

Коментар

Ми хората продават, щото аз съм купил 15 акции, та затова и тая обороция - ъъъъъп 120 лева Баси тъпият конферентен разговор, дето го водя в момента, умрях от скука, ама работа, дейш, пусти грип, как прецаква нещата - халтурко нали имаха някакъв пречиствател и ала-бала - кво стана с него, щяха да избиват рибата? Имат ли продадени поне 100 бройки? Или само китайските крушки и релета се харчат? те за това иде реч, че инветситорите тук едва ли го помнят, то помни ли се всичко - ъъъъъп, 120 лева - https://www.investor.bg/novini/261/a...radini-313981/
                        Ми купи пак 15 акции и да ходим на 13. Ето ти готин алгоритъм, хем пари ще изкараш
                        Все пак извън препоръката, да кажа че се и майтапим, не сме некви борсови сухари

Коментар

Груйче, какво стана сега, за един ден изкара за бутилка вино от лидъла Утре може и едно уиски горница
                          Разбирам плюенето по акцията при този изтърван огромен ръст на цената ! Някои хора, които се хвърлиха по смело за няма и година изкараха по 100-200 хиляди лева ! Аз съм от дребните тук, но при инвестирани 6000лв. сега са над 20 000лв. Та гаражчето добре се отразява на портфейлите !

Коментар

Груйче, какво стана сега, за един ден изкара за бутилка вино от лидъла Утре може и едно уиски горница

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Прецаканкото, пак плещиш не с акъла си.
                              Какви 5-6 месеца, какви три бири и пет лимонади!
                              Това са мижави нива за такъв дълъг период от време.
                              Е обикновено смятам консервативно, за да се самоизненадвам положително
                              И да не си продаваш хартишките Козче, защото видя какво става - после сам вдигаш цената

Коментар

Те този лаф го чакам от самото начало - сигурно съм купил твоите общо 15 акции от сутринта - ей Богу Ъъъъъъп, ъъъъъъъп 120 лева

Коментар

Working...
                                X