Първоначално изпратено от danetha
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение.
Малко лашкане,в глупака да се изгради желание да стиска и после едно много продължително и дълбоко спускане с подводницата
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Много добре си забелязал.На тази акция това и беше ръста !
От другата седмица почват неприятните изненади
Не беше ли за днес краша, нещо 40 лв чакаше.
Да те видим след колко време ще се появиш с нов ник
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от I4S Разгледай мнениеНали днес беше началото на края
От другата седмица почват неприятните изненади
Коментар
-
Ти няма да продадеш и на 30лв,това е ясно.
800 акции качват 2%,докато вчера лиснаха 13 000 за 12% спад
...може и да размишляваш.
Айде, къде е спадът, крашът, балонът? Нали днес беше началото на края?
Не забравяй, че в една сделка винаги има 2 страни - нормално е купувачът да иска премия за по-голямото закупено количество, а продавачът пък да даде отстъпка в цената, за да продаде такова голямо количество наведнъж. Тук говорим за милиони левове и е нормално такава голяма сделка да обере всичко до офертата, на която са заложени основните бройки на по-ниската цена (в случая от вчера 14к акции на цена от 56.60). Освен това, не виждаш ли връзката с обема в БГ и този в Германия и защо се случиха в един ден тези еднократни ефекти?
А за днес - не мислиш ли, че в случая щом само с 800 акции са вдигнали цената, значи никой не иска да продава ниско? Щом вчера е имало "паническо" разтоварване на 14к акции, къде са днес паникьорите?
Я да видим у немско - хм, и там аматьори, нищо не разбират от паника и цената днес скочила с 6.5% до 29.80 евро
Както попитах и онзи другия апокалиптик - щом е балон, кажи колко е справедливата цена и как стигна до нея?
Ей така, драсни десетина цифри, за да ти видим логиката и калкулацията.
Иначе дискусията е, както и написа Key Ru по-долу, като в детската градина.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Ти няма да продадеш и на 30лв,това е ясно.
...може и да размишляваш.Как беше другия лаф, Шеликойн !
Last edited by RUBLA; 16.02.2024, 12:57.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнениеОбъркан съм, да купувам ли сега или да продавам?
...може и да размишляваш.
Коментар
-
Ясно е че борсата отразява доста емоционалните настроения, но така и не мога да си обясня какъв е мотива да седнеш да лееш негативност - пари не правиш, някъкво вътрешно удовлетворение ли е“
Иначе без да имам интерес към тази компания ей така странично ми е готино да виждам растящ бизнес без значение Шели ли се казва или Нвидия - все едно.
Поздрави на всички имали нюх и кураж да купят/продадат, купят/задържат, а не стоят отстрани да сипят празен песимизъм и злорадство.
- 18 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Веселяк си
На някого му потрябвали спешно пари, решил да селне набързо Шелли и накрая кой взе да пищи на умряло
п.п. Колко дни останаха до отчета, айде да минаватОсобено вечерта след като сесията е свършила.
От 2 години е продал на 27 и "плаче" за спад, но още е извън борда горкия
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеЕдин слънчев ден,е така без нищо,тази много "сигурна" акция пада с 12% в Германия.
Как стават тея работи не е ясно,но интересно е с какъв гап надолу ще отвори най-"надеждната" и "сигурна" акция на БФБ?
-10% ?
Лошо е,че и ликвидноста куца ....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
Ти си живият пример. Другият вариант е да зарибяваш умишлено планктона.
Същевременно се сблъсквам с Вашите изказвания и тези на други колеги, които ми говорите за шускания, балони, дирижабли и всякакви такива, колко аз и други колеги сме в грешка, колко ще загубим и т.н... Е колко да съм в грешка и колко да съм загубил когато съм влязъл още на 1,45лв, а сега цената е 57лв?
В изказванията си нямате никакви аргументи, защо цената да спадне! Нямам против някой да изкаже мнение за това, ама обосновете се защо... защото спадат приходите, спада нормата на печалба, спада свободния паричан поток, увеличава се задлъжнялостта и, друга компания има по-иновативни продукти, или по-добра норма на печалба, или нещо друго каквото и да било, за да водим конструктивен разговор! А Вие какво "Шусс, плясс". Не зная възрастта Ви, но това са разговори за детската градина. Ето например колегата Спекулант79 споделя своите възглади на база ТА, това е мнение, което има някаква логика зад себе си. На такова мнение може да са отговори и както съм казвал на колегата, чертичките не могат да отразят фундамента!
На Вашето "Шуссс", ако искате мога да Ви доведа 6 годишния ми син да Ви отговаря, но трябва да е в друга тема, за да не пречим на останалите!
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Веселяк си
На някого му потрябвали спешно пари, решил да селне набързо Шелли и накрая кой взе да пищи на умряло
п.п. Колко дни останаха до отчета, айде да минават
Днес Германия ще върне до към 29 евро, а ние ще се въртим 56-58лвLast edited by polax; 16.02.2024, 11:55.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеЕдин слънчев ден,е така без нищо,тази много "сигурна" акция пада с 12% в Германия.
Как стават тея работи не е ясно,но интересно е с какъв гап надолу ще отвори най-"надеждната" и "сигурна" акция на БФБ?
-10% ?
Лошо е,че и ликвидноста куца ....
п.п. Колко дни останаха до отчета, айде да минават
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от I4S Разгледай мнениеЕ го още един апокалиптик.
Е,не съм аз този който ще търпи огромни загуби още от днес
Коментар
Коментар