Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеДобре реших да се включа тук отново при корекцията на 9 лева. Наистина влезнах с по-малко бройки от предния път, но участието във възходящото движение е доста приятно.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеДобре реших да се включа тук отново при корекцията на 9 лева. Наистина влезнах с по-малко бройки от предния път, но участието във възходящото движение е доста приятно.Life won't wait for you.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Напълно възможно, така или иначе всеки момент ще паднат.
Точна ми беше прогнозата, ама не се радвам толкова, колкото се надявам един най-добър приятел да е заредил.
Коментар
-
Напълно възможно, така или иначе всеки момент ще паднат.
ps само от куртоазия го казвам тука - че не е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Тони е прав. 7400 бяха на затварвщ аукцион вчера
Май останаха 1000-2000 бр и десятката приключваПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Според мен бяха 10-тина хиляди без днешните покупки, но по-важното е /така или иначе днес или утре ще паднат/, че и след покупките от петък, интересът не стихва. Това ме изненадва и да си кажа честно продадох около 1/3 в петък с цел да си ги върна по-ниско. Все пак реализирах печалба, която почти ми покрива загубата от варненските тарикати.
Май останаха 1000-2000 бр и десятката приключва
- 1 like
Коментар
-
Според мен бяха 10-тина хиляди без днешните покупки, но по-важното е /така или иначе днес или утре ще паднат/, че и след покупките от петък, интересът не стихва. Това ме изненадва и да си кажа честно продадох около 1/3 в петък с цел да си ги върна по-ниско. Все пак реализирах печалба, която почти ми покрива загубата от варненските тарикати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеТова на аск- на айсберг ми прилича. Как мислите?
П.П. Явно съм сбъркал, но пък за това ако/ когато настане паника по борсите някой ден, ще помагам с кеш отляво.Last edited by 15%; 24.03.2021, 14:14.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
вчера при затварянето , ми се мернаха малко над 7хил бр., но дали е всичко - не знам!
Май са два а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеТова на аск- на айсберг ми прилича. Как мислите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Психологическо ниво, важна е посоката, има желаещи да слязат, има и такива за качване
Коментар
-
Коментар
Коментар