Първоначално изпратено от danetha
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от I4S Разгледай мнение
А, ясно. Прецакал се стратега и продал на ниското. Е, гадничко е, да. Заради това разлайваш кучетата, белким се паникьосат зайците, та да свалят цената и да се качиш отново на влака... Хубавите дружества на БФБ са като белите лястовици - рядко се намират и като ги хванеш не трябва да ги пускаш. Щото пуснеш ли ги, отиват в небето. А ти си седиш на плажа и около тебе само костенурки...Last edited by RUBLA; 16.02.2024, 10:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
Удовлетворение получих, след като продадох на 47 лв. при положение, че бях купил на 9 лв.
Но, като гледам, тук всичките сте ловци на дъна и върхове.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Щом сте удовлетворен от резултата, браво! А ако бяхте постискали още малко и на 57 щяхте да продадете....
Странно ми е кои са тези ловци, които визирате, защото по-голямата част тук сме дългосрочни инвеститори в компанията, а не дневни трейдъри дето ни блазнят някякви дребни за фъстъчки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
Удовлетворение получих, след като продадох на 47 лв. при положение, че бях купил на 9 лв.
Странно ми е кои са тези ловци, които визирате, защото по-голямата част тук сме дългосрочни инвеститори в компанията, а не дневни трейдъри дето ни блазнят някякви дребни за фъстъчки!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от I4S Разгледай мнениеПлажния... получи ли вече удовлетворение? Апокалипсис ли виждаш? Ужас... Аз лично още не съм се наиграл, защото тук съм дългосрочен. Имам хартийката от 2017 година и ще продължа да я имам. Волатилността е цената, която дългосрочните инвеститори плащаме. 5, 10 лв нагоре, надолу... нормално е. Никой не очаква вечна посока североизток. Аз лично се радвам, когато цената пада, защото купувам перспективен бизнес на по-ниски нива. За бъдещето съм спокоен, защото голямата картинка е ясна. Похвали се ти в какво инвестираш? Или това ти е непонятно и просто цапаш темите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от I4S Разгледай мнение
Е го още един апокалиптик. Балони, дирижабли, край на света... какво още виждаш във вълшебната топка? На колко ще падне? Да чакам ли на 10 лева, или и това му е много на шелито? Хайде, кажи колко е справедливата цена?
Вие борса не сте ли виждали - цените вървят нагоре и надолу, нормално е. Който иска да продава, негова воля. Аз досега щастлив продавач в дългосрочен план по тази позиция не съм видял. А такива като теб, по-добре да си мълчите, защото като се погледне назад нямате нито една успешна прогноза тук.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Балона се пръсна,по-ясно от това няма как да се каже !
Корекции не почват с -12%
Change to prev. day -8.77%
Коментар
-
Първоначално изпратено от I4S Разгледай мнениеА такива като теб, по-добре да си мълчите, защото като се погледне назад нямате нито една успешна прогноза тук.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Балона се пръсна,по-ясно от това няма как да се каже !
Вие борса не сте ли виждали - цените вървят нагоре и надолу, нормално е. Който иска да продава, негова воля. Аз досега щастлив продавач в дългосрочен план по тази позиция не съм видял. А такива като теб, по-добре да си мълчите, защото като се погледне назад нямате нито една успешна прогноза тук.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениенякой ако знае нещо нека моля сподели!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Корекция и консолидация са 2 различни неща
Чакат ни 200мил приходи за 2024г., 300 мил за 2025 и над 400 мил за 2026.
Познай колко ще продам. Зиро
Само допълвам при спад и възможност. Дали ще прави 4та вълна или ще е изчакване в 3та, грам не ме интересува защото имам преценката да я държа поне до 2026г. А може и повече, ще видим какво ще имаме като фундамент тогава и ще преценим
Помниш като се похвали че си продал на 41, ти казах, заповядай пак добре си дошъл на 51
Е бързо ги минахме и 51, та ако си продал пак на 51 да не стане да те поздравим пак за 61. Щото и те ще са малко през 2024
Без препоръки да се уповавате на "та на дневна"...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Корекция и консолидация са 2 различни неща
Моя е грешката в словореда си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anjihal Разгледай мнениеАко някои колеги ги обхване паниката утре или са решили, че това им е цената за излизане. С радост, ще пазарувам защото смятам, че беше крайно време, да има корекция. Някак свикнахме и беше добре цената, да е все нагоре. Е няма как, не може пазарите да връщат, а тази прекрасна акция, да хвърчи само нагоре. Хубаво е да консолидира за да не е балона, който го смятат накой съворумци.
Приятна търговия утре.Last edited by Scottie Pippen; 15.02.2024, 20:35.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар