Първоначално изпратено от Плажът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Това е ясно, но ти къде виждаш пълнене на гащи, или и ти по перушански ? Да си беше купил акции за да изкараш някой лев !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
Затова Перушан ви нарича Шеликойн!
- 1 like
Коментар
-
Затова Перушан ви нарича Шеликойн!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Така така, от 2лв. до 70лв. все гащи пълнят
Интересно ти какво си напълнил ?
Коментар
-
Пълнят ... гащи.Така така, от 2лв. до 70лв. все гащи пълнят
Интересно ти какво си напълнил ?
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от oil_coil Разгледай мнение
Извинете, коментарът ми е изваден от контекст. Не ми е кеф, че Шелли пада. Израдвах се на предишен коментар, който кратко и в точния момент пресъздаде реалността. Успех на всички инвеститори, които грабват момента, за да напълнят от качествената акция.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от I4S Разгледай мнение
Да - цените на акциите се движат нагоре и надолу. Понякога с двуцифрени проценти, но това не променя голямата картинка. Който си е направил анализа и прогнозите това не го бърка, дори напротив - всяка по-сериозна корекция е сгоден момент за допълване. Който се радва на 5-10% доходност и е фен на тотото (пардон -техническия анализ) - да продава и да се радва на големия си успех.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от oil_coil Разгледай мнение
Ей, оправи ми настроението за цял ден!
Да - цените на акциите се движат нагоре и надолу. Понякога с двуцифрени проценти, но това не променя голямата картинка. Който си е направил анализа и прогнозите това не го бърка, дори напротив - всяка по-сериозна корекция е сгоден момент за допълване. Който се радва на 5-10% доходност и е фен на тотото (пардон -техническия анализ) - да продава и да се радва на големия си успех.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Някой пръдна
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Не е само един.И ако са са разминали само с това добре,но имам съмнения ,че гугутката е напълнил и гащите
В Германия цената цял ден бе под 69,докато тук над 70-71
С две думи Данчо ,там продават траша,тук го стискат
Бавно ще стане осъзнаването ,че никога няма да видим ни 200,ни 100 даже.Иска време,това еили 71лева
Умереният риск винаги печели !))))))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеНякой пръдна
Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнениеИнтерсно колко от акциите продадени днес ще се озоват в немско. Биха били доста според мен. Напоследък там са много волатилни цените.
С две думи Данчо ,там продават траша,тук го стискат
Бавно ще стане осъзнаването ,че никога няма да видим ни 200,ни 100 даже.Иска време,това еLast edited by danetha; 07.06.2024, 06:14.
Коментар
Коментар