Първоначално изпратено от Slg
Разгледай мнение
1. Че са китайски ребрандировачи, е безспорен факт - нямат нищо софтуерно, дето да е уау, за да се правят каквито и да е било сравнения с Епъл, Нвидиа или който и да е там. Стига ти да влезеш в коментарите в Гугъл, за да разбереш за какво иде реч, особено с новия ап - https://play.google.com/store/apps/d...ntrol&hl=en_US
2. Продажбите от ниска база са винаги страшен ъп, то няма и как да е иначе. Тук обаче залагате, че те ще продължат да са такива поне още 5 години (да не кажа 10) с по 50-60-100% набгоре - ми добре
3. Маркетирането е топ - набирането на балъчета върви със страшна сила и след като свършиха тук, преминаха в Дойчланд. Този преход го направиха повече от отлично, признавам им го -аз очаквах да гръмнат оещ там, но се справиха. Вероятно и заради самият пазар, който отново залага на балони по света, но е факт, че се справиха
4. какво следва оттук нататък - продължаване на финансовия инженеринг и надежда някога да се продадат и да кешират на някой наистина голям.
Това е моето мнение набързо - ще ми е много интересно да видя нещо друго, освен ъп, ъп, ъп, щото ъп и твай
П.С. Видях, че питаш за многниковите - е, ако това не си разбрал, хм, как да го кажа - още Мариан едно време викаше, че нямало нищо лошо и той имал над 5 ника, щото така, за всеки случай. Виж сега колко "инфлуенсърски групи" има и сам ще се сетиш
Коментар