Тони, този сайт е малко по-прегледен. https://arobotics.io/
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
В края на седмицата имат 583 акционера - помогнах със 7 човека за каузата. Дано още декември минат 600 акционера!
Това което забелязах, когато разказвах на някой за Алтерко АД, е че ми бе по-лесно да пратя линк към онлайн магазините с техни продукти, защото от сайта на компанията може да се научи малко за това, което правят и им се случва 2019-2020година.
Добре е, че сериите Shelly и MyKi си имат собствени сайт-магазини shelly cloud , mykifamily.com и добре разработени канали във ФБ, а от скоро и в Туитър
От друга страна, ако Алтерко се готви да стъпи на международна борса - трябва да отделят малко ср-ва и да пипнат сайта си https://allterco.com/ ! Тук освен много инфо за смс бизнеса и малко за тракерите за домашни любимци, друго трудно се открива. Информацията в сайта е на английски и рядко се актуализира(последните новини са от Февруари 20г.), а секцията с инфо за инвеститори е на БГ- след последното увеличение и небългарските имена, които видях в списъка с нови акционери, е време за промяна и тук
Успех!
Last edited by tony1975; 12.12.2020, 09:01.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Благодаря, нали затова пиша във форума на инвестора - тук сте професионалист до професионалиста, а някои сте даже top
- 4 Харесвания
Коментар
-
И аз благодаря - винаги е било удоволствие да комуникирам с теб. Тук групата на манипулаторите (ака родните Пророци от Омаха) си я знаем, ти не си в нея. Кой от двама ни е прав - ще видим, времето ще покаже. То самата компания си го пише черно на бяло, че е качила цената от 6 на 7 лева. И, като изключим фенските пристрастия, засега действат много умно - не дават на феновете и грам да се усъмнят в тях, при най-малък повод на пропукване (ИПО, нови акции) вадят някакво асо от ръкава и качват или не позволяват цената да падне - това им го признавам, добри са. да видим колко аса имат, че като чета на колко народ тази позиция му е първа по тежест в портфейла, изходът верно може да се окаже много тесен (не го пожелавам). Спирам и няма да драскам тук до Нова година, после пак ще си лафим
Не мисля и, че на много хора тази акция им е първа по тежест в портфейла, защото това е сравнително нова,неутвърдена и до скоро незабелязвана от пазара. Едва ли са много хората, които са се хвърлили в началото с голямо участие. Това са само мои размисли де
!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
За мен мажото на Спиди е един от най-свестните мажоритари на БФБ! Дай боже повече такива! А компанията ако продължава да повишава резултатите си и до 2/3 милиарда може да стигне, какво лошо има!?
Това противопоставяне Спиди - Алтерко, само глупав и завистлив човек може да го измисли!
На мен даже много ми се иска и от спидито и от чез да излязат максимално огромни парични маси още в началото на новата годинаLast edited by precakanoto; 09.12.2020, 15:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto
А "арменеца" бил ларж,... на 1/3 милиард капитализацияНа лафове да се наслушаш при Грую
))
Това противопоставяне Спиди - Алтерко, само глупав и завистлив човек може да го измисли!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Благодаря ти ! Същото ти пожелавам и на теб !Виж, мисля, че вземаш нещата много навътре от това кой какво е написал ! Сигурен съм, че повечето тук не са с идеята да манипулират, а и да има такива мислиш ли че хората, особено българина лесно се манипулира ! На борсата особено всеки застава с парите си, така че едва ли някой се хвърля на сляпо да инвестира. А и е цар-пазар, кой където иска там да купува и каквото иска това да си пише !
И още нещо, сигурен съм, че цената от 7лв. пазара я закара там и не беше манипулирана ! Беше логична и нормална реакция след като излезна информацията за продажбите от черния петък. Сигурен съм и, че цена под 7лв. много трудно можем да видим вече.) си я знаем, ти не си в нея. Кой от двама ни е прав - ще видим, времето ще покаже. То самата компания си го пише черно на бяло, че е качила цената от 6 на 7 лева. И, като изключим фенските пристрастия, засега действат много умно - не дават на феновете и грам да се усъмнят в тях, при най-малък повод на пропукване (ИПО, нови акции) вадят някакво асо от ръкава и качват или не позволяват цената да падне - това им го признавам, добри са. да видим колко аса имат, че като чета на колко народ тази позиция му е първа по тежест в портфейла, изходът верно може да се окаже много тесен (не го пожелавам). Спирам и няма да драскам тук до Нова година, после пак ще си лафим
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Що да съм недоволен - всичко е точно, просто мразя превъзнасянето и надъхването. Пределно ясно се видя, че цената тук е изманипулирана от собствениците с някаква цел, точно както беше изманипулирана при телекрава, за да им мине някаква сделка. Обаче на 7 горивото свърши и сега, след малко озъртане от маймуните на клона, ще тръгне надолу - класика в жанра. Като най-вероятно тези, дето най-много са се клели тук в резултатите и мениджмънта, първи ще продадат, докато продължават да го хвалят. И тогава, макар да не обичам да го правя, наистина ще ви го нактяквам с "аз казах ли ви"! Принципно нищо не печеля и от лешперко на 10 лева, и от същото на 3 лева, просто ме дразни как дребните манипулацийки се представят като супер резултати. Бъди здрав и успешен по позициите тиВиж, мисля, че вземаш нещата много навътре от това кой какво е написал ! Сигурен съм, че повечето тук не са с идеята да манипулират, а и да има такива мислиш ли че хората, особено българина лесно се манипулира ! На борсата особено всеки застава с парите си, така че едва ли някой се хвърля на сляпо да инвестира. А и е цар-пазар, кой където иска там да купува и каквото иска това да си пише !
И още нещо, сигурен съм, че цената от 7лв. пазара я закара там и не беше манипулирана ! Беше логична и нормална реакция след като излезна информацията за продажбите от черния петък. Сигурен съм и, че цена под 7лв. много трудно можем да видим вече.Last edited by Zdravko; 09.12.2020, 13:26.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Потърси професионална помощ, ще ти помогне.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Що да съм недоволен - всичко е точно, просто мразя превъзнасянето и надъхването. Пределно ясно се видя, че цената тук е изманипулирана от собствениците с някаква цел, точно както беше изманипулирана при телекрава, за да им мине някаква сделка. Обаче на 7 горивото свърши и сега, след малко озъртане от маймуните на клона, ще тръгне надолу - класика в жанра. Като най-вероятно тези, дето най-много са се клели тук в резултатите и мениджмънта, първи ще продадат, докато продължават да го хвалят. И тогава, макар да не обичам да го правя, наистина ще ви го нактяквам с "аз казах ли ви"! Принципно нищо не печеля и от лешперко на 10 лева, и от същото на 3 лева, просто ме дразни как дребните манипулацийки се представят като супер резултати. Бъди здрав и успешен по позициите ти
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto
Груйче, нищо лошо няма в различния избор. Щом на бфб вече има разни дружества и избор за всеки, значи върви по добрия път да ставаме нормална борса
Приготвяш ли вече ресурс за влизане и в ракета. Понеже все пак алтеркото раздава продукция на пазари, за които може сам да видиш какво правят индексите, и ако ти изглеждат по-добре от нашия индекс, не ти ли минава идеята да участваш и в чужди пазари, косвено чрез продукцията на алтерко! Дори и Спидито- ако за него ставаше дума като "балоняка", също е лимитирано до балканските държави.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Груец стига недоволства де !Вземи да смениш тази снимка в профила ти, че все към нея гледам
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар