Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеУспокой се и шортвай, както е направил човека.
Интересно не коментирахте смешката с литовеца,а сега неглижирате позицията на една от най-големите финансови акули.Как да ви взима някой на сериозно после ?
п.с. И къде пише,че шортва ? Вие знаете ли къде се намирате или просто сте много паниран и уплашен ?Last edited by Мечкан_Бикоядов; 07.05.2024, 17:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнениеЗа тоя пиклъо литовеца не знам,но човека помогнал на Сорос да бутнат паунда навремето разтоварва Nvidia.
Сигурно знае нещо ,човека е милиардер филантроп все пак,не някво пишлеме с 10 000 евро и все още не набола брада
https://www.cnbc.com/2024/05/07/stan...hort-term.html
Life won't wait for you.
Коментар
-
За тоя пиклъо литовеца https://pbs.twimg.com/profile_images...CE_400x400.jpg не знам,но човека помогнал на Сорос да бутнат паунда навремето разтоварва Nvidia.
Сигурно знае нещо ,човека е милиардер филантроп все пак,не някво пишлеме с 10 000 евро и все още не набола брада
https://www.cnbc.com/2024/05/07/stan...hort-term.htmlLast edited by Мечкан_Бикоядов; 07.05.2024, 17:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениемай още не сатам се продават изкупените от тук
а те не бяха малко
напоследък
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеКонсолидация като по учебник. Лично на мен такива движения не ми харесват, защото не могат да се отиграват
Голяма графика
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от August Разгледай мнениеНяма значение от кой край на света се купуваПоследно има ли или няма ?
И пак да попитам понеже се откъснахте в леко дебилен монолог без връзка с реалността..На вас направи ли ви впечатление глупостта,че щом някакъв литвиец купил за 1000 евро,целия свят щял да почне да купува или решихте да поспамите в паническия си страх ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение
Паниката не е в мен,а във вас . И ви личи от 1000км
А аз отбелязах липсата на какъвто и да е мисловен процес и логически връзки в размишленията на пишман инвеститора,което говори и какъв инвеститор е.
На вас не ви ли направиха впечатление глупостите(меко казано) ,че щом един 20 годишен литовец бил купил и то за 1000 евро, почвал целия свят да купува ?
Или и вие сте на това високо ниво ?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение
Паниката не е в мен,а във вас . И ви личи от 1000км
А аз отбелязах липсата на какъвто и да е мисловен процес и логически връзки в размишленията на пишман инвеститора,което говори и какъв инвеститор е.
На вас не ви ли направиха впечатление глупостите(меко казано) ,че щом един 20 годишен литовец бил купил и то за 1000 евро, почвал целия свят да купува ?
Или и вие сте на това високо ниво ?
Доколкото разбирам, твърде рано сте си продали акциите. В случая, за вас е добре, да не продължавате панически с безпредметни монолози, а да вземете пример от инвеститорите, които печелят от акциите и са прозряли тяхното бъдеще.
Ако има желание, човек може да се учи постоянно и да става все по-добър в занаята, вместо да отрича успешните участници.
Разбира се , само когато човек е с трезвен разум може да стигне до тези изводи. Едно от необходимите условия е, да не се изпада в паника! Паниката е състояние което замъглява ума и не само пречи на печалбите, но може да води до загуби.
Борсовият човек е добре, да може да излиза дори и от загубите с поука! Иначе дългосрочно си губи времето и ще си пропилее капитала безуспешно.
Още нещо - Спаменето не успокоява. Не вади от паническо състояние или разстройства на личността. Още по-лошо. Човек тролейки продължава да губи представа за реалността, ако ме успява да взема поуки от успешни инвеститори и стратегии.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Консолидация като по учебник. Лично на мен такива движения не ми харесват, защото не могат да се отиграват
Голяма графика
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от August Разгледай мнениеСамо без паника!
Обикновено, когато на борсата някой се е окекал, го обхващат панически състояния.
При тежки състояния на паника, не бива да се търгува, защото паниката води до разоряване. Психо-функционален анализ.
Или и вие сте на това високо ниво ?Last edited by Мечкан_Бикоядов; 07.05.2024, 04:59.
Коментар
Коментар