If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При положение, че позицията надхвърли 75% от БФБ портфейла ми, мисля че не е зле да редуцирам малко. Още повече ,че PEG ratio е около и даже надхвърля 1. Винаги мога да си възстановя бройките, има ликвидност за моите числа
Успех с ребалансирането, то трябва и някой да продава! Аз тук не намалявам позицията, не ме притеснява увеличаването на теглото и.
При положение, че позицията надхвърли 75% от БФБ портфейла ми, мисля че не е зле да редуцирам малко. Още повече ,че PEG ratio е около и даже надхвърля 1. Винаги мога да си възстановя бройките, има ликвидност за моите числа
PEG около 1 е добре. Грубо при над 2 една акция се смята за надценена и под 1 за подценена
Колега, правилно ли Ви разбирам? Излизате от позиция (пълно или частично) временно, за да поспекулирате в други позиции и после пак се качвате на този влак?
Нормално, акцията вече е доста добре оценена. Даже предпочитам да остане в някакъв приемлив рейндж още 1-2 тримесечия, тъкмо да разиграя капитала в други имена. А растежът няма къде да избяга
Колега, правилно ли Ви разбирам? Излизате от позиция (пълно или частично) временно, за да поспекулирате в други позиции и после пак се качвате на този влак?
Нормално, акцията вече е доста добре оценена. Даже предпочитам да остане в някакъв приемлив рейндж още 1-2 тримесечия, тъкмо да разиграя капитала в други имена. А растежът няма къде да избяга
Тони, съгласен съм с теб, ама предпочитам бутането да не е за въпроси, а за акции.
Да взема да си избере едно местенце отдясно и да чакам да минат биковете
Много сте ми забавни как искате да купите и след 3 дни да сте богати
Тони, съгласен съм с теб, ама предпочитам бутането да не е за въпроси, а за акции.
Да взема да си избера едно местенце отдясно и да чакам да минат биковете
Коментар