If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Близките дни" ще се случи събитие от първостепена важност за Шменти,а именно
започване на дълго отлагания заради войната и изборите многогодишен мечи тренд.Ако за кои да е инвеститор това не е важно,не знам кое би било
Ами супер - възможност за допълване на печеливша компания с нула дълг и растящи продажби
Хич не ми пука - аз не съм тук заради "близките дни"
"Близките дни" ще се случи събитие от първостепена важност за Шменти,а именно
започване на дълго отлагания заради войната и изборите многогодишен мечи тренд.Ако за кои да е инвеститор това не е важно,не знам кое би било
Споко бе колега - дишай, ти от кога си на пазара - не си ли виждал движение в обратната посока? Тъкмо да има къде да вложим дивидентите На теб като ти излезе пяна на устата да говориш за срив последните две години, барем сложи ли на късо някъде - ей тъй да изкараш 500лв?
Само тая вечер съм напред колкото ти за последната година.
А ти какво ще "спечелиш" близките дни,наясно ли си?
Споко бе колега - дишай, ти от кога си на пазара - не си ли виждал движение в обратната посока? Тъкмо да има къде да вложим дивидентите На теб като ти излезе пяна на устата да говориш за срив последните две години, барем сложи ли на късо някъде - ей тъй да изкараш 500лв?
Тук едно доуточнение.Ръста е основно заради AI хейп вълната зад Океана.Това плюс президентската година (която винаги e била булиш за пазарите).
Ако я нямаше тази вълна ,американския пазар в най-добрия вариант щеше да пада леко,оттам ЕУ борсите и БФБ също,съответно за надуване на Балкански балони и дума не можеше да става въпрос.
Нямаше да има и листване в Германия ,съответно цената нямаше да е повече от 20-25лв
Коментар