IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение

Ауто коректорът ме е редактирал. Просто не виждам защо някои хора дрънкат глупости в темата и се заяждат. Като не им харесва компанията и са решили, че не стават могат да го кажат веднъж-два пъти и е достатъчно, а не да ми дрънкат едно и също.Примерно Грую го чета от 2018-2020та и все едно и също - не сме малоумни да ни се повтаря нещо с години. Някои хора за това време купиха и продадоха и изкараха милиони, ама развалената плоча си върти едно и също..
    Колега, бягате от отговора, въпроса не е в това дали са със спортен или спорен морал, а позициите в които влизате?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
      Панда, постовете ти се превръщат в откровено тролене.
      Какво значение има възрастта и пола на присъстващите на ОСА, на потребителите на продукти Шели?
      Нима смяташ, че ще промениш мисленето на хора изкарали от тази компания стотици % ?!
      И да, може и да си прав, че ликвидността е слаба ама с покачване на цената ще е още по-слаба, все пак не сме щатите.
      Факт е, че компанията преизпълнява заложените планове, факт е и че на борсите се търгуват очаквания и шели ще расте, докато се изпълняват плановете. Факт е че имат много силен маркетинг, но да ги виним ли за това?
      Като не ти харесва компанията, казваш си мнението и до там, а ти всеки ден едно и също, то не бяха споделяне, лайкове, обеми, ликвидност........ всеки си е намерил истината за него и я търгува.

Успех и отделяй по-малко време на компаниите, които не ти харесват.

Проси си по дълбоко внимание, но ако се случи ... не знам прокурорката дали ще му е от полза!

Коментар

• Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение

Колега направо не мога да се сдържа, като ми подавате такава топка, а все пак сме в разгара на световното клубно първенство по футбол, а и за да сме по темата все пак, бе засегнат въпроса, че сред инвеститорите в компанията трудно ще се съберем един футболен отбор. Та в кои точно позиции влизате след допитване с тези спортни дами...?
        Ауто коректорът ме е редактирал. Просто не виждам защо някои хора дрънкат глупости в темата и се заяждат. Като не им харесва компанията и са решили, че не стават могат да го кажат веднъж-два пъти и е достатъчно, а не да ми дрънкат едно и също.Примерно Грую го чета от 2018-2020та и все едно и също - не сме малоумни да ни се повтаря нещо с години. Някои хора за това време купиха и продадоха и изкараха милиони, ама развалената плоча си върти едно и също..

Коментар

Има две момичета със спортен морал - едната е на 27 и работи в клуб, другата на 22 сервитьорка. И двете ги питам преди да влезна в дадена позиция.
          Колега направо не мога да се сдържа, като ми подавате такава топка, а все пак сме в разгара на световното клубно първенство по футбол, а и за да сме по темата все пак, бе засегнат въпроса, че сред инвеститорите в компанията трудно ще се съберем един футболен отбор. Та в кои точно позиции влизате след допитване с тези спортни дами...?

Коментар

Има две момичета със спортен морал - едната е на 27 и работи в клуб, другата на 22 сервитьорка. И двете ги питам преди да влезна в дадена позиция.
            Аз се наложи да наема адвокатска кантора по съвет на Пича ! Ако моя приятел г-н Груев не ме беше игнорирал щях да наема него за съветник по сделките !

Коментар

• Панда, постовете ти се превръщат в откровено тролене.
              Какво значение има възрастта и пола на присъстващите на ОСА, на потребителите на продукти Шели?
              Нима смяташ, че ще промениш мисленето на хора изкарали от тази компания стотици % ?!
              И да, може и да си прав, че ликвидността е слаба ама с покачване на цената ще е още по-слаба, все пак не сме щатите.
              Факт е, че компанията преизпълнява заложените планове, факт е и че на борсите се търгуват очаквания и шели ще расте, докато се изпълняват плановете. Факт е че имат много силен маркетинг, но да ги виним ли за това?
              Като не ти харесва компанията, казваш си мнението и до там, а ти всеки ден едно и също, то не бяха споделяне, лайкове, обеми, ликвидност........ всеки си е намерил истината за него и я търгува.

Успех и отделяй по-малко време на компаниите, които не ти харесват.
              Last edited by polax; 03.07.2025, 11:40.

Коментар

• [QUOTE=Black and white cat-foot;n4283141]
                Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Пчи, трябва да си голям комплексар да те вълнуват лайкове и лош инвеститор да ти правят впечатление пропуснати печалби. Имаше един тука дето тролеше във всяка тема и пускаше едни снимки на подводници, ти ми напомняш на него с хлебенето на оги по другите теми. А да, не плюеше само Агрия, нея си я хвалеше, сигурно защото имаше акции. Същата Агрия дето има завод за олио на Шродингер за 100 милиона - хем се строи, хем не се строи
                Пич, лайковете ти ги коментираш, постът по долу ти беше такъв ! Затова и аз така ти отговорих ! Добре ще е да не се правиш много на велик, а да уважаваш хората и мнението им !

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Знам, затова и не смея да го шортя - така сте се набухали, че като нищо ще направите някой шорт скуиз и ще го докарате на 10х. Тея по ОСА също ли са чичаци? Някоя жена или някой под 30г?
                  Колега не ти трябва да се занимаваш с тази акция! Всички имаме доверие в мениджмънта, както в начина по който развиват пордуктовата линия на компанията, така и във финасовото управление, така и в изграждането на облика на марката, както и в това което правят за нас инвеститорите и т.н.! А отделно сме и чичаци с големи тумбаци Всъщност какво значение имат възръстта и пола на инвеститорите в компанията? Пак подмятания които не придават качествен анализ, на акцията на компанията!

Коментар

Знам, затова и не смея да го шортя - така сте се набухали, че като нищо ще направите някой шорт скуиз и ще го докарате на 10х. Тея по ОСА също ли са чичаци? Някоя жена или някой под 30г?
                    Има две момичета със спорен морал - едната е на 27 и работи в клуб, другата на 22 сервитьорка. И двете ги питам преди да влезна в дадена позиция.
                    Last edited by Slg; 03.07.2025, 11:35.

Коментар

• Shortable Shares at IBKR 165,180, изкушаващо, но искам путчета
                      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение

Колега, единия ден няма R&D, на следващия като се покажат новите неща, ама малко са споделянията, на края на годината ръста на приходите ще е малко, ох да не забравяме и ликвидността! И като човек участващ на общите събрания на компанията мога да Ви кажа, че голяма част от инвеститорите спокойно могат да си купят по някой от отборите от А група.
                        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

мани го зарядното, какво мислиш за раклонителя и камерите, които ще пускат? бебешкия термометър ползвал ли си? все уникални продукти без конкуренция на пазара!

https://mykifamily.com/myki-care
                          Камерите определено ще допринесат за увеличаване на платените абонаменти за облачни услуги. Аз например имам вече над 100 шели устройства, от гаражна врата, осветление до поливането в градината и тн. Но все още не виждам смисъл от плановете им. С камерите това ще се промени ако успеят да предложат добро съотношение цена/качество + сносна облачна интеграция (object storage и webrtc за отдалечено гледане). В ниския ценови сегмент просто конкуренцията е минимална и всички имат огромни недостатъци. Шели пък специално в Европа се разрастват с много бързи темпове.
                          Аз например сега ползвам камери на друг производител, цената на всяка една от тях е висока - около 700-800 евро, а ми се иска да са интегрирани и в Шели аппа.

Коментар

уау тони, ама това има вече 3 shares!

https://www.facebook.com/groups/Shel...munitySupport/
                            Колега, единия ден няма R&D, на следващия като се покажат новите неща, ама малко са споделянията, на края на годината ръста на приходите ще е малко, ох да не забравяме и ликвидността! И като човек участващ на общите събрания на компанията мога да Ви кажа, че голяма част от инвеститорите спокойно могат да си купят по някой от отборите от А група.

Коментар

• Първоначално изпратено от coolio_ Разгледай мнение

Моето зарядно е на 3 години вече и си е смарт(самото зарядно е монтирано на фасадата на къщата, а кабелът ми е без каквато и да е електроника) , за load balancing ползвам една мини джаджа, която се включва директно към електромера през P1 порта.
                              Нещо не схващам идеята освен ако и Шели не пуснат нещо, което получава данни за общата консумация на всяка фаза от самия електромер… Например, пускам си фурната в даден момент и колата получава 9 вместо 11 кв, така работи моето зарядно.
                              мани го зарядното, какво мислиш за раклонителя и камерите, които ще пускат? бебешкия термометър ползвал ли си? все уникални продукти без конкуренция на пазара!

https://mykifamily.com/myki-care
                              Last edited by Black and white cat-foot; 03.07.2025, 08:05.

Коментар

• [QUOTE=Zdravko74;n4283131]
                                Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Пич, ти по добре да се замислиш защо под твоите постове няма дори един лайк ? Пропуснатите печалби ли те тормозят толкова много ?
                                Пчи, трябва да си голям комплексар да те вълнуват лайкове и лош инвеститор да ти правят впечатление пропуснати печалби. Имаше един тука дето тролеше във всяка тема и пускаше едни снимки на подводници, ти ми напомняш на него с хлебенето на оги по другите теми. А да, не плюеше само Агрия, нея си я хвалеше, сигурно защото имаше акции. Същата Агрия дето има завод за олио на Шродингер за 100 милиона - хем се строи, хем не се строи

Коментар

Working...
                                X