If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
Знам, затова и не смея да го шортя - така сте се набухали, че като нищо ще направите някой шорт скуиз и ще го докарате на 10х. Тея по ОСА също ли са чичаци? Някоя жена или някой под 30г?
Колега не ти трябва да се занимаваш с тази акция! Всички имаме доверие в мениджмънта, както в начина по който развиват пордуктовата линия на компанията, така и във финасовото управление, така и в изграждането на облика на марката, както и в това което правят за нас инвеститорите и т.н.! А отделно сме и чичаци с големи тумбаци Всъщност какво значение имат възръстта и пола на инвеститорите в компанията? Пак подмятания които не придават качествен анализ, на акцията на компанията!
Знам, затова и не смея да го шортя - така сте се набухали, че като нищо ще направите някой шорт скуиз и ще го докарате на 10х. Тея по ОСА също ли са чичаци? Някоя жена или някой под 30г?
Има две момичета със спорен морал - едната е на 27 и работи в клуб, другата на 22 сервитьорка. И двете ги питам преди да влезна в дадена позиция.
Колега, единия ден няма R&D, на следващия като се покажат новите неща, ама малко са споделянията, на края на годината ръста на приходите ще е малко, ох да не забравяме и ликвидността! И като човек участващ на общите събрания на компанията мога да Ви кажа, че голяма част от инвеститорите спокойно могат да си купят по някой от отборите от А група.
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
мани го зарядното, какво мислиш за раклонителя и камерите, които ще пускат? бебешкия термометър ползвал ли си? все уникални продукти без конкуренция на пазара!
Камерите определено ще допринесат за увеличаване на платените абонаменти за облачни услуги. Аз например имам вече над 100 шели устройства, от гаражна врата, осветление до поливането в градината и тн. Но все още не виждам смисъл от плановете им. С камерите това ще се промени ако успеят да предложат добро съотношение цена/качество + сносна облачна интеграция (object storage и webrtc за отдалечено гледане). В ниския ценови сегмент просто конкуренцията е минимална и всички имат огромни недостатъци. Шели пък специално в Европа се разрастват с много бързи темпове.
Аз например сега ползвам камери на друг производител, цената на всяка една от тях е висока - около 700-800 евро, а ми се иска да са интегрирани и в Шели аппа.
Колега, единия ден няма R&D, на следващия като се покажат новите неща, ама малко са споделянията, на края на годината ръста на приходите ще е малко, ох да не забравяме и ликвидността! И като човек участващ на общите събрания на компанията мога да Ви кажа, че голяма част от инвеститорите спокойно могат да си купят по някой от отборите от А група.
Моето зарядно е на 3 години вече и си е смарт(самото зарядно е монтирано на фасадата на къщата, а кабелът ми е без каквато и да е електроника) , за load balancing ползвам една мини джаджа, която се включва директно към електромера през P1 порта.
Нещо не схващам идеята освен ако и Шели не пуснат нещо, което получава данни за общата консумация на всяка фаза от самия електромер… Например, пускам си фурната в даден момент и колата получава 9 вместо 11 кв, така работи моето зарядно.
мани го зарядното, какво мислиш за раклонителя и камерите, които ще пускат? бебешкия термометър ползвал ли си? все уникални продукти без конкуренция на пазара!
Пич, ти по добре да се замислиш защо под твоите постове няма дори един лайк ? Пропуснатите печалби ли те тормозят толкова много ?
Пчи, трябва да си голям комплексар да те вълнуват лайкове и лош инвеститор да ти правят впечатление пропуснати печалби. Имаше един тука дето тролеше във всяка тема и пускаше едни снимки на подводници, ти ми напомняш на него с хлебенето на оги по другите теми. А да, не плюеше само Агрия, нея си я хвалеше, сигурно защото имаше акции. Същата Агрия дето има завод за олио на Шродингер за 100 милиона - хем се строи, хем не се строи
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Пич, аз чакам да се оправи ликвидността за да пуснат опции да правя странгъл. Но знаеш ли, тонката тука ми даде идея - мога да си тествам теорията, че таргет групата са чичаци защото фб не е анонимен. Първите 10 от лайковете на този пост - все мъже, нито един не изглежда под 30, пенсионери май няма. Мда късмет момчета и дано инвеститорите да се съберете достатъчно за футболен отбор поне
Пич, ти по добре да се замислиш защо под твоите постове няма дори един лайк ? Пропуснатите печалби ли те тормозят толкова много ?
Моето зарядно е на 3 години вече и си е смарт(самото зарядно е монтирано на фасадата на къщата, а кабелът ми е без каквато и да е електроника) , за load balancing ползвам една мини джаджа, която се включва директно към електромера през P1 порта.
Нещо не схващам идеята освен ако и Шели не пуснат нещо, което получава данни за общата консумация на всяка фаза от самия електромер… Например, пускам си фурната в даден момент и колата получава 9 вместо 11 кв, така работи моето зарядно.
уау тони, ама това има вече 3 shares!
Най ми е интересно и Ти при каква цена ще изчезнеш ? 65 ? 100?
Обзалагам се, че на 100 ще сме те забравили вече
Пич, аз чакам да се оправи ликвидността за да пуснат опции да правя странгъл. Но знаеш ли, тонката тука ми даде идея - мога да си тествам теорията, че таргет групата са чичаци защото фб не е анонимен. Първите 10 от лайковете на този пост - все мъже, нито един не изглежда под 30, пенсионери май няма. Мда късмет момчета и дано инвеститорите да се съберете достатъчно за футболен отбор поне
Колкото повече престои в тоя рейндж, толкова по-далече ще иде. На 44-45 е за купуване. До края на годината 65 дай боже, а след това и може да попродадем...Не е препоръка
Коментар