Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Казвайте ги отрано тези неща.То вярно, че форума е анонимен, но според мен всеки трябва да си декларира- пол 1, пол 2, пол 3... да не стават грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Доколкото знам прецаканото е дама. Аз пък съм сингъл.. Така че, сещаш се..То вярно, че форума е анонимен, но според мен всеки трябва да си декларира- пол 1, пол 2, пол 3... да не стават грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнениепонеделник 10 ще има ли?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнениепонеделник 10 ще има ли?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеТо в днешно време... докато не пипнеш, не можеш да си сигурен.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДоколкото знам прецаканото е дама. Аз пък съм сингъл.. Така че, сещаш се..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Доколкото знам прецаканото е дама. Аз пък съм сингъл.. Така че, сещаш се..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Според мен не се познават...от различни градове но са достатъчно умни и двамата...кефя им се
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеБатя и Прецаканото, кефите в тая тема !
Направо сте като играчи на покер-масата, дето си подхвърлят карти.... в случая реплики....
Цитат, "ре-цитат", "ре-ре-цитат"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Купих Монбат, Доверие ще добавя още няколко т. Ще си чакам да ми излязат и тва е!
Успех на теб, Батя и на всички други колеги!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Мисля си, че без добри новини първо тримесечие или някоя гръмка новина за нов пазар/ голям дистрибутор или намек за дивидент, тук ръста е изконсомиран за момента. По сметките на Margen и Petar излиза, че фонда/ако вчера той вършееше/ си е купил каквото количество му трябва. Да видим понеделник какво ще става.
Имам от преди, а вчера продадох котвата ЦКБ и взех тук на 9.7лв
Аз чакам бъдещето....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеБатя и Прецаканото, кефите в тая тема !
Направо сте като играчи на покер-масата, дето си подхвърлят карти.... в случая реплики....
Цитат, "ре-цитат", "ре-ре-цитат"...
- 1 like
Коментар
Коментар