IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kaludov99 Разгледай мнение

Това е на индивидуална основа. В консолидирания отчет ще бъде няколко пъти повече, но за мен ще е твърде малко за да оправдае пазарната оценка. Да сложим грубо 25 млн. печалби за годината и се получава P/E от 40 или долу-горе колкото Майкрософт.
    Колега, като не Ви отговаря на критериите при които да инвестирате в дадена компания, не го правете! ...

... преди да залагате груби сметки, потърсете малко информация в публичното пространство, за да проверите дали заложените от Вас сметки са реалистични! Не за друго ами, за да не ви се получи разминавана с 40-ина процента!

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
      Кво става бе? Мечка ли ви нападна?
      Отиват на Насдак

Коментар

• Кво става бе? Мечка ли ви нападна?

Коментар

Това е на индивидуална основа. В консолидирания отчет ще бъде няколко пъти повече, но за мен ще е твърде малко за да оправдае пазарната оценка. Да сложим грубо 25 млн. печалби за годината и се получава P/E от 40 или долу-горе колкото Майкрософт.
          Изчакай да идем на Насдак, после ще видим американски оценки....

Коментар

• Груйчо, загряваш ли без топката, зад тъча.

Коментар

• Shelly Group AD ( BUL:SLYG ) shares have continued their recent momentum with a 25% gain in the last month alone. The...

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Snail5930 Разгледай мнение
                  1 милиард капитализация при печалба от 7 млн. Тука оценката е като при американска технологична компания, ама те в общият случай не се занимават с хардуер, да видим...

Коментар

• 1 милиард капитализация при печалба от 7 млн. Тука оценката е като при американска технологична компания, ама те в общият случай не се занимават с хардуер, да видим...

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

И по-хубав дивидент могат да дадат тази година
                      и дивидент и допълнителна акция, знам ли

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        2023/2022

Нетна печалба 7 848/ 1 058
                        И по-хубав дивидент могат да дадат тази година

Коментар

• 2023/2022

Нетна печалба 7 848/ 1 058

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            Евала, щом и Минчев се е включил с проедната изсмукана от пръстите ПР статия, значи нещата са дебели, както обича да се шегува един мой познат с теглото си. Отново огромни поздравления към Dimitar (Allterco) за уникалния маркетинг, който показа нагелдно как се създават и продават мечти, с подходящото подпиране на цената когато и където трябва, с подходящите платени ъпиниън мейкъри и "спечелени" (разбирай купени) награди на списания Криводолски техничар. Казвам го само и единствено с уважение - ние не сме имали подобна истерия не само на родния пазар (тук ги гледахме преди 17-20 години и много хора са ги забравли или пък са забравили БФБ), но и успешна такава, при това в Дойчланд. Само адмирациЙ! Ще се изучава като христоматиен пример - и това съм го казвал много пъти! А на мен интересно ще ми е само и единствено като колко от сегашаните мельонерчета ще продадат навреме, или ще гледаме римейк на 2008 с допълването до дупка, т.е. до последнта дупка на колана. Следя с интерес и съм взел пуканки
                            Така както ги описваш нещата на холандски луковици почват да ми приличат !

А понеже питаш кой как я играе играта тук да ти кажа за себе си. Цената на придобиване средно на целия ми пакет е 9лв. На около 18 при удвояването на цената продадох половината и реално си възвърнах първоначално вложеното. От там на сетне стискам останалите/ и няма как да е друго яче при огромния ръст/. Стойността на тази половин част от пакета ми в момента наближава 90 000лв. Ти смятай какво щеше да е ако си бях запазил целия пакет !

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
                              За мен единственото което "балонче" цената е малкия фрий флот и липсата на кредити отнесен към добрите доказани ръстове на продажбите и потенциала за растеж.
                              Единствено нисък ръст през 1Q може да върне цената или я вкара в зона на консолидация.
                              По-забавното е, че тук се опитва да консолидира и цената по-скоро се качва по-бавно отколкото в Германия. Докато пиша това е 30,7 Е, а всяка седмица средно между 8-10к акции от местните отлитат натам. Според мен в един момент може и да пуснат още акции, за да вдигнат фрий флоут-а ако крайната цел е да ги качат в XETRA.

Коментар

• Евала, щом и Минчев се е включил с проедната изсмукана от пръстите ПР статия, значи нещата са дебели, както обича да се шегува един мой познат с теглото си. Отново огромни поздравления към Dimitar (Allterco) за уникалния маркетинг, който показа нагелдно как се създават и продават мечти, с подходящото подпиране на цената когато и където трябва, с подходящите платени ъпиниън мейкъри и "спечелени" (разбирай купени) награди на списания Криводолски техничар. Казвам го само и единствено с уважение - ние не сме имали подобна истерия не само на родния пазар (тук ги гледахме преди 17-20 години и много хора са ги забравли или пък са забравили БФБ), но и успешна такава, при това в Дойчланд. Само адмирациЙ! Ще се изучава като христоматиен пример - и това съм го казвал много пъти! А на мен интересно ще ми е само и единствено като колко от сегашаните мельонерчета ще продадат навреме, или ще гледаме римейк на 2008 с допълването до дупка, т.е. до последнта дупка на колана. Следя с интерес и съм взел пуканки
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X