If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да видим утре дали някой от шефовете е продал , че събори така акцията както при Телелинка или някой друг разпродава!!!
Аман от невежи.
първо е октомври и мажовци не продават в този месец...второ акцииите на мажовци те са заключени за години напред и нямат право да продават....
двойно зле коментар
Чак да е съборил, когато се вдигна с 3 лева без видима причина нямаше недоволни, това е то пазар, има две посоки, важно е какво ще пише в сводката за продажбите
Да видим утре дали някой от шефовете е продал , че събори така акцията както при Телелинка или някой друг разпродава!!!
Чак да е съборил, когато се вдигна с 3 лева без видима причина нямаше недоволни, това е то пазар, има две посоки, важно е какво ще пише в сводката за продажбите
Напротив, това беше очаквана поне от мен чисто 'здравословна корекция", Ама и то каква корекция - в маржа купува продава от 5%, хехе борса сме все пак...
Все така да е,
нека още да се освобождават камилчетата,
все повече ще овисват под котировките, като бай вальо и все по-интересно ще става
Броихме левите и десните и тук и в Доверие с надеждата, че ще има атака от ляво....а те десните надделяха и тук и там...
Мда...По-интересно щеше да е ако беше станало обратното....
Напротив, това беше очаквана поне от мен чисто 'здравословна корекция", Ама и каква корекция само - в маржа купува продава от 5%, хехе борса сме все пак...
Все така да е,
нека още да се освобождават камилчетата,
все повече ще овисват под котировките, като бай вальо и все по-интересно ще става
Пс забравих най важното - поздрави за всички яхтмени !!!
"На следващо място, изборът на Франкфуртска Фондова Борса, където се търси допускане на акциите, е провокиран и от значителния интерес към компанията и нейните продукти именно от страна на немски инвеститори, което от своя страна ще предостави достъп до повече източници на финансиране и инвестиции."
Димитър Димитров беше казал, че продукцията на Алтерко е особено актуална в Италия и Германия, защото там цените на тока са високи и има много повече смисъл от енергоспестяващи устройства, оттогава там цените на тока се повишиха сигурно 3 пъти, вече са над 300 евро за Мвтчас, какво ли следва за продажбите на Алтерко...и за печалбите....
И аз мисля, че скъпият ток ще има осезаем ефект за продажбите, но понеже юли август и отчасти септември са отпускарски, като и това че потребителите ще започнат да се усещат със закъснение, едва след като платят две три нарастващи месечни такси, очаквам скъпият ток да се отразява по-съществено в последното тримесечие.
Така че не очаквам сега двоен ръст, но очаквам по-големите положителни изненадани за годишния отчет.
Същевременно разходите за ток в Алтерко не бяха висок % спрямо цената на продукцията. Ако онази тежка гемия - неохима е в единия край, Алтерко е в срещуположния като енергиен разход
Коментар