Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Нито едно от двете.Даже ви съжалявам в известна степен.Първо на глупостта,после за това което идва.
Иначе форума е със свободен достъп и като такъв всеки може да пише каквото и колкото си поиска стига да спазва правилата.
Това ,че на някой не му харесват мненията ми е през оная работа .Това е .Други въпроси ?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеТова от загриженост за нас ли го правиш или от завист ?
Иначе форума е със свободен достъп и като такъв всеки може да пише каквото и колкото си поиска стига да спазва правилата.
Това ,че на някой не му харесват мненията ми е през оная работа .Това е .Други въпроси ?
- 1 like
Коментар
-
Къде виждаш да рева ... ?
...ще уточня
Сега сте отляво,да.Угоени и готови за кланица.Но първо ще ви подстрижат
Last edited by aleks262; 24.11.2021, 11:57.
- 1 like
Коментар
-
Къде виждаш да рева ... ?
...ще уточня
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе би ли трябвало да сме отляво засега, а ревльо?
...ще уточня
- 2 Харесвания
Коментар
-
Подготви се за подстригванедаже набързо ви номерирах хахах
Life won't wait for you.
- 11 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеПетрунчо, посоката е яко нагоре. Мисля, че шейсе кинта до Коледа е най-малкото, което може да се случи на тази артия.
Бегай легай и по-малко завиждай!даже набързо ви номерирах хахах
Last edited by petrg5s; 24.11.2021, 07:43.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнениеНормален ли си, първия ден във Франкфурт цената беше 32лв, имаше прекъсване заради достигане диапазона. Бяхте се покрили като лалугери.
Тук от 25 сега е 27. Болни фантазии за спад имате.
От една година ги четем такива знахари.
Втория ден във Фра и провисна като сопол. Беше квото беше, сега какво чакаме - листване на Марс? Да ви светна - тия листвания струват ПАРИ - те тия ПАРИ, дето сте ги платили за въздух в балон
Единия писал че Латерко е реклама на БФБ. Не е прав, Латерко е цялото БФБ хахахаха, толкова са и оборотите на мижавата борса
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеАз ли съм нормален или глупаците държащи балон с горещ въздух поскъпнал с 600% за кратко време и бълнуващи нови 100000% ,щото видиш ли бил някакъв супер световно неизвестен шит ?
Бегай легай и по-малко завиждай!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
Приятна вечер, младеж. . тук съм от 20 години, Знам ти мурафетите и на вси светии даже,
Иди да разпъваш акордеона и не се занимавай с виртуални интервенции в повече от едно изречение!
Разбрахме те достатъчно добре !Оттук нататък ще ви гледам сеира
- 1 like
Коментар
Коментар